Forskolin – soluția ta pentru slăbire

0

Forskolin, extract din planta Coleus a fost utilizat în practica medicinală tradițională indiană Ayurvedică, timp de sute de ani. Acest extract natural de plante are o acțiune uimitoare asupra corpului și este o soluție sigură pentru pierderea în greutate.

Forskolin în acțiune

Prin structura sa chimică, extractul din plante Forskolin accelerează descompunerea grăsimilor și stimulează procesele metabolice. De asemenea, afectează în mod pozitiv sistemul nervos si cardiovascular și încetinește procesul de îmbătrânire a organismului.

Consumul de Forskolin stimulează glanda tiroidă în producerea de hormoni responsabili de dezvoltarea organismului și de derivarea și creșterea țesuturilor. Hormonii tiroidieni stimulează, de asemenea, aportul de oxigen către organele corpului, ceea ce te face să te simți mai energic și mai alert. Activitatea mentală devine mai intensă și tensiunea arterială crește în același timp. Metabolismul este accelerat semnificativ.

În afară de cele menționate mai sus, această substanță chimică are și alte proprietăți utile. Planta Coleus a fost folosită sute de ani pentru a trata boli respiratorii, digestive, cardiovasculare, insomnie, eczeme, tulburări disureice și în tratarea altor maladii. De fapt, Forskolin este un compus care poate influența în mod direct mai multe procese fiziologice prin activarea unui mecanism important de reglare intracelulară, numit adenozin monofosfatic ciclic (cAMP).

Pe scurt, Forskolin:

  • Stimulează lipoliza (descompunerea lipidelor în glicerol și acizi grași liberi);
  • Mărește secreția de insulină;
  • Stimulează sinteza proteinelor;
  • Fortifică bătăile inimii;
  • Inhibă secreția de histamină;
  • Scade agregarea trombocitelor;
  • Îmbunătățește vâscozitatea sângelui;
  • Crește secreția de acid gastric.

Dovedit că funcționează

Efectele pozitive ale Forskolin au fost dovedite prin mai multe studii științifice. 30 de voluntari au participat la un studiu, care a durat nu mai puțin de 12 săptămâni. Experții au observat modificări semnificative în corpurile voluntarilor, declanșate de acest compus. Au fost detectate modificări ale tensiunii arteriale, ale nivelului de testosteron și ale metabolismul. Era clar că acest compus influențează oamenii în moduri diferite. Dozajul necesar pentru slăbire a fost de 250 mg de extract de Forskolin de 10%, de două ori pe zi. În medie, grăsimea corporală înainte de test a fost de 35%, apoi a scăzut la 31% în timpul testului. Trebuie menționat faptul că nu s-au observat modificări în grupul persoanelor implicate în test. Nivelul de testosteron liber din fluxul sanguin a crescut cu 17% la grupul de test, în timp ce în grupul de control, acesta a scăzut cu 1%. Tensiunea arterială a rămas normală în ambele grupuri. În general, oamenii din grupul de test au devenit mai slabi, iar masa lor musculară a crescut.

Trebuie să menționăm, totuși, că doza Forskolin e necesar să fie luată în conformitate cu sfaturile și recomandările care vin din partea unui medic. Efedrina și cafeina au un efect similar cu Forskolin, dar, în afară de efectul pozitiv de ardere a grăsimilor, ele au, de asemenea, efecte secundare. Unicitatea Forskolin este că acesta accelerează descompunerea țesuturilor grase, fără a afecta mușchii. De fapt, acesta stimulează creșterea masei musculare.

Cum se folosește

În ceea ce privește utilizarea Forskolin pentru slăbire, există o serie de factori care trebuie luați în considerare. Administrarea medicamentului este unică pentru fiecare persoană și este necesară o dozare corectă pentru a obține rezultatele optime. Trebuie să se ia în considerare greutatea și vârsta atunci când se decide doza. Cu cât este mai tânără persoana care îl folosește, cu atât va fi mai eficientă acțiunea medicamentului, pentru că procesele naturale sunt mai active într-un corp mai tânăr. Nimeni nu ar trebui ia mai mult de 1000 mg din medicament pe zi, indiferent de vârstă. În medie, se folosește următoarea dozare: 100 mg, de 3 ori pe zi. Acesta este dozajul corect în cazul în care extractul conține 10% substanță activă Forskolin.

Din cauza faptului că Forskolin pentru slăbire poate crește aciditatea gastrică, nu este recomandat persoanelor care suferă de gastrită și ulcer gastric. Medicamentul nu are trebui, de asemenea, luat în doză întreagă încă de la început. Mai degrabă, ar trebui să se înceapă cu 1/3 din doza prescrisă și, în cazul în care nu există nicio reacție adversă, poate fi luată doza zilnică întreagă de Forskolin. Forskolin este interzis femeilor gravide și mamelor care alăptează. De asemenea, este periculos pentru persoanele sub 18 ani.

Cui îi este recomandat?

Forskolin tinde să funcționeze mai bine în cazul bărbaților decât al femeilor, deoarece crește nivelul de testosteron. Obezitatea masculină poate fi legată de nivelul ridicat de estrogen din organism.

Forskolin ar trebui inclus în dieta sportivilor. Medicamentul este util mai ales pentru cei care practică sporturi, cum ar fi culturismul. Dacă se mai consumă complexe active biologic, atunci pot fi suplimentați cu Forskolin fără niciun risc și ar trebui să apară rezultatele mai rapid. Medicamentul te va ajuta să arați mai suplu, mai slab și mai atrăgător, fără niciun efort special.

Stilul de viață modern este adesea frenetic și este greu să-ți faci timp pentru a ajunge la sala de sport sau pentru dietă. În același timp, toată lumea vrea să arate bine. Forskolin este o soluție pentru slăbit care funcționează în perfectă armonie cu stilul nostru de viață haotic. Vei vedea schimbări notabile într-un interval scurt de timp, iar kilogramele în plus se vor topi. Cumpără Forskolin astăzi și începe drumul spre un corp perfect.

LĂSAȚI UN MESAJ