Electricity Saving Box România pret, beneficii, comandă: dispozitiv pentru economisirea energiei electrice

0

Pagina oficiala Electricity Saving Box – dispozitiv de economisire a energiei. Beneficii, pareri, utilizare

Salutare tuturor! Ma numesc Ioan Honciuc si lucrez ca electrician o viata intreaga.

electricity saving box comentarii

De cand ma stiu eu, pretul la curentul electric, a crescut mereu.Nu aveam de unde sa stiu ca,pretul era ridicat in mod artificial, tocmai de aceea inventam mereu cate ceva la contorul de curent electri. Fie montam o agrafa, fie lipeam un magnet sau derulam inapoi cifrele contorului electric. Am o familie mare si este intotdeauna nevoie de multa lumina in casa. Imaginati-va doar cat curent se consuma pentru necesitatile copiilor mici : spalatul scutecelor, camasutelor, sa nu mai vorbesc de cel care sta toata ziua in fata calculatorului. Mai pe scurt, ce sa mai…trebuie sa recunosc ca, furam de la stat.Mai lucrez si suplimentar, execut instalatii electrice in apartamente. Si iata ca odata, am avut ocazia sa dau peste o chestie foarte interesanta. Am instalat contorul, am tras cablul, dupa care stapanul a inceput finisarea apartamentului.

pareri despre electricity saving box

Toata ziua a taiat ceva cu ferestraul, a sfredelit, iar ziua urmatoare contorul indica doar 300 de W. Cum e posibil asa ceva?In mod normal trebuia sa indice de 5-6 ori mai mult. L-am intrebat pe stapan si acesta mi-a povestit despre acest dispozitiv, care reduce consumul de energie electrica. Nu-mi venea sa cred urechilor,imi era atat de rusine ca nu cunosteam lucruri elementare din fizica. Acum platesc de 3 ori mai putin, asa ca recomand tuturor. Dispozitivul are o denumire straina – Electricity Saving Box. Din cate am inteles, nu poate fi cumparat dintr-un magazine obisnuit. E de inteles, deoarece nu e chiar corect fata de stat. Insa cred ca, cel mai important e ca totusi platim niste impozite destul de mari, iar acest dispozitiv e solutia ideala pentru o economisire corecta si rationala.

Feciorul meu m-a ajutat la insusirea internetului si iata ca nu demult, am gasit un site specializat in comercializarea acestui dispozitiv. Iata link-ul magazinului online si decideti singuri daca doriti sa economisiti sau nu. Insa eu cred ca nu se merita sa cheltui mai mult, atunci cand poti economisi. Nu-mi place sa arunc banii in vant.

Electricity Saving Box – comandă, pret

Electricity Saving Box – comentarii legate de “Dispozitivul pentru economisirea curentului electric”

Elena Miron

Ioan, spuneti-mi va rog daca pot gasi acest dispozitiv ,intr-un magazin obisnuit? Nu am comandat niciodata nimic de pe internet,insa dupa ce am citit articolul Dvs, as dori sa incerc. Intotdeauna e bine sa economisesti.

Ioan Honciuc

Nu puteti cumpara strom energie intr-un magazine obisnuit. Insa, puteti comanda fara frica de pe acest site. Totul este foarte simplu. Este un site verificat, mi-am comandat mie si cunoscutilor mei.

Elena Miron

Ioan, multumesc mult) M-ati convins, am sa-mi comand si am sa va impartasesc experienta mea)

Andrei Vasile

Fiica mea, mi-a daruit un astfel de dispozitiv. Insa ce-i drept, e drept si acum platesc cu 45% mai putin in fiecare luna, la factura la curent , desi consum la fel. Un dispozitiv foarte util! Cel mai important e ca, acest economizor e foarte usor de folosit, il introduci in priza si gata! Tu consumi, iar el economiseste.Recomand!

Ioan Honciuc

E bine ca fiica Dvs, va adus anume acest dispozitiv.Sunt sigur ca nu ati fi fost la fel de multumit de alte dispozitive.

Mihai Apostol

Aceasta chestie, chiar functioneaza. Am reusit sa economisesc 50%! Tatal meu si-a cumparat unul la fel, si a dat aproape 229 RON. Eu insa am cumparat de pe acest magazin online si am beneficiat de o reducere de 50%. Poate ca mai e si acum la promotie, baietii sunt de treaba, livrarea rapida si produsul intact!

Magda Silvestru

Am cumparat dispozitivul, desi la inceput imi era cam frica, totusi dispozitivul e nou. Insa dupa o luna, cand am verificat cifrele la contor, am ramas uimita. Am economisit 50%. Si inca ceva… de fiecare data cand porneam fierul de calcat sau cuptorul cu microunde , cadea siguranta. Acum nu se mai intampla asa ceva. Uite asa.Va multumesc, dragii mei!

Antoaneta

Buna ziua! Imi puteti spune cum functioneaza exact acest dispozitiv? Sotul meu si cu mine dorim sa cumparam unul la fel.

Vlad

Detalii despre acest dispozitiv, puteti sa cititi pe site-ul magazinului online. Aveti toate informatiile necesare si instructiuni de utilizare. Din propria experienta, pot sa zic, ca la inceput aveam indoieli, insa produsul era la promotie si am decis totusi sa cumpar.Dupa o luna, cand am primit factura,am vazut ca am economisit 45%!!! Am fost placut impresionat! Cel mai important e ca, totul e legal. Si nu trebuie sa rasucesti ceva, l-ai pus in priza si iti vezi mai departe de treaba!

Sergiu Dragomir

Un prieten de-al meu, si-a cumparat unul la fel si le-a cumparat si parintilor sai, de pe acest site. M-a sfatuit si pe mine sa-mi iau unul.La inceput am ezitat, acum insa imi vine sa rad cand primesc factura. E foarte simplu sa economisesti cu strom.

Stefan Barbu

Alexandru

Uite asa! Chiar si in zilele noastre, se mai produc chestii utile. Recomand! Economisesc 46-64 RON in fiecare luna!