Coffee Leaf Tea pret, pareri, comandă: puterea naturii pentru silueta ta zveltă

0

Transformă ritualul tău zilnic de ceai într-o sesiune de îmbunătățire a sănătății cu COFFEE LEAF TEA

 • Pierdere în greutatecoffee leaf tea pret
 • Eliminarea toxinelor din organism
 • Intensificarea metabolismului
 • Întărirea sistemului imunitar

Produs sănătos – Coffee Leaf tea produse de slabit, pagina oficiala

Unic în lume. Produsul a îmbinat realizările din medicina chineză, resursele nemărginite ale munților din tibet și vechile rețete ale tămăduitorilor nepalezi.

Cauzele greutății în exces. Coffee Leaf tea in farmacii

 • Radiațiile cu unde radio de la dispozitivele electronice
 • Stilul de viață sedentar
 • Stresul
 • Lipsa somnului
 • Alimentația neadecvată
 • Mediul poluat

Rata de îmbolnăvire a populației în zilele noastre poate fi comparată cu evoluția epidemiilor din Evul Mediu. Dar acum are legătură cu obezitatea și toxinele din celule.

Numai substanțele natural ale plantelor medicinale pot să curețe corpul și să-l întărească

Lipsa nutrienților necesari provoacă sute de boli

 • Îmbătrânirea prematură a pielii
 • Obezitate
 • Tulburări digestive
 • Osteoporoză
 • Dureri de cap
 • Carii
 • Disfuncții ale glandelor endocrine
 • Menstruație neregulată

Un set de ierburi COFFEE LEAF TEA curăță organismul de grăsimile în exces și declanșează procesul de reglare a greutății.

Acesta vă va garanta un sistem imunitar puternic, intestine sănătoase, piele netedă și ten strălucitor.

Corpul tău va începe să lucreze precum un ceas.

Coffee Leaf Tea combină cele mai eficiente plante medicinale pentru a slăbi sănătos. Coffee Leaf tea compozitie, contraindicatii

Schisandracoffee leaf tea comandă

Menține un sistem imunitar sănătos, întărește vasele, ajută celulele în lupta cu radicalii.

Rădăcină de maral

O plantă rară, o componentă valoroasă a ceaiului Coffee Leaf Tea. Antioxidanții și flavonoizii săi ajută la construirea unei bariere imunitare care protejează organismul și accelerează metabolismul.

Ceai din munții înalți ai Nepalului

Conferă ceaiului Coffee Leaf Tea o nuanță aurie și o aromă de citrice. Acest antiseptic natural elimină inflamația de la nivelul mușchilor și tendoanelor, în timp ce manganul și zincul întăresc oasele și articulațiile.

Spânz

Curăță de grăsime moleculele ce blochează intestinele. Suprimă impactul bacteriilor virulente.

Imortela

Normalizează metabolismul, funcționarea ficatului și a sistemului digestiv. Excesul de grăsimi este eliminat din organism, fără a fi depozitat.

Hamei sălbatic

Conține agenți tananți, acid oxalic și formic, precum și glicozide. Aceste componente repară funcția ficatului și a glandei tiroide.

Impactul total al fito-substanțelor. Coffee Leaf tea efecte adverse

Flavonoizii accelerează metabolismul

Catechina și epitacatechina determină organismul să utilizeze mai multă energie, accelerând astfel procesul de pierdere în greutate cu până la 60%. Ca urmare, corpul scapă cu ușurință de celulită și declanșează procesul de slăbire treptată. Flavonoizii afectează nivelul de “hormoni ai foamei” în organism, reducând apetitul.

Adaptogeniiîntăresc organismul

Creșterea cantității de substanțe din sânge, care contribuie la creșterea activității fagocitelor – celule care absorb bacteriile dăunătoare, resturile străine și particulele aflate în descompunere. Ca urmare, activează puterile de protecție ale corpului și stimulează sistemul imunitar.

Alginațiielimină toxinele

Sărurile acidului alginic distrug rețeaua cristalină de compuși toxici și îi elimină odată cu reziduurile, în mod natural. Alginații leagă compuși activ chimic, precum și săruri de metale grele, schimbând-le starea în stare inertă, care este sigură pentru organism.

Botaniștii din asia culeg plante medicinale de mult timp, pe baza secretelor medicale moștenite

Frunzele parfumate și bobocii sunt tăiați înainte de prima rouă a dimineții, în timp ce tuberculii plantelor rare sunt scoși atunci când este cald afară, pentru a-și păstra substanțele utile

Consumul prelungit și regulat de ceai Coffee Leaf tea:

 • Reface funcțiile de protecție ale organismului
 • Elimină problemele de digestie
 • Înlătură constipația
 • Accelerează metabolismul
 • Întărește pereții vaselor sanguine

coffee leaf tea contraindicatii

Metoda utilizată pentru fabricarea produsului Coffee Leaf tea este protejată de zeci de brevete și se desfășoară în mai multe etape:

Opărire – procesarea ierburilor culese

Acesta este procesul de eliminare a paraziților și microbilor care ar putea ajunge pe plante. Fiecare pachet este ambalat în vid și protejat împotriva deteriorării externe. Toate plantele pe care le conține sunt destinate în mod exclusiv pentru o singură persoană – cea care deschide pachetul.

Fermentare – procesul de oxidare a ierburilor și frunzelor de ceai

Cantitatea de aminoacizi și vitamine din plante crește de mai multe ori. Fermentația ajută proprietățile utile ale ceaiului Coffee Leaf Tea să ajungă la nivelul lor maxim.

Frunzele de ceai și plantele sunt transferate la loc răcoros, întunecat și umed și așezate pe suprafețe de lemn special procesate.

Bionizare – un proces de activare

Cel mai dificil element al procesării, care necesită profesionalism și multă energie. Impactul special al căldurii și umezelii declanșează capabilități ascunse ale fiecărei plante și dă naștere la noi reacții chimice, ceea ce crește în mod considerabil valoarea și proprietățile utile ale ceaiului Coffee Leaf Tea. Frunzele de ceai devin o adevărată comoară de vitamine sănătoase.

De ce este procesarea plantelor culese atât de importantă? Coffee Leaf tea recenzii

Pentru ca plantele să poată avea un impact asupra organismului uman și pentru a-i oferi substanțe de care are nevoie, acestea trebuie prelucrate într-un mod special – doar astfel, plantele culese îți fac bine și te scapă de zeci de simptome.

Coffee Leaf tea – un produs pe bază pe plante care garantează că toate vitaminele și fermenții conținuți vor fi transferați în organism.

coffee leaf tea compozitieRebeca Marinescu Cercetător Șef, Institutul de Biologie și Medicină

“Formula antioxidanți + vitamine + săruri minerale garantează pierderea în greutate și îmbunătățirea sănătății”

Coffee Leaf Tea este o adevărată comoară de substanțe utile, care pot transforma corpul în cel mai scurt timp posibil. Forma sub care se prezintă produsul, o infuzie de ceai administrată oral, este cea mai eficientă metodă de tratament, spre deosebire de pastile și creme. Formula concepută de noi, constând în antioxidanți + vitamine + săruri minerale permite dizolvarea depozitelor de grăsime din talie și eliminarea în siguranță a acestora din organism, fără să afecteze echilibrul sănătos dintre apă și săruri. Coffee Leaf Tea funcționează cu adevărat, acesta este unicul produs în care am încredere.

Nu ne pasă doar de clienții noștri, ci și de natură, prin urmare plantele culese sunt ambalate în hârtie ecologică produsă manual.

În deschizătura transparentă poți vedea frunze și petale de dimensiuni medii, uscate cu atenție. Băutura are o aromă ușoară și delicată de pășuni înflorite.

Fiecare parte din coffee leaf tea este supusă unei verificări foarte atente

Monitorizăm conținutul de nutrienți, acizi și element organice, pentru a menține eficiența produsului. Nu permitem vânzarea eșantioanelor cu defecte.

Cum se prepară și se administrează Coffee Leaf tea

Ceaiul preparat corespunzător este o combinație optimă de nutrienți sănătoși, micro-elemente și vitamine

Etapa 1

Fierbeți apă până începe să clocotească

Etapa 2

Adăugați o linguriță de ceai Coffee Leaf Tea în ceainic (pentru 1 porție). Turnați 200 ml de apă

Etapa 3

Lăsați decoctul la infuzat timp de aproximativ 10 minute

Etapa 4

Beți 200 ml de Coffee Leaf Tea cu 30 minute înainte de masă sau la 1 oră după masă

Pentru rezultate maxime, consumați 200 ml de Coffee Leaf tea de 2 ori pe zi timp de 4 săptămâni

pagina oficiala coffee leaf tea

Ce spun clienții? Pareri Coffee Leaf tea

pret coffee leaf teaBriana, 48 ani:

Am hotărât să înlocuiesc cafeaua mea obișnuită de dimineață cu acest ceai. Știu că unele dintre plantele pe care le conține împrospătează și revigorează. După aproximativ o săptămână am observat că nu picam de oboseală seara și că nu mai aveam nici un fel de gânduri negre. Până la sfârșitul celei de-a treia săptămâni, nu mai aveam nicio problemă cu adormitul, durerea supărătoare din sân a dispărut. Apropo, apetitul a scăzut și el. Înainte să îmi dau seama, am slăbit 7 kilograme. Și mă simt de parcă aș fi cu 7 ani mai tânără!


coffee leaf tea comandăAntoniu, 35 ani

Nu am avut niciodată încredere în toate aceste ceaiuri ecologice, cărora li se face reclamă la fiecare colț de stradă. Dacă am vreo problemă de sănătate, iau pastile. Am fost de acord să particip la un experiment doar pentru a demonstra că am dreptate. Dar, în schimb, am fost nevoit să îmi reconsider opiniile. După ce am băut Coffee Leaf Tea timp de 3 săptămâni, adormeam și mă trezeam cu ușurință, nu mi-am mai ieșit din fire acasă, lucrez mai rapid la birou și chiar îmi găsesc timp pentru sport, la sfârșit de săptămână. Luna aceasta am scăpat de burtă și am făcut și exerciții fizice! Ce pot să spun? Nu mă așteptam!


coffee leaf tea in farmaciiPaul, 56 ani

Din copilărie, bunicul meu m-a învățat să tratez toate problemele de sănătate cu plante. Când fiica mea mi-a adus ceaiul Coffee Leaf Tea, am citit imediat compoziția acestuia, l-am zdrobit între degete, l-am gusta. Totul este natural și uscat profesional. În vreme am avut probleme cu bila. Am băut Coffee Leaf Tea și durerile au dispărut, nu am mai avut arsuri în piept și gaze, a dispărut și balonarea. Era iarnă și nu am răcit deloc în perioada respectivă, nici măcar o dată. Pot confirma că este o colecție bună de plante, atât pentru prevenire, cât și pentru tratament.

Coffee Leaf tea – comandă, pret

70 35 $