Exerciții de tiroidă pentru hipotiroidie

0

Există trei obiective pentru exercițiile de tiroidă când te confrunți cu hipotiroidie –

  1. Fă-ți inima să pompeze pentru a o menține puternică și sănătoasă
  2. Protejează-ți articulațiile de durere și deteriorare
  3. Pune mușchi pentru a arde grăsimea 78567г345

E important să urmărești impactul, chiar mai mult la un nivel ridicat de intensitate, când vine vorba de hipotiroidism, deoarece durerea articulară e un efect secundar comun.

Asigură-te că exercițiile tale nu îți exacerbează disconfortul! Înotul sau mersul cu bicicleta pe o bicicletă statică sunt ambele alegeri excelente.

Anumite persoane consideră mersul pe jos, de asemenea, un exercițiu potrivit tiroidei, dar ai grijă prima dată – dacă articulațiile tale sunt umflate, mersul pe jos poate să nu fie cea mai bună opțiune pentru tine. Pilates și yoga sunt, de asemenea, opțiuni cu impact scăzut.

Exercițiile pentru fortificarea tiroidei sunt deosebit de importante, de asemenea, pentru a susține sănătatea articulațiilor tale și pentru a construi masă musculară care ajută la arderea grăsimii.

Începe acasă cu flotări, genuflexiuni și presa deasupra capului. Dacă ai acces la sala de gimnastică, adaugă un exercițiu de tragere în jos și un exercițiu de canotaj.  6754732

Orice tip de hipotiroidie ai, e important să-și amintești că și inima ta e implicată, nu doar tiroida. Deși exercițiile pentru tiroidă sunt sănătoase și folositoare, trebuie totuși să fii înțelept în ceea ce privește alegerile de antrenament.

Vorbește cu medicul tău. Asigură-te că hipo sau hipertiroidismul tău e sub control. Și apoi începe să te miști. Atât timp cât ești isteț, exercițiile pentru tiroidă pot face trăitul cu orice condiție mai ușor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × five =