CioccoACTIVE – o abordare universală pentru regenerarea pielii și menținerea tinereții acesteia

0

Fiecare femeie visează la menținerea sănătății și frumuseții sale. Din păcate, odată cu înaintarea în vârstă, anumite femei își pierd încrederea în sine și propria reflexie în oglindă nu le mai face fericite.

Dacă este și cazul tău, atunci sistemul de îngrijire a pielii CioccoACTIVE merită atenția ta.

Linia de produse de îngrijire a pielii CioccoACTIVE, ce este?

Sistemul CioccoACTIVE este creat pentru a reface și menține tinerețea pielii, indiferent de vârsta la care începi să-l utilizezi.

Scopurile principale ale acestuia sunt:

 • elimină imperfecțiunilor pielii și primele semne de îmbătrânire;
 • hidratează în profunzime;
 • netezește ridurile;
 • oferă pielii un aspect sănătos, proaspăt și tânăr.

Potrivit clienților, primele rezultate sunt vizibile încă de a doua zi de la începerea aplicării componentelor sistemului, iar după 14 zile, pielea este transformată complet.423553454

Produse de îngrijire a pielii ale sistemului CioccoACTIVE

Linia CioccoACTIVE pentru îngrijirea pielii feței, gâtului și decolteului oferă trei produse:

 • Cremă hidratantă de zi. Asigură un efect vizual instantaneu. Ridurile fine sunt netezite, stratul superior al pielii devine neted și elastic, iar cele inferioare sunt hrănite în profunzime, chiar și în cazul pielii foarte uscate. De asemenea, crema de zi asigură protecție pe toată durata zilei împotriva factorilor de mediu dăunători, incluzând radiațiile ultraviolete (atât razele UVA, cât și cele UVB, care sunt la fel de dăunătoare pielii tale și cauzează efectul de fotoîmbătrânire).
 • Cremă regeneratoare de noapte. Când întregul organism se odihnește, crema activează procesele regenerării pielii. Favorizează vindecarea leziunilor mici, stimulează producția de colagen pentru menținerea elasticității, saturează pielea cu vitamine. Datorită acțiunii acestei creme, procesul de îmbătrânire încetinește.
 • Ser pentru conturul buzelor și ochilor. Fără acest produs, această linie anti-îmbătrânire nu ar fi completă, deoarece pielea din aceste zone este subțire și sensibilă și prima care arată semnele îmbătrânirii. Serul le neutralizează – hrănește intens și calmează aceste zone, netezește ridurile, elimină cearcănele și umflăturile. Pentru acest scop, serul are o consistență foarte ușoară și poate fi aplicat fără efort.

Compoziția sistemului de produse CioccoACTIVE

Avantajul indiscutabil al cosmeticelor CioccoACTIVE este compoziția naturală a acestora. De aceea pielea răspunde atât de rapid la efectele benefice ale acestora.

Care sunt ingredientele care au un efect atât de puternic? Aici sunt câteva dintre acestea:cioccoactive romania

 • Unt de cacao – înmoaie, hidratează și întinerește pielea, o protejează de factorii externi adverși;
 • Extract din alge marine – întinerește celulele datorită proprietăților antioxidante puternice, are o acțiune antiinflamatoare și aprovizionează pielea cu vitamine și minerale esențiale funcționării acesteia;
 • Extract din scorțișoară – accelerează procesele metabolice, stimulează microcirculația sanguină, asigură pătrunderea în profunzime a componentelor folositoare;
 • Vitamina E – un antioxidant foarte puternic, ajută la protejarea pielii de efectele toxice ale factorilor adverși externi și interni și stimulează, de asemenea, procesele de regenerare, hidratează și hrănește, oferă elasticitate;
 • Acid hialuronic – principalul component pentru refacerea pielii, crește elasticitatea, îndepărtează ridurile și hrănește în profunzime, protejează împotriva îmbătrânirii premature.

Toate aceste componente sunt folosite în industria frumuseții, dar avantajul principal al sistemului CioccoACTIVE rămâne efectul combinat al acestor ingrediente.

De ce ar trebui să încerci acest sistem?

Sistemul de îngrijirii a pielii CioccoACTIVE a fost testat deja în Thailanda, România și multe alte țări din Asia și Europa. Este ușor de comandat de aproape oriunde! Ce face aceste produse atât de populare?

Cel mai important lucru este că eficacitatea este vizibilă după doar o zi de utilizare. Și chiar așa stau lucrurile. Puțini vor rezista tentației de a-și recăpăta pielea tânără în 14 zile.

Printre alte „bonusuri” – o aplicarea simplă și ușoară, care este importantă, având în vedere ritmul vieții moderne. Produsele sunt aplicate pe față, gât, zona decolteului, dimineața și seara. Acest lucru este suficient pentru transformarea pielii tale. Este plăcut să poți cumpăra ieftin un rezultat impresionant.5454568888

După cum se spune, o femeie frumoasă este reflexia lumii ei interioare. Dar adesea este invers, o femeie îngrijită se simte încrezătoare și fiecare mică privire în oglindă o umple de fericire prin conștientizarea propriei frumuseți. Iar sistemul de îngrijire CioccoACTIVE este capabil să-ți aducă această bucurie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 1 =