2 pași de făcut înainte de începerea unei noi relații

0

Experții ne sfătuiesc să ne cunoaștem pe noi înșine și potențialii parteneri.

Uită „Regulile”. Încetează să crezi că „El nu te place”. De fapt, sari peste toată confuzia de autoperfecționare care te învață cum să te metamorfozezi în perechea perfectă pentru Dl (sau Dna) Potrivit(ă).

Persoanele care sunt cu adevărat fericite de alegerile lor romantice pierd mai multă energie lucrând la autodezvoltare decât la a părea într-un anumit fel pentru a atrage iubirea. În loc să te concentrezi pe jucarea unui joc pentru a-ți atrage partenerul, concentrează-te pe aceste cinci principii și, în timp, persoana potrivită îți va apărea în cale:

Înțelege-te din punct de vedere sexual și emoțional

Dacă nu ai făcut efortul să te înțelegi din punct de vedere emoțional și sexual, vei intra într-o relație dintr-o perspectivă emoțională. Ai putea avea speranța nerealistă că cineva va ști cum să te înțeleagă și cum să te facă fericit – chiar și atunci când tu însuți poate nu știi asta. Comunicarea directă cu partenerii tăi despre sentimentele tale și despre partea ta sexuală este importantă; speranța că alții vor percepe în mod intuitiv cum ești din punct de vedere emoțional și ce ai nevoie din punct de vedere sexual este o fantezie. Fă un efort conștient pentru a-ți descoperi reacțiile emoționale față de persoanele și evenimentele din viața ta. Observă și etichetează-ți reacțiile emoționale. Reflectează asupra sentimentelor tale și vorbește cu oamenii despre cum te simți și ce observi la tine, fără să presupui că ei te vor înlătura.

Crede în ceea ce oamenii arată și spun despre ei

Este normal ca atunci când ești atras de cineva să vrei să le raționalizezi comportamentul nesatisfăcător. Dacă cineva nu te respectă sau te dezamăgește constant, ia acest lucru ca pe o informație despre cine este el sau ea ca persoană. Dacă încerci să vorbești cu cineva și el sau ea te respinge sau te maltratează, ia acest lucru în serios; această persoană ar putea să nu ți se potrivească. Dacă un bărbat spune că nu caută „nimic serios” sau are nevoie de mult „spațiu”, lasă-l să plece. Această persoană poate să nu aibă aceleași nevoi ca tine și ar putea să nu vrea aceleași lucruri ca tine. Crede în ceea ce persoanele spun despre ele. Dacă se comportă imatur sau nepoliticos sau spun lucruri care te rănesc, mergi mai departe. Nu este treaba ta să îi arăți unei persoane o cale mai bună; treaba ta este să te dezvolți ca persoană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − sixteen =