Goji Cream – cremă pentru întinerirea pielii

0

Goji Cream, noul produs cosmetic de la Hendel’s Garden, este o cremă revoluționară pentru întinerirea pielii. Acest produs este compus numai din ingrediente naturale (ingredientul principal este extract din faimoasele fructe goji) și nu conține hormoni. Tehnologiile inovative utilizate de Hendel’s Garden restabilesc elasticitatea pielii într-un timp record de 10 zile. Goji Cream a trecut cu succes de toate testele clinice și dermatologice, iar produsul este certificat. Citiți mai departe pentru o descriere detaliată a modului în care funcționează acest minunat produs anti-rid!56434455

Efectul Goji Cream

Pielea voastră se deteriorează datorită lipsei hidratării, colagenului și vitaminelor. Pe măsură ce îmbătrâniți, este din ce în ce mai dificilă menținerea acestora, iar pentru redresarea problemei se efectuează numeroase experimente pentru producția cremelor anti-rid.

Ultima descoperire pentru reîntinerirea pielii, Goji Cream, este realizată din fructe Goji care conțin mari cantități de aminoacizi, fier, vitamina C și B. toate aceste elemente contribuie la întărirea țesuturilor și elasticității pielii, având un efect antioxidant și hidratant. Crema restabilește depozitul de vitamine și microelemente, menținând procesele sănătoase în organism.

Formula acestei creme pentru întinerirea pielii garantează dispariția defectelor de piele și a 96550012557520ridurilor, întrucât penetrează straturile profunde ale epidermei și normalizează funcționarea fiecărei celule din piele, încetinind procesul de îmbătrânire și având un efect de întinerire.

Cum trebuie utilizată

Goji Cream este simplu de utilizat și poate fi aplicată atât dimineața cât și seara înainte de culcare.

Urmați acești pași pentru aplicare:

  1. Curățați-vă fața și gâtul folosind un produs ușor de curățare. Puteți să folosiți și tonic.
  2. Aplicați Goji Cream în mișcări circulare pe pielea curată, evitând zonele din jurul ochilor și buzelor.
  3. Goji Cream oferă un efect instant. Pielea prezintă un efect de lifting și se hidratează imediat. Efectul durează 24 de ore de la aplicare.

Formula cremei este atât de puternică încât esteticienii garantează efectiv dispariția ridurilor în 2 săptămâni de utilizare regulată.

Cum funcționează458578777

Epiderma noastră conține colagen, iar aspectul pielii noastre depinde de cantitatea și calitatea  colagenului. Pentru a vă menține pielea tânără, trebuie să ajutați straturile de piele să producă mai mult colagen, iar bogata cremă Goji Cream exact asta face – ajută pielea să își recapete elasticitatea și tinerețea.

Pentru ca celulele pielii să se divizeze și să restructureze eficient, acestea trebuie protejate împotriva dăunătoarelor radiații UV și restabilite cu elemente active biologic. Goji Cream are exact acest efect.

Împiedicarea apariției altor riduri este foarte importantă – este necesar să ne protejăm pielea și să ne dorim să arătăm și să ne simțim bine. Goji Cream îmbogățește epiderma feței și gâtului cu microelemente, aminoacizi și vitamine. O soluție naturală și eficientă  împotriva ridurilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 + 2 =