Descrierea Tonus Fortis

0

Tonus Fortis este un produs brevetat care are scopul sporirii vigorii masculine. Este conceput pentru toate tipurile de dezechilibre sexuale masculine și pentru îmbunătățirea libidoului feminin.  Efectul se bazează pe extracte special selectate din 5 plante care au efecte de vindecare și restaurare incredibile. Acest produs a fost recent lansat pe piață dar deja are numeroase recenzii pozitive. Este disponibil sub formă de sirop.

Proprietățile Tonus Fortis:

 1. Sursă excelentă pentru sporirea vigorii masculine și libidoului feminin;
 2. Potență ridicată și o erecție mai puternică;
 3. Îmbunătățirea atenției și memoriei;
 4. Tratarea afecțiunilor inflamatorii (prostată, anexită);
 5. Intensificare musculară (mărirea penisului);
 6. Eliminarea stării depresive, nervozității;
 7. Puternic antioxidant;
 8. Un ușor efect diuretic;
 9. Combaterea arsurilor la stomac;
 10. Purificarea vaselor de sânge de toxine;
 11. Purificarea completă a sângelui. 767576563434

În recenziile sale, doctorul sexolog P. Smith declară că Tonus Fortis normalizează metabolismul astfel încât reface echilibrul hormonal. Acest produs poate spori producția de testosteron, dacă se dorește prelungirea actului sexual, îmbunătățește dorința sexuală, ameliorează calitatea orgasmului.

Adevărul în viață este că multe persoane se confruntă cu probleme în viața lor sexuală dar nu toate sunt dispuse și capabile să recunoască acest lucru.

Motivele reducerii activității sexuale:

 1. Afecțiuni infecțioase și inflamatorii
 2. Ecologie necorespunzătoare, nivel ridicat de radiații;
 3. Factor genetic;
 4. Stres și anxietate frecvente;
 5. Lipsa vitaminelor esențiale și elementelor de bază în alimentație;
 6. Dezechilibre nervoase și psihice;
 7. Acte sexuale nereușite în trecut.

Aplicarea Tonus Fortis.

Acest produs este conceput pentru ca dumneavoastră să trăiți o viață completă, să aveți parte de partide de sex incredibile, să arătați bine și să vă îmbunătățiți sănătatea. Tonus Fortis stimulează de asemenea creșterea penisului (+lungime și grosime). Nu există efecte secundare iar efectul este permanent.

Produsul este recomandat pentru tratarea inflamării organelor genitale masculine și feminine, în cazul unei infecții bacteriene. Remediul are un efect benefic asupra rezistenței fizice și 57878455psihicului.

Tonus Fortis elimină:

 1. Erecția slabă
 2. Activitatea sexuală redusă
 3. Ejacularea precoce
 4. Lipsa de performanță sexuală frecventă
 5. Calitatea redusă a spermei și cantitatea scăzută de spermă
 6. Infecțiile sistemului genito-urinar
 7. Excitabilitatea excesivă

Acest produs este eficient datorită următoarelor ingrediente pe care le conține:

 • Extractul de ciuline sporește potența masculină și are pronunțate particularități anti-inflamatorii;
 • Extractul de sunătoare combate depresia, tratează afecțiunile sistemului nervos, elimină stresul cronic, îmbunătățește starea de spirit;
 • Extractul din ceai de Mursalia este un remediu universal pentru tratarea multor afecțiuni: potența scăzută, probleme reproductive, afecțiuni ale sistemului pulmonar și gastrointestinal, anemie, acuitate vizuală scăzută, hipertensiune. Extractul întărește sistemul imunitar, elimină toxinele, încetinește procesul de îmbătrânire;
 • Extractul de guarana. Această plantă este utilizată în general din timpuri străvechi pentru tratarea unei varietăți de afecțiuni, precum și pentru îmbunătățirea libidoului, reducerea oboselii și nervozității. Îmbunătățește metabolismul celular, arde grăsimile în exces. Extractul este o sursă unică de forță, energie și rezistență fizică, ameliorează orgasmul și erecția;
 • Tribulus terrestis este un puternic afrodiziac natural. Sporește producția de testosteron, vigoarea sexuală, afectează intensificarea mușchilor. Tribulus terrestis eliberează din organism colesterolul “dăunător” și purifică complet sângele, elimină toxinele.

Există în prezent pe piață un număr foarte mare de medicamente care sporesc potența masculină dar nu toate sunt sigure și au un rezultat pe termen scurt. Fără un certificat de calitate și un test clinic adecvat, aceste medicamente cauzează multe efecte secundare și dezvoltă numeroase afecțiuni.

Tonus Fortis a fost supus unor teste clinice și este brevetat, deține un certificat de calitate. Este compus numai din ingrediente naturale îmbogățite cu complexul de vitamine B.

Prezentare.

Disponibil sub formă de sirop în fiole de 300 mg.

Recomandări privind aplicarea. 547547643

Doza zilnică nu ar trebui să depășească 20 ml. Pentru tratament sau profilaxie, luați acest produs cu o oră înainte de micul dejun.

Pentru a spori potența și intensifica mușchii penisului, luați acest produs cu o oră înainte de actul sexual.

Contraindicații.

Atacuri de cord, tumori, boli inflamatorii în stare acută, hipersensibilitate la orice ingredient al produsului.

Nu există contraindicații în ceea ce privește utilizarea Tonus Fortis simultan cu alte medicamente.

LĂSAȚI UN MESAJ