Economisirea la costurile energiei cu EcoEnergy

0

Facturile la electricitate cresc și afectează puternic bugetul familiei. Toată lumea vrea să știe cum să-și monitorizeze și controleze consumul de energie și cum să economisească bani la facturi. A fost dezvoltat un dispozitiv special în acest scop. Se numește EcoEnergy și îți permite că reduci facturile la electricitate la jumătate. Orice gospodărie va beneficia de acesta.

Cum funcționează dispozitivul?

Ajută la reducerea consumului de curent electric când folosești electrocasnice. Contorul se învârte mai încet, reducând în mod semnificativ facturile tale lunare. După testarea acestuia cu diferite electrocasnice, s-a stabilit că dispozitivul te poate ajuta să economisești între 30% și 50%:

  • Până la 35% la energia consumată de aparatele de cafea.
  • Până la 40% la energia consumată de frigidere, congelatoare, centrale.
  • Până la 45% la energia consumată de cuptoarele cu microunde, cuptoarele electrice, fiarele de călcat.
  • Până la 50% la energia consumată de calculatoare, mașini de spălat, uscătoare de păr.

971

 Care este avantajul acestui dispozitiv aparte?

Este destul de ușor de instalat și de activat și obții numeroase beneficii de îndată ce începi să-l folosești.

  1. Investiția ta se amortizează complet în 2 luni.
  2. Radiațiile dăunătoare electromagnetice emise de către cabluri sunt minimizate.
  3. Durata de viață a electrocasnicelor este prelungită.
  4. Economii semnificative la energie.
  5. Folosire adecvată și direcționată de energie.

Dispozitivul este o cutie mică albă  cu o diodă verde și numele producătorului. Multe persoane îl aleg datorită manevrării ușoare. Tot ce trebuie să faci este să-l conectezi la o priză și nu doar că vei obține economii considerabile la energie, ci și durata de viață a electrocasnicelor tale va fi prelungită.

Ce face EcoEnergy atât de popular?

Dispozitivul de economisire a energiei este recunoscut de mult în Europa. Potrivit statisticilor, o locuință obișnuită europeană are cel puțin două dispozitive. Suma economiilor depinde de energia consumată de către fiecare locuință și poate să ajungă până la 25.000 lei pe an. Dispozitivul de economisire se amortizează rapid. Astfel, a câștigat imediat popularitate în toată lumea. Dispozitivul este disponibil acum și în țara noastră.

Ce trebuie să știi despre dispozitivul de economisire a energiei?

Este ușor de folosit: trebuie să-l conectezi la orice priză din casă. Prin urmare, irosirea energiei este eliminată și cantitatea de electricitate consumată este minimizată. Principiul lui de operare este bazat pe rezistența fluxului de energie și pe absorbția dinamică. Modelul a fost prezentat cu succes în diferite țări încă din 2014.

621

La achiziționarea dispozitivului, costurile tale la electricitate vor fi reduse în mod semnificativ, permițându-ți să cheltuiești banii economisiți în alte scopuri.

Momentan, dispozitivul costă 400 lei, dar stocul promoțional este limitat. EcoEnergy este fabricat în Thailanda și este cel mai bun mod de a optimiza costurile tale la energie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one + six =