Gel VaricoFix – tratamentul eficient al varicelor

0

Această cremă-gel este un produs 100% natural și sigur în tratamentul varicelor și al altor probleme ale picioarelor. Descoperirea gelului VaricoFix este una dintre cele mai interesante din ultimii ani.
Efectul este vizibil la scurt timp după aplicare, iar calmarea durerilor este rapidă și de durată. Formula VaricoFix include un amestec unic de substanțe biologice care elimină cauzele varicelor. Este recomandat de toți medicii din lume. Are o calitate garantată și a trecut testele clinice și bacteriologice necesare.

Medicii au recomandat gelul VaricoFix pentru tratamentul varicelor în diferite stadii ale afecțiunii, iar adevărul este că dă rezultate excelente. Mulți pacienți au putut merge fără tratament chirurgical, după aplicarea gelului. Acesta ajută din stadiile incipiente ale afecțiunii, până la stadiile severe de vene varicoase.

Formula gelului VaricoFix: 6546453444

 1. Arnica – o plantă care crește la poalele munților din Franța. Stimulează circulația, vindecă rănile și elimină echimozele. Accelerează procesul de regenerare și reduce inflamația.
 2. WeiBwurz – reface și menține funcția venoasă. Întărește venele și vasele, oferind o protecție dublă. Reduce simptomele de „piele pătată” și îmbunătățește funcția valvelor venoase.
 3. Conu de chiparos – menține și reface elasticitatea vaselor de sânge, precum și elasticitatea venelor.
 4. Centella asiatica (Gotu Kola) – un puternic stimulent pentru restabilirea țesutului conjunctiv, care menține integritatea vaselor de sânge și tratează venele afectate.
 5. Ruscus – reface pereții afectați ai vaselor de sânge și oprește procesele patologice. Reduce senzația de „picioare grele”, durerile chinuitoare și are proprietăți antioxidante puternice.
 6. Heparin – una dintre cele mai eficiente substanțe anti-trombotice. Reface vasele de sânge la nivel celular, elimină umflarea venelor și a pielii de-a lungul vaselor afectate. Îmbunătățește circulația sângelui și a valvelor venoase. Reduce durerile, crampele, vânătăile și inflamațiile.

Toate ingredientele VaricoFix garantează un tratament eficient al varicelor și previn dezvoltarea acestora. Are un plăcut efect revigorant și răcoritor.

Proprietățile VaricoFix:

 • Reduce presiunea sângelui în vene
 • Regenerează rapid pereții vaselor de sânge
 • Crește capacitatea de rezistență a venelor
 • Previne stagnarea sângelui în vene
 • Elimină edemul54344
 • Reduce permeabilitatea capilarelor și predispoziția la deteriorare
 • Elimină varicele și previne reapariția acestora
 • Elimină simptomele inflamației locale
 • Îmbunătățește valvele venoase
 • Crește tonusul vascular

După cum se poate observa din proprietățile gelului enumerate mai sus, sunt eliminate toate cauzele si simptomele varicelor. Varicele sunt o afecțiune gravă, iar cu cât tratamentul începe mai devreme, cu atât mai multe complicații pot fi evitate. Mulțumită VaricoFix, este posibil să fie evitate operații costisitoare și complicate și medicamente scumpe, acestea fiind înlocuite cu această metodă fără dureri sau riscuri pentru sănătate. Este eficient în tratamentul oricărei afecțiuni venoase, chiar și a ulcerelor trofice. Se elimină, de asemenea și simptomele subiective, cum ar fi „furnicături”, mâini și picioare reci, oboseală și senzație de greutate. În schimb, oferă o senzație de picioare ușoare, cu aspect frumos și tineresc.

Cauzele varicelor:

 • Predispoziție ereditară de la părinți sau alte rude.
 • Stilul de viață sedentar, cum ar fi munca sedentară ce poate provoca stagnarea sângelui în vase. Sau situația inversă: munca grea, ridicarea frecventă și statul în picioare fără posibilitatea de a odihni și relaxa picioarele obosite.
 • Purtarea articolelor de îmbrăcăminte strâmte și a pantofilor inconfortabili, în special tocuri înalte și/sau încălțăminte strâmtă. Ca urmare a circulației defectuoase, sângele stagnează
 • Ridicări de greutăți mari în sala de sport.
 • Unele diete sărace în fibre.
 • Utilizarea de medicamente hormonale, diverse contraceptive și, de asemenea, anumite medicamente pentru răceală, care pot provoca reacții adverse nedorite și tulburări ale sistemului circulator.
 • Prostul obicei de a sta permanent cu picioarele încrucișate, ceea ce împiedică fluxul de sânge și provoacă complicații.
 • Complicații ale fluxului sanguin cerebral și scăderea tensiunii arteriale.
 • Sarcina, o naștere dificilă.

Este necesar să se înceapă un tratament eficient la primele simptome ale venelor varicoase pentru a restabili vasele piciorului și pentru a preveni evoluția afecțiunii. Primele simptome sunt apariția senzației de greutate în picioare, mâncărime și arsuri, umflături, furnicături, crampe, și amorțeală.

Folosirea gelului VaricoFix: 6546453467

În cazul varicelor, se recomandă să se aplice gelul pe suprafața picioarelor de două ori pe zi: dimineața și întotdeauna seara. Senzația de picioare obosite este cel mai puternic simțită după o zi de lucru, așa că în timpul nopții gelul VaricoFix va restabili cu succes funcția venoasa și va asigura un somn odihnitor, fără dureri sau crampe care afectează mulți pacienți cu varice.

Pentru prevenirea afecțiunilor viitoare, se aplică o dată pe zi, înainte de culcare sau dimineața.

În cazul senzației de picioare obosite, grele sau în cazul altor simptome neplăcute, VaricoFix poate fi utilizat în orice moment. Deoarece gelul VaricoFix este format 100% din ingrediente organice, nu există niciun risc de efecte secundare.

Pentru a evita falsurile, cel mai bine este să comandați și să cumpărați gelul VaricoFix de pe website-uri de încredere, care au recenzii favorabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen − 15 =