Exerciții interesante pentru slăbit

0

Au trecut de mult zilele în care săreai coarda și săreai în picioare ore în șir (doar dacă, desigur, îți plac, și atunci continuă să sari!).

Acum, exercițiul pentru slăbit e la fel de ușor ca legatul șireturilor și alegerea unui costum de baie.

Înotul – înotul e un exercițiu perfect pentru slăbit pentru oricine are nevoie de un antrenament fără impact. Fiecare mușchi, os sau încheietură sunt susținute, deci riscul de a te răni e minimizat. Înotul poate să ardă undeva la 400-700 calorii pe oră. Și deoarece lucrezi aproape fiecare mușchi din corpul tău, e minunat atât pentru tonifiere, cât și pentru slăbit. Ciclismul sau mersul cu bicicleta statică – Un alt antrenament cu impact scăzut, ciclismul poate să ardă 250 la 500 de calorii într-o jumătate de oră. La fel ca mersul pe jos, e un exercițiu ușor de adăugat în rutina ta zilnică. În loc să mergi cu mașina, mergi cu bicicleta la magazin, la cafenea, oriunde – totul contează în exercițiile pentru slăbit. Dacă echilibrul tău nu e la fel cum era mai demult, gândește-te să mergi la un curs de mers cu bicicleta statică la sala de gimnastică locală sau chiar cumpără o bicicletă statică pentru acasă. Mersul pe bicicleta statică poate face uitatul la televizor o activitate aerobică!  856734

Tenis sau racquetball – indiferent dacă ai jucat toată viața sau nu ai ridicat niciodată o rachetă, nu contează: tenisul și racquetball-ul sunt moduri minunate pentru a slăbi. Chiar dacă nu ești prea bun la ele, mișcarea constantă arde calorii. Un joc de o oră poate să ardă 600-800 de calorii – dar asta nu e totul. Ambele sporturi sunt moduri excelente pentru a-ți menține în echilibrul, o coordonare între ochi și mână, precum și pentru menținerea mușchilor tonifiați. Deci, te vei simți mai tânăr, vei avea mai multă energie, toate acestea în timp ce arzi calorii și slăbești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eight + sixteen =