De ce multe femei eșuează în diete

0

Din nefericire, „dietele yo-yo” sunt o adevărată problemă cu care multe femei se confruntă. Și „dietele yo-yo” provoacă senzații mult prea numeroase pentru a fi enumerate, dar dacă ai urmat o „dietă yo-yo”, atunci știi exact la ce mă refer.

Prea multe femei optează pentru slăbitul într-un mod dificil. Nu spun că slăbitul e ușor, căci nu e. Știu asta din experiență personală. Dar gândește-te la asta: cât de greu ar fi să construiești o casă începând cu acoperișul? Sună destul de dificil, nu-i așa? Începând cu fundația, faci lucrurile mai puțin dificile. Același lucru se întâmplă și cu slăbitul. Când începi cu fundația, acest lucru poate face lucrurile mai ușoare pentru tine.

Începând cu fundația însemnă că adresezi „de ce-ul” comportamentelor tale de mâncat. Înseamnă că ești conștient de lucrurile care te duc la obiceiurile nesănătoase de mâncat. Și însemnă că ai un plan strategic pentru a învinge lucrurile care nu sunt în concordanță cu obiectivele tale de slăbit.

987464687979

E important pentru tine să practici obiceiuri alimentare raționale și să fii conștient că lucrurile precum stresul, plictiseala, singurătatea și anxietatea te pot priva de un stil de viață mai sănătos și mai fericit. Doar gândindu-te diferit la felul în care mănânci te poate ajuta să obții succesul asupra greutății. Nu e singurul lucru care te poate ajuta să devii un învingător al greutății, dar cu siguranță e o componentă esențială.

Dacă duci o bătălie cu greutatea ta, acea bătălie nu mai trebuie să-ți consume viața. Din păcate, mulți dintre noi își petrec o mare parte din viață luptându-se cu excesul de greutate. Și nu trebuie să fie așa. Având o mentalitate potrivită, încredere și sprijin, nu doar că poți slăbi, dar poți să și menții greutatea permanent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 + 5 =