Ce cauzează CU ADEVĂRAT pungile de sub ochii tăi

0

Dacă ți se întâmplă să te ascunzi de oglindă în mai multe dimineți, vei fi fericită să afli că poate exista ceva ce poți face pentru a reduce pungile de sub ochi.

Odată cu vârsta, pielea ta începe să-și piardă elasticitatea. De aceea, pielea de sub ochi începe să se lase, permițând dezvoltarea pungilor de sub ochi în unele dimineți. Totuși, există zile în care acele pungi sunt mai evidente decât în altele.

Când începi să vezi cercuri sub ochi, primul lucru pe care trebuie să-l ai în vedere e consumul de sare. Ce ai mâncat seara trecută? În ultimele zile? A fost mai sărat decât de obicei? Deoarece consumul de mai multă sare decât corpul tău e obișnuit poate cauza apariția acelor pungi, pentru că reții apă.654623423

Adevărul e că unele dintre alternativele disponibile sugerate pot să facă pungile de sub ochii tăi să pară preferabile.

Ridică-ți capul când dormi. Dormitul cu capul ridicat ajută la prevenirea fluidului de sub piele să se colecteze în pungi sub ochi! Poți adăuga o pernă în plus la colecția ta, să-ți ridici salteaua sau chiar să-ți ridici capul patului câțiva centimetri. Nu trebuie să fie mult și trebuie să fie destul de confortabil ca să poți dormi. Deci orice poziție funcționează pentru tine e bună.

Dormi pe spate. În timp ce îți rearanjezi dormitorul, încearcă să dormi pe spate în loc de lateral sau pe burtă. Gravitația funcționează chiar și când dormi așa că dacă dormi pe burtă, fluidul e atras către fața ta. Rotește-te pe spate și lasă gravitația să funcționeze pentru tine în loc să funcționeze împotriva ta.

Aceste trucuri sunt ceea ce ai nevoie pentru a iubi felul în care arăți.

LĂSAȚI UN MESAJ