Atlant Gel România pret, pareri, mod de utilizare: dimensiunea contează – cum să devii un gigant al sexului

0

Salutare tuturor! Nu am vrut mult timp să spun povestea mea nimănui. Dar apoi m-am gândit că experiența mea i-ar putea ajuta pe alții să-și schimbe viețile. Pur și simplu, există un produs care mi-a făcut penisul mai lung cu 8 cm. Dar să începem cu începutul.

Nu am fost timid când eram în liceu. Dimpotrivă, eram chiar foarte sociabil. Singura problemă era că eu eram singurul virgin. Cel puțin așa am crezut.

În clasele mai mari, toți ne gândeam doar la sex. Participam activ la discuții și eu. Fraierii, chiar credeau că la 16 ani mă culcasem deja cu 4 fete.

De fapt, NIMENI nu și-ar fi închipuit măcar că îmi era FRICĂ să mă dezbrac în fața cuiva. Singura problemă era penisul meu, care avea doar 9 cm. Pentru ca nimeni să nu-mi descopere secretul, mi-am făcut o pernuță specială care imita un penis mare. Arăta foarte natural, nimeni nu bănuia că e falsă, nici măcar la vestiare.

Despre Atlant Gel pentru barbati – pareri, mod de utilizare, comentarii

atlant gel comanda

Fetele mă plăceau, pentru că mă purtam normal cu ele și nu încercam să le ating. Ieșeam cu fetele, dar după un timp, obișnuiam să mă despart de ele din cauza unor motive lipsite de importanță. Sincer să fiu, îmi era teamă că secretul meu va ieși la iveală. Și le spuneam prietenilor că m-am despărțit de fete pentru că erau slabe la sex, ceea ce era ușor pentru mine.

În timpul primului an de studii la universitate, m-am îndrăgostit pentru prima dată. Cristina a spus „da” sexului doar după căsătorie. Pentru mine, era în regulă. Mă ajuta la teme, gătea foarte bine și aveam acces constant la sânii ei. Mai bine decât nimic. Pe atunci descopeream corpul feminin prin filmele porno. În general, relația era mai mult decât OK pentru mine. Dar am înțeles că va afla despre cei 9 cm ai mei mai devreme sau mai târziu…

atlant gel farmacie

S-a întâmplat la cabana unui coleg de-al nostru. Eram singuri în cameră și Cristina a început să-mi spună ce grozav sunt și cât de mult mă iubește pentru că nu am încercat să mă bag în pantalonii ei încă de la prima întâlnire. Apoi au urmat un sărut uimitor și șoaptele: „Să o facem, nu vreau să mai aștept până la nuntă”. Eram îngrozit. Ce să-i spun? Că NU SUNT PREGĂTIT?

Voiam sex CU DISPERARE. Trebuie să recunosc că atunci când eram cu ea îmi era tare aproape tot timpul, dar Cristina nici măcar nu observa asta. Ei bine, cine ar observa 9 cm? Eram foarte aproape unul de altul. Eram sătul să mă satisfac singur în toaletă și voiam SEX ADEVĂRAT.

Îmi amintesc clar momentul când mi-am dat jos pantalonii, apoi lenjeria, ea mi-a văzut penisul, iar ochii ei au devenit rotunzi și mari, după care a izbucnit în râs. Reacția normală a femeii iubite, nu?

Mi-am luat pantalonii pe mine și am plecat. Niciun telefon, niciun mesaj. Abia după O SĂPTĂMÂNĂ mi-a scris și mi-a spus că vrea să vorbim.

Știți cum s-a desfășurat conversația? A spus că a fost o reacție normală și că ar fi trebuit să fie pregătită pentru asta. Deși era și ea virgină, știa CUM TREBUIE SĂ ARATE UN PENIS. Ca și cum aș fi părăsit-o și înșelat-o, a fost atât de furioasă, că s-a culcat cu Ștefan. CE RĂZBUNARE!

Eram furios și mă gândeam că o voi omorî pe târfă. Dar am găsit forță în mine și am plecat. Plecând, am auzit ce porc sunt și că NU VOI FACE NICIODATĂ SEX cu un penis ca ăsta.

TOATE FEMEILE NE MINT! „Îmi pare rău, dar nu ne potrivim”, „Problema nu e cu tine, e cu mine…” Sună cunoscut? Nu vă lăsați păcăliți. De fapt, pur și simplu nu e mulțumită de penisul tău.

Mai târziu, totul a fost și mai rău. Curva aia a răspândit zvonul. Am încetat să mă mai întâlnesc cu prietenii mei, care mă întrebau: „Chiar ai un penis mic?” „Faci pipi stând jos, ca fetele?” „Acum știu de ce dansezi atât de bine!”

În general, stăteam acasă, nu ieșeam, nu mergeam la facultate. Guvernul a aflat și a trebuit să merg în armată, apoi am trecut la studii la distanță, tata mi-a găsit un loc de muncă și totul a devenit normal. Dar la 20 de ani, eram supărat pe toată lumea.

Acum am 26. Sunt un bărbat matur, cu o slujbă bună, dar mă tem să nu-mi dezamăgesc iubita cu penisul meu mic. De fapt, mă gândeam chiar la operație. Am mers la doctor, care mi-a zis un preț imens! În plus, o mulțime de riscuri. Exista chiar și posibilitatea să devin impotent. Putea fi mărit cel mult 1,5-2 cm.

Am început să caut remedii pentru acasă pentru mărirea penisului. Am citit undeva că trebuie să legi o piatră mică de el. Dezavantajul este că, dacă penisul devine mai lung, devine și mai subțire. În plus, este foarte dureros.

Pompele, tabletele și cremele sunt inutile. Am început să caut alternative. Am aflat despre Atlant gel – un produs bazat pe ingrediente naturale. Am citit recenziile – toată lumea a spus că ajută cu adevărat! Nu aveam nimic de pierdut, iar prețul era, de asemenea, OK. Am decis să-l comand.

atlant gel comanda

Vă spun pe loc – nu există efecte secundare. Nu aveam senzație de arsură, mâncărimi, penisul meu nu a căzut. Primele rezultate au apărut după o săptămână. L-am măsurat și nu mi-a venit să cred. +1cm! Nu mă așteptam la asta.

După aceea, am început nu doar să aplic gelul, ci și să-mi masez penisul. După o lună, penisul meu avea 14 cm lungime și 5 cm grosime. Am decis să fac ceva cu asta.

Am o vecină care schimbă mereu partenerii. Am decis să merg la ea „la cafea”. A fost surprinsă, pentru că m-a invitat de multe ori și nu am acceptat niciodată. A început să-mi dea semne. Nu am stat prea mult pe gânduri, am luat-o în brațe, am împins-o la perete, mi-am dat jos pantalonii și nu a apucat să spună nimic. I-am tras-o tare. Țipa atât de tare, încât eram îngrijorat că vecinii vor veni să o ajute.

Am mers acasă după a opta oară. Ea mi-a spus că știu cu siguranță ce am de făcut. Eram fericit. Nu aveam cea mai mare sculă, dar frica de femei dispăruse.

Am continuat să folosesc gelul. După încă o lună Am decis să-l măsor din nou. Și ghici ce? A crescut! Cu 3 cm! Era chiar inconfortabil la mers, pentru că nu eram obișnuit cu el.

atlant gel pareri

Pe lângă vecina mea, în două luni m-am mai culcat cu alte 3 fete. Am început o viață nouă, reală. Am recuperat trecutul, cum s-ar spune.

O dată pe săptămână, mă culc cu vecina mea și cu alte fete în același timp. Acum nu mai am de ce să mă tem. Cu un penis cu o lungime de 17,5 cm și o grosime de 7 cm, am devenit încrezător. E suficient gel pentru o lună. Am mai cumpărat un pachet, pentru că vreau să mai adaug niște centimetri. Cel mai important lucru este să nu exagerezi, ca să nu suferi din cauza unui cocoș uriaș.

Ce îmi place la Atlant gel este că nu are componente toxice și mărește și circumferința penisului. Toată lumea știe că puicuțelor le place nu doar lung, ci și gros. Ele te vor dori și mai mult datorită acestuia.

Deci, asta e, prieteni – penisul mic nu e o problemă. Totul poate fi rezolvat, fără operație. Iar experiența mea e dovada. Vă las linkul către website-ul oficial de unde am cumpărat gelul. Poate cuiva îi va fi de folos.

Atlant Gel comanda, pret. Atlant Gel in farmacii