Bustural — un mod eficient pentru a-ți mări și transforma sânii

0

Crema pentru mărirea sânilor Bustural oferă efectul de lungă durată al sutienelor push-up. 95% din persoanele care au folosit această cremă au declarat că aceasta chiar funcționează. Rezultatele sunt vizibile după numai 2-4 săptămâni.

Ce este Bustural?

Bustural este o cremă pentru mărirea sânilor care conține plante, uleiuri și soluția Volufiline™. Volufiline™ este extract din planta Gardenia Asiatica, care a fost utilizată în medicină de foarte mult timp. Această cremă este destinată femeilor de orice vârstă și poate fi utilizată după alăptare.

Caracteristicile produsului

Acestea sunt caracteristicile sale principale:

  • Mărirea sânilor
  • Încetinirea îmbătrânirii
  • Beneficii de întărire și ridicare
  • Îmbunătățirea conturului și formei sânilor
  • Hidratarea și catifelarea pielii

Ingrediente active

678777000687

Crema conține ulei de portocale care este extras din coaja portocalelor atât dulci cât și amare prin presare la rece. Are puteri miraculoase de vindecare. Stimulează sintetizarea colagenului și ajută la întărirea țesuturilor conective. De asemenea uleiul de portocale oferă beneficii anti-îmbătrânire și de fermitate, acesta reprezentând unul din ingredientele esențiale pentru produsele de îngrijire a pielii.

Uleiul din sâmburi de struguri este un alt ingredient important al produsului. Bogat în acid linoleic, acesta este absorbit rapid în piele, asigurând o hidratare imediată. Uleiul din sâmburi de struguri este de asemenea cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante și de hidratare și de aceea este frecvent utilizat în medicină. Acest ingredient stimulează regenerarea țesuturilor și ajută la întărirea pielii.

Uleiul din sâmburi de cireșe este de asemenea un puternic antioxidant care oferă un efect sporit de hidratare.

Cum se utilizează Bustural bustural romania

Instrucțiunile de utilizare a cremei sunt destul de simple. Aplicați produsul de două ori pe zi pe pielea curată, hidratată. Masați ușor sânul drept până când crema este complet absorbită  (5-10 minute). Apoi aplicați Bustural pe sânul stâng. O creștere graduală a sânilor se va observa în decursul a două luni. Veți vedea rezultate vizibile în 2-4 săptămâni.

Eficiență

Volufiline™ a fost dovedit clinic ca având efectul de mărire a volumului celulelor de grăsime de la sâni cu  8%. Iar dacă acest procent nu vă impresionează, aflați că Bustural vă oferă un efect sporit. Utilizată regulat, această cremă îmbunătățește foarte mult conturul sânilor, oferindu-le un aspect semnificativ mai proeminent și ridicat. În comparație cu alte metode pentru mărirea sânilor, cum ar fi pastile sau implanturi mamare, această cremă se aplică local pe piele și nu dăunează sănătății.

Dezvoltatorii cremei au efectuat un experiment special pentru a-i dovedi eficiența. Treizeci de femei cu vârsta între 18 și 35 de ani care aveau mărimi diferite ale sânilor au aplicat această cremă de două ori pe zi timp de 56 zile. După o lună media de creștere a celulelor de grăsime la țesuturile sânilor a atins 1,4% în timp ce maximum este 6,6% (la 8 femei). După experiment unele femei au manifestat o creștere de 8,5%.

28787676378

Bustural a fost supus unor teste de către experții Institutului Internațional de Sănătate în 14 țări. Chiar funcționează? Recenziile a mii de femei care au utilizat acest produs reprezintă cea mai bună dovadă a eficienței acestuia.  95% dintre femei au confirmat eficiența acestei creme. Unele femei au menționat beneficii de ridicare, altele au observat efecte vizibile de mărire a sânilor și altele au observat modificarea conturului și formei sânilor. Cele mai pozitive recenzii au fost cele ale femeilor care s-au bucurat de toate aceste transformări. Aceste femei care s-au încumetat să comande Bustural au acum forme magnifice și se simt atrăgătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 5 =