2Slim Anticellulite – Soluție unică anti-celulită

0

2Slim Anticellulite e un produs nou îmbunătățit în lupta împotriva celulitei. Bogat în vitamine și minerale, are o compoziție complet naturală. Produsul conține un amestec unic de remedii de plante. E disponibil în flacoane de 300 mg și trebuie administrat pe cale orală.

Stilul de viață sedentar, dieta nesănătoasă, o varietate de boli cronice, precum și schimbările legate de vârstă declanșează procese în organism care duc în cele din urmă la celulită. Eficacitatea 2Slim constă în faptul că acționează asupra proceselor interne. Când cauzele interne sunt eliminate, manifestările externe negative de pe piele dispar, de asemenea.

Produsul trebuie comandat și cumpărat de acele persoane care vor să aibă o piele sănătoasă, precum și o stare de sănătate bună.

Proprietățile 2Slim Anticellulite sunt foarte benefice: 54878775478

 1. Eliminarea proceselor care cauzează celulită în organism;
 2. Acționează asupra celulelor grase;
 3. Normalizarea proceselor psihologice;
 4. Stimularea regenerării noilor celule din țesutul pielii;
 5. Curățarea organismului de toxine, produse reziduale și colesterol;
 6. Refacerea funcției glandei tiroide și a ficatului;
 7. Proprietăți antioxidante puternice;
 8. Stimularea sintezei colagenului;
 9. Îmbunătățirea microcirculației sângelui;
 10. Întinerirea pielii și refacerea proprietăților sale de protecție;
 11. Reducerea pierderii de umiditate;
 12. Proprietăți anti-inflamatoare;
 13. Proprietăți anti-celulitice cu un efect de slăbit.

Tratarea pielii din interior nu e suficientă pentru a scăpa de celulită în mod eficient. Masajul și tratamentele anti-celulită speciale sunt bune și necesare, dar cel mai important lucru e eliminarea cauzei celulitei. Pielea e un organ complicat al corpului, care ocupă o zonă mare și are 3 straturi. Fiecare strat își îndeplinește funcția. Celulele grase și țesutul conjunctiv al pielii formează fibra care dă pielii elasticitate și fermitate. Adevărul e că toate sistemele corpului sunt interdependente, deci orice nereguli din organism pot să provoace o acumulare în exces a celulelor grase, de aici și dezvoltarea celulitei. În consecință, e important să normalizezi toate funcțiile corpului și sistemele pentru a scăpa de celulită.

De aceea s-a dezvoltat 2Slim Anticellulite. Eficacitatea lui a fost dovedită de mulți experți, precum și de recenziile pozitive de la clienții recunoscători. Desigur, de asemenea, e 765756666important să faci exerciții și să ai o dietă sănătoasă și un regim de somn corespunzător pentru a menține sănătatea și frumusețea corpului.

Compoziția 2Slim

 1. Extract de coada calului – accelerează regenerarea celulară, îndepărtează excesul de fluide din organism și e un antioxidant excelent. Are un efect diuretic.
 2. Extract de osul iepurelui – are un efect diuretic. În combinație cu extractul de coada calului, elimină excesul de fluide și îndepărtează celulita.
 3. Sunătoare – normalizează funcțiile corpului, are proprietăți antibacteriene.
 4. Floarea Haberlea este recunoscută pentru întărirea pielii și îmbunătățirea elasticității acesteia. Îmbunătățește funcționarea ficatului, care e responsabil pentru metabolism și eliminarea toxinelor din organism. Pe lângă asta, sintetizează proteinele (principalul material de construcție al celulelor). Normalizează funcționarea glandei tiroide. Dacă nu funcționează corespunzător, poate duce la boli hormonale și, ca urmare, la dezvoltarea celulitei. De asemenea, această plantă e un antioxidant puternic.
 5. Amestec special selectat de minerale, vitamine, fitoestrogeni, flavonoide și acizi grași – aceste componente împrospătează și hidratează pielea, refac metabolismul lipidelor, îmbunătățesc circulația sângelui, accelerează înnoirea epidermei, facilitează sinteza colagenului și a elastinului, protejează pielea de îmbătrânirea prematură și inflamații, reduce alergia, dă pielii un aspect sănătos.

Instrucțiuni de utilizare.

Există 3 regimuri posibile:

 1. Ia-l de 3 ori pe zi timp de 10 zile, amestecă de fiecare dată 10 ml de 2Slim Anticellulite într-un pahar de apă;
 2. Ia-l de 2 ori pe zi timp de 15 zile, amestecă de fiecare dată 20 ml de 2Slim Anticellulite într-un pahar de apă;
 3. Ia-l o dată pe zi timp de 30 de zile, amestecă de fiecare dată 10 ml de 2Slim Anticellulite într-un pahar de apă.

Trebuie luat înainte de mese. Nu se recomandă depășirea dozei.

Contraindicații  54874545444878

 • Alergie la orice component al medicamentului
 • Sarcină și alăptare
 • Boli de rinichi
 • Boli cronice în stadii acute

2Slim Anticellulite are un efect instantaneu, așa cum specifică producătorul. E potrivit persoanelor de toate vârstele (excepție fac cei care nu au 18 ani). Produsul e sigur și hipoalergenic. Potrivit experților, în 95% dintre cazuri chiar și cele mai grave forme de celulită dispar după o lună de administrare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − fourteen =