Electricity Saving Box România ce este, pret, comandă: autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei estimează creșterea prețului energiei electrice și interzicerea Electricity saving Box

0

pareri despre electricity saving box

Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei a publicat estimările macroeconomice pentru 2015. Se așteaptă ca prețul energiei electrice în țară să crească cu până la 25-30%. Noile prețuri vor fi aplicate începând cu primul trimestru al anului 2015. În cazul în care contextual politic internațional este neschimbat, prețurile vor continua să crească și pe parcursul celui de-al doilea trimestru. Așadar, până la finalul anului, factura la curentul electric se poate dubla.

Conform secretarului acestei instituții, economia instabilă a țării, precum și nevoia de a investi în infrastructura energetică sunt factorii principali ce determină creșterea prețurilor.

Ca și cum nu ar fi fost de-ajuns, există un proiect ce vizează interzicerea Electricity saving Box, inclusiv a Cutiei de Economisire a Energiei Electrice.

Un reprezentant al serviciului Vamă a precizat: “Este adevărat că din ianuarie 2015, importul în România a Electricity saving Box va fi interzis”

Ce este “Electricity Saving Box” – dispozitiv de economisire a energiei – mod de utilizare, beneficii, pagina oficiala

electricity saving box pret“Electricity saving Box” este un dispozitiv popular în țara noastră, precum și în alte țări europene, în care oamenilor de pasă de factura la energia electrică. Din păcate, dispozitivul încă încearcă să ajungă pe piața largă, din cauza faptului că, neoficial, promovarea acestuia este interzisă. Predecesoarele acestui dispozitiv (condensatoarele) au fost folosite în industrie cu succes timp de zeci de ani.

Un dispozitiv similar care poate fi conectat direct la sursa de curent a fost creat pentru uz casnic. Datorită compensării rezistenței puterii, regularizării curentului, absorbției dinamice, reducerii pierderii rezistenței și eliminării șocurilor de tensiune, factura electrică se poate reduce cu până la 63.7%.

Cum putem economisi în condițiile creșterii prețurilor energiei electrice? Cum actioneaza Electricity Saving Box, instructiuni. Pareri despre Electricity Saving Box

Desigur, cutia de economisire a energiei eletrice nu va dispărea de pe rafturi, deși importarea ei este interzisă. Asta înseamnă că dispozitivul nu va putea fi cumpărat legal, ceea va face ca prețul din magazinele online să crească!

Dacă acum cutia de economisire a energiei electrice este disponibil de pe acest site la prețul de 140-160 de lei, foarte curând acest preț se va ridica la 330-490 de lei. Din păcate, estimările producătorului acestui dispozitiv nu sunt tocmai pozitive.

Așadar, dacă încă nu ai acasă cutia de economisire a energiei electrice, ar trebui să te gândești să achiziționezi una chiar azi. Calculul este simplu – dacă vei comanda azi, nu doar vei începe să reduci valoarea facturii la energie (conform unui studiu independent, economisirea variază între 30-60%), ci vei economisi bani și din prețul dispozitivului.

Conform tuturor estimărilor, anul viitor va aduce probleme economice serioase, ce vor afecta toate aspectele vieților noastre. Astăzi este mai important ca oricând să iei decizii bune, care să îți protejeze bugetul.

Cit costa Electricity Saving Box, comandă, pret

Electricity Saving Box forum, recenzii, comentarii

Veronica C.

Asta-i bună! Cum pot supraviețui cu noile prețuri?!

Nadia P

Curentul electric a fost mereu scump în țara asta, nu ai ce face! Pe noi ne costă peste 600 de lei pe lună! Care este soluția?

Mihai L

Când eram tânăr, lucram ca electrician pentru companiile mari. Acestea foloseau peste tot condensatoare – nu poți supraviețui fără – consumul este atât de mare, încât costurile de producție ar fi fost de 2-3 ori mai mari. Deși nu am auzit de vreun dispozitiv pentru uz casnic, nu mă surprinde.

Bella B

Am folosit această cutie de mai bine de 2 ani. Sper să nu interzică folosirea ei! Cu toate că ar fi în stare! Te vor lăsa lefter fără probleme.

Octavian V

E un plan extraordinar: să crească prețurile și să interzică economisirea! Sunt nebuni cei din govern?

Smaranda

Eu am cumpărat cutia anul trecut și sunt sigură că a fost o decizie bună. Am 2 copii, așa că mașina de spălat funcționează întruna. Cutia și-a meritat banii din prima lună.

Cati P

De ce nu i se face reclamă cutiei? Nu înțeleg… Au oamenii o grămadă de bani de cheltuit sau ce? Doar 3 din prietenii mei folosesc dispozitivul, pentru că restul nu au încredere. Să vedem cum vor reacționa când vor primi următoarele facturi la energie electrică.

Leo

Sunt tare bucuros că am reușit să comand una pentru noi și una pentru niște rude. Acum când prețurile continuă să crească, nu am cum să cheltui bani pe chestii electronice, sper să am destui bani pentru hrană…

Ion

Oamenilor, trebuie să cumpărați cutia! Și eu am avut dubii mult timp, până am folosit-o. Nu îi lăsați pe alții să vă sece de bani, gândiți pentru voi înșivă!

Denis

Încă sunt surprins de cât de încăpățânați pot fi unii. Sunt lăsați lefteri pe bune și ei nu vor să facă ceva în privința asta. Nimeni nu va avea grijă de tine în afară de tine, crede-mă! Toată lumea are nevoie de cutia de economisire, nu mai pierdeți vremea.

Eugen A

Oameni buni, nu mai cumpărați chestii din piață! Sunt pline piețele de prostii. Imediat ce cresc prețurile, se ivește cineva cu un nou dispozitiv-minune “made in garajul meu”. Mai bine le cumpărați de la producător. Nu veți obține nicăieri un preț mai bun. Nu vă riscați banii.

Cristi

M-am săturat de politicieni! Ce urmează? Vor introduce o taxă pe respirat?

Evelina I

Am comandat una pentru mine și una pentru părinții mei acum câteva zile. Sper că vor trece de vamă.

Maria

Credeam că voi fi șocată de prețul cutiei. Am fost suprinsă să văd că de fapt și un copil de grădiniță și-o poate permite.

Marcel

Am fost destul de sceptic înainte și dintotdeauna am păstrat chitanțele. Când le-am adunat pe toate, mi-am dat seama că familia noastră a economisit 2000 de lei din facturile de energie electrică, reprezentând jumătate din salariul meu lunar, ceea ce este destul de mult. Acum sunt adeptul acestui dispozitiv.