Dental White Strips. Benzi cu un efect instantaneu de albire a dinților

0

Acest produs este un remediu nou unic pentru albirea rapidă a dinților acasă. Este fabricat sub formă de benzi care conțin un gel special pentru albire. Un singur pachet conține două tipuri de benzi. Unul dintre acestea este recomandat pentru a fi atașat pe dinții de sus, iar celălalt – pe dinții de jos. Fiecare bandă poate fi folosită o singură dată.

De ce este importantă albirea dinților?

Tendințele populare ale lumii moderne dictează reîmprospătarea regulată a garderobei tale, pentru a fi mereu atrăgător și la modă. Cu toate acestea, dacă dinții tăi sunt într-o stare proastă, nicio haină la modă nu te va face să arăți bine. Un zâmbet frumos și sănătos este un factor important, care te face mai plăcut și pavează drumul spre inimile altor oameni. Nu există foarte mulți oameni care se pot lăuda cu un zâmbet ca la Hollywood, deoarece albirea dinților la clinică este foarte scumpă și durează foarte mult timp.

Însă azi orice persoană își poate albi dinții rapid, ușor și ieftin acasă, doar stând în fața oglinzii.7657436

Dinții închiși la culoare sau galbeni nu au fost niciodată atrăgători. Pentru a avea succes, a duce o viață plină și a fi încrezător în atracția sa puternică, o persoană trebuie să aibă dantură plăcută. Mulți oameni au dificultăți în a fi deschiși și a fi ei înșiși din cauza problemelor cu dinții lor. Acum pot depăși cu ușurință acest obstacol. Un zâmbet drăguț și atrăgător poate fi obținut în 30 de minute și acesta este un adevăr confirmat de recenziile pozitive ale clienților.

Proprietățile Dental White Strips

 • Albire rapidă a dinților, indiferent de culoarea inițială;
 • Posibilitatea de a alege gradul de albire;
 • Albirea dinților oricând ai nevoie;
 • Utilizarea benzilor oricând dorești și ai timp;
 • O stare de spirit și încredere îmbunătățite.

Există foarte multe recenzii referitoare la acest produs nou. Toți oamenii care au cumpărat aceste benzi inovatoare au trimis mesaje producătorului, spunând că viețile lor s-au îmbunătățit considerabil. Doar prin faptul că au obținut un zâmbet ca la Hollywood au reușit să câștige inimile altor oameni. Acest lucru a fost posibil datorită faptului că oamenii zâmbitori și veseli atrag mereu atenția, sunt atrăgători și pur și simplu se simt bine în pielea lor. Astfel de oameni sunt bine primiți, oamenii au încredere în ei și sunt mai respectați. Clienții au obținut toate aceste beneficii utilizând Dental White Strips.

Aplicarea Dental White Stripsdental white-strips romania

 1. Periază-ți dinții bine și clătește gura;
 2. Deschide pachetul și pregătește benzile, îndepărtând folia protectoare de pe suprafața lor. Trebuie să reții că banda folosită pentru dinții superiori este diferită de banda folosită pentru dinții inferiori;
 3. Așază cu atenție banda pe dinții superiori și inferiori folosind o oglindă. Banda trebuie să acopere marginile gingiilor, altfel dinții tăi nu vor fi albiți uniform. E important să atașezi benzile drept și strâns pe dinți, apăsându-le astfel încât să acopere și spațiile dintre dinți;
 4. Fă benzile să se lipească mai bine de dinți strângând buzele;
 5. Așteaptă 30 de minute. După aceea, îndepărtează benzile, îndepărtează gelul rămas cu mâinile curate și, dacă e necesar, clătește gura.

Dinții tăi vor fi mai albi încă de la prima aplicare. După câteva zile, te vei bucura de un efect maxim vizibil – un zâmbet alb ca zăpada orbitor.

Albirea dinților cu câteva nuanțe cu ajutorul Dental White Strips necesită 3-4 zile. Poți folosi această metodă sigură acasă, în fața oglinzii tale, oricând dorești. Acum nu mai trebuie să te temi de clinicile stomatologice și tratamente. Procedura este perfect sigură și nu provoacă daune smalțului și sănătății tale.

Cu toate acestea, nu e recomandat să folosești benzile un timp îndelungat. De îndată ce obții nivelul dorit de albire, trebuie să te reîntorci la pasta de dinți obișnuită. Nu au existat cazuri de smalț deteriorat sau alte efecte adverse raportate. Spre deosebire de alte produse pentru albirea dinților, Dental White Strips nu provoacă mâncărime sau alte efecte secundare.

Contraindicații Dental White Strips

756752354

 • Inflamația cavității bucale și gingii care sângerează intens (stomatită, periodontită, gât dureros, laringită);
 • Reacții alergice sau intoleranță individuală la unul dintre componentele produsului;
 • Durere la dinții distruși sau inflamații ale nervului alveolar.

Nu e recomandată utilizarea benzilor pentru albire de către adolescenți.

E important de reținut că abuzul poate provoca efecte secundare. Prin urmare, cuvintele proverbiale „totul cu măsură” trebuie respectate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen + three =