Crema pentru hemoroizi Zdorov România pret, pareri, utilizare: boala nu va reveni

0

Pagina oficiala de hemoroizi cu crema Zdorov – ce este, cum actioneaza, contraindicatii, avantaje, reactii adverse, mod de utilizare, inselatorie

 • Fără operații inutile și proceduri dureroasecit costa de hemoroizi cu crema zdorov
 • Fără prescripții medicale și medicamente scumpe, acasă
 • Fără efecte adverse – indicat chiar și femeilor însărcinate
 • Efect rapid , ușurare imediată
 • Numai ingrediente naturale, nicio “chimie”
 • Recidivele, recăderile bolii sunt excluse
 • Fără pete pe lenjerie , textură ușoară, se absoarbe rapid

Crema pentru hemoroizi “Zdorov” este colacul de salvare. De hemoroizi cu crema Zdorov instructiuni

Nu mai puteți duce o viață normală? Jenant, dureros, nu mai aveți puteri să suferiți? Sângele și durerea în cazul hemoroizilor sunt semne ale fisurii anale. Ea poate provoca inflamație, fistule și răspândirea infecției în tot organismul. Trebuie să fie un “colac de salvare”, care va calma durerea și inflamația, va elimina edemul, va cicatriza țesuturile și va oferi posibilitatea de a uita de problemă. Crema pentru hemoroizi se aplică extern. Supradozarea este exclusă, adaptare și reacții alergice nu se dezvoltă. Este un produs eficient pentru tratamentul și prevenirea bolii. Crema pentru hemoroizi vă întoarce la o viață normală doar cu 1 tub!

Cauzele apariției hemoroizilor

 • Lucrul cu efort, “pe picioare” și modul de viață sedentar
 • Sarcina, nașterea
 • Alimentația incorectă și neregulată, consumul de alcool
 • Constipația sau diareea
 • Ereditatea
 • Varicele și cheagurile de sânge sunt cauza principală a hemoroizilor!

Cum funcționează crema “Zdorov” pentru hemoroizi

Principala cauză a hemoroizilor este considerat a fi varicele venelor și cheagurile de sânge, care împiedică fluxul sanguin normal. Utilizarea regulată a cremei va asigura:

 • Îmbunătățirea stării vaselor de sânge
 • Mărirea tonusului vaselor
 • Consolidarea pereților venelor

Crema pentru hemoroizi sigură și eficientă înlătură sindromul algic, elimină inflamația locală, reduce edemul și mâncărimea. Veți uita despre senzația de corp străin în anus, sânge, durere și teama de necunoscut.

Crema protejează împotriva recidivelor hemoroizilor, boala nu va reveni.

Ce spun medicii – proctologi despre crema pentru hemoroizi “Zdorov” – pareri, comentarii, recenzii

«…Chiar ieri am consultat o pacientă. A venit la două săptămâni după ce i-am recomandat crema pentru hemoroizi. Am examinat-o. Fisura anală adâncă s-a cicatrizat, s-a format țesut conjunctiv, va rămâne o cicatrice mică, dar ea nu o va simți. Eliminări nu are, mâncărimea a dispărut, nodulul cianotic din exterior s-a tras. Efectul este vizibil vizual și pacienta descrie senzațiile sale, este pregătită pentru o însănătoșire completă.»

Raluca Constantinescu, medic proctolog, experiență – 17 ani, Sibiu.

«…Pot să spun din propria experiență, că este suficient să indici un remediu pentru uz extern, care ameliorează simptomele hemoroizilor. La mulți pacienți se observă reacții alergice și mâncărimea devine mult mai pronunțată. În plus, când recomand un unguent, pacientele de sex feminin de multe ori ignoră prescripția. Se justifică cu argumentele “pastilele m-au ajutat, mulțumesc” sau “îmi este deja mai ușor, mi-a trecut”, sau se limitează la lumânări, iar acest lucru nu este suficient. De fapt, atât femeile, cât și bărbații se simt rușinați de petele de pe lenjerie. Textura unsuroasă a unguentelor provoacă disconfort, în deosebi vara. În cazul dat, crema nu este grasă, este eficientă, toți pacienții au arătat o dinamică pozitivă chiar din primele săptămâni de utilizare…»

Cornel Popescu, medic proctolog, experiență – 9 ani, Brașov.

Crema pentru hemoroizi “Zdorov” are compoziție 100% naturală. Ingrediente

Atenție deosebită la ingredientele produsului. Crema este selectată în funcție de compoziție, pentru a vindeca anume problema dvs

Extract de propolis

elimină edemul și durerea în zona anală, are acțiune venotonică pronunțată, participă la resorbția cheagurilor de sânge și nodulilor.

Ceara de albine

Are efect de regenerare și acțiune hemostatică, înlătură senzația de mâncărime.

Extract de albine moarte

contribuie la eliminarea inflamației, durerii, edemului și mâncărimii.

Rășină de pin

îmbunătățește circulația sângelui în vasele sangvine, elimină edemul, îmbunătățește fluxul sanguin, contribuie la înlăturarea cheagurilor de sânge formate în nodulii hemoroidali externi.

Venin de albine

Îmbunătățește microcirculația sângelui și înlătură spasmele musculare din zona anusului.

Extract de molii de albine

mărește tonusul pereților venelor, îi face mai elastici și fermi, totodată, contribuie la accelerarea metabolismului în țesuturile conjunctive, ceea ce contribuie la vindecarea rapidă a fisurilor și mucoasei deteriorate prin frecarea de lenjerie.

Ulei de măsline

produs natural, stimulează circulația sângelui, calmează și vindecă rănile, elimină senzația de arsură.

În plus, în componența preparatului sunt incluse vitamine (de exemplu, vitaminele B1, B5 și C), care fortifică peretele venos și regenerează țesuturile mucoasei, precum și substanțe cu proprietăți vasodilatatoare și analgezice. Venele dilatate în cazul hemoroizilor îngreunează capacitatea substanțelor medicinale de a pătrunde în țesuturi, astfel pentru un rezultat eficient, concentrația de coagulant trebuie să fie suficient de mare.

Crema ameliorează simptomele bolii (durere, mâncărime, senzație de corp străin în anus), subțiază sângele, tonifică sistemul venos al bazinului mic, dizolvă cheagurile de sânge, previne dezvoltarea de hemoroizi.

de hemoroizi cu crema zdorov mod de utilizare

 • Fără inele de latex, medicamente, bisturiu și cauterizări
 • Fără unguente scumpe inutile
 • Nedureros și sigur

cit costa de hemoroizi cu crema zdorov

Pacienții despre crema pentru hemoroizi “Zdorov” – forum

«Hemoroizii au apărut după naștere, am avut făt macrosom. La început nu am făcut nimic (mi-au făcut epiziotomie, și mă dureau toate și peste tot). Când sutura postoperatorie s-a cicatrizat, am atras atenția la noduli. Aveam doi, se aninau și ieșeau în afara anusului, îi puneam la loc cu degetul, dar oricum sângerau. Am primit pastile, după jumătate de an nodulii au căzut din nou.

Când am încercat crema pentru hemoroizi, la început, nu am simțit nimic. S-a îmbibat și atât, imediat am vrut să mai aplic. Mai târziu, după 3-4 zile, am observat că nu mai sângerez după veceu. Treptat a dispărut mâncărimea, iar după o lună ungeam doar în scop profilactic. Și acum mai ung uneori, dar totul este bine.»

Carolina Andrei, 32 de ani, contabil

«Sufăr de hemoroizi deja de 12 ani, gradul 3, de operație îmi este frică. Am încercat crema și mi-a plăcut efectul, nodulii s-au retras rapid. Folosesc crema deja a treia lună, până când, în mod regulat, pentru ca boala să nu revină. După ea senzațiile sunt plăcute, nu este lipicioasă, nu este grasă, nu a apărut alergie.»

Sorin Tudorache, 52 de ani, frizer

«Hemoroizii au apărut pentru prima dată după o competiție. La medic nu am mers, am cumpărat crema. Nu am spus nimănui, singură am aplicat. După două săptămâni am încetat deoarece totul s-a vindecat. Crema o țin la frigider, mi-a mai rămas încă jumătate de tub. Hemoroizii au apărut după niște competiții suprasolicitante, acum voi unge din timp în scop profilactic.»

Maria, studentă, sportivă de performanță

Cit costa de hemoroizi cu crema Zdorov, comandă, crema pentru hemoroizi Zdorov in farmacii, pret

39 EUR.

preț normal 78 EUR.