Cum să-ți echilibrezi hormonii pentru o piele mai bună

0

Nu mulți dintre noi realizează că motivul pentru care tinerii se confruntă cu probleme ale pielii e de fapt același și pentru persoanele mature care se confruntă cu probleme ale pielii.

Cauza care stă la bază nu e prea multă ciocolată – sunt hormonii.

Există vești bune. Dacă îți echilibrezi hormonii, poți avea o piele mai bună!

Și vrei vești și mai bune? Nu trebuie să treci prin nicio terapie înfricoșătoare de înlocuire a hormonilor pentru a-ți echilibra hormonii. Poți să-ți echilibrezi hormonii și să obții o piele mai bună prin consumul alimentelor potrivite.  76573634

Legume bogate în antioxidanți – sincer, orice legume vor fi bune pentru pielea ta, dar când vrei să-ți echilibrezi hormonii, concentrează-te pe legume care au beneficii maxime. Cu cât culoarea unei legume e mai profundă, mai bogată, mai intensă, cu atât are mai mulți antioxidanți. Așa că aprovizionează-te cu verdețuri cu frunze verde închis, roșii de o culoare închisă și ardei galbeni viu colorați, pentru început.

Unt – nu găsești mereu untul pe o listă de mâncăruri sănătoase, dar când vine vorba de echilibrarea hormonilor, untul topit poate fi chiar folositor! Untul topit e o sursă excelentă de vitaminele A, D, E și K2 – care sunt câteva dintre blocurile de construcție pentru o producție adecvată de hormoni.

Și uite așa, ai o dietă care te va ajuta să-ți echilibrezi hormonii, astfel încât pielea ta să arate mai bine decât a arătat în ani buni!

Acum, susține acea muncă grea cu suplimentul potrivit – Lumivella – suplimentul nostru de frumusețe creat special, care te va ajuta să-ți menții pielea în cea mai bună formă.  64563634

Știi că dieta e piatra de temelie a sănătății. Nu e timpul să începi să folosești dieta, de asemenea, ca o piatră de temelie a unui ten sănătos?

Echilibrează-ți hormonii cu o dietă și arată tânără atât timp cât te simți tânără!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 + twenty =