Cafeaua verde pentru curele de slăbire și efectul său asupra organismului

0

În urma efectuării unei serii de teste clinice, medicii au descoperit că boabele de cafea neprăjite au efecte extrem de benefice asupra organismului. Boabele de cafea verde sunt boabe de cafea neprăjită, proaspătă care, între altele, este considerată un produs excelent care ajută în lupta cu kilogramele în exces.

Cum afectează cafeaua verde grăsimea? Se pare că boabele conțin acid clorogenic, care împiedică sistemul digestiv să spargă și să absoarbă carbohidrații. În plus, acesta încetinește absorbția glucozei în sânge.

Se știe că absorbția rapidă a carbohidraților conduce la acumularea de țesut adipos. Astfel, acidul clorogenic previne formarea depozitelor de grăsime, încetinind procesul de absorbție a carbohidraților. Și mai interesant este faptul că, dacă alimentele nu conțin suficientă grăsime, acidul clorogenic va contribui la spargerea grăsimii subcutanate existente.

Având în vedere că este, totuși, vorba despre cafea, chiar dacă este verde aceasta conține cafeină, care accelerează metabolismul, având ca efect pierderea în greutate. Chiar dacă ați avut o masă copioasă, o ceașcă de cafea verde va împiedica organismul să depoziteze grăsime. O ceașcă de cafea verde consumată după masă vă va ajuta să scăpați de kilogramele în exces.63467845589600

Bineînțeles, cafeaua verde nu este un “medicament miraculos “, dar, dacă o folosiți în combinație cu o dietă corespunzătoare și cu practicarea unui sport, veți obține rapid rezultate spectaculoase, garantat.

Atunci cafeaua obișnuită de ce nu are același efect?

Care este diferența între cafeaua prăjită obișnuită și cafeaua verde? Adevărul este că, recent, au fost descoperite multe substanțe benefice în cafea, însă, din păcate, acestea se pierd prin prăjirea cafelei. În schimb, cafeaua proaspătă, verde, conține toate vitaminele și mineralele.

Toată lumea știe că în cafeaua neagră se găsește cafeină, care accelerează metabolismul, însă lipsește componenta cheie care ajută la arderea grăsimilor. Acest lucru se datorează faptului că acidul clorogenic se desface în elemente mai simple, sub efectul temperaturii înalte. Testele au arătat că tratamentul termic conduce la pierderea tuturor proprietăților esențiale care ajută în procesul de slăbire.

Cafeaua verde este perfectă atât pentru pierderea în greutate, cât și pentru menținerea unei forme optime.

Această băutură are multe proprietăți benefice:

  • este excelentă pentru arderea grăsimilor;
  • împiedică formarea depozitelor noi de grăsime;
  • încetinește absorbția glucozei în sânge;
  • accelerează metabolismul.

Cei care au încercat cafeaua verde susțin că aceasta conferă rapid o senzație de sațietate, conținând doar câteva calorii. Fiind o sursă de cafeină, cafeaua verde revitalizează, oferindu-vă un plus de energie și o stare de spirit îmbunătățită.

Cafeaua verde poate fi combinată perfect cu dieta dvs. principală și cu obiceiuri alimentare sănătoase. De asemenea, este un ajutor excelent în curele de slăbire. Este perfectă pentru cei care doresc să rămână în formă.

Este bine cunoscut faptul că este necesar să bem cafea măcinată naturală (pentru rezultate mai bune, aceasta ar trebui să fie cafea verde, neprăjită) pentru a ne menține în formă și pentru a lupta cu excesul de greutate.

Cafeaua verde este cea mai sănătoasă băutură, putând fi consumată în cantități mai mari decât cafeaua neagră. În timp ce nu se recomandă consumarea a mai mult de 3 cești de cafea neagră pe zi, puteți consuma în siguranță de câteva ori mai multă cafea verde.66769697

Oamenii de știință francezi au observat că boabele de cafea verde conțin cafeină, care îmbunătățește condiția pielii și ajută la slăbit. Chiar dacă este consumată în cantități mari, această băutură nu va avea niciun efect negativ semnificativ asupra organismului. Așa cum s-a arătat anterior, cafeaua verde conține substanțele care sunt esențiale pentru spargerea celulelor adipoase. Efectul poate fi observat mult mai devreme decât în cazul consumării cafelei negre obișnuite. Veți observa efectul de trei ori mai repede, față de consumul de cafea neagră obișnuită.

Rolul acidului clorogenic în spargerea grăsimilor

Cercetătorii au arătat că boabele de cafea verde conțin aproximativ 7% acid clorogenic, care este un ajutor excelent în arderea grăsimii subcutanate și transformarea acesteia în energie. Exercițiile regulate, combinate cu consumul de cafea verde, au ca rezultat accelerarea de câteva ori a ratei de ardere a caloriilor.

Dacă beți cafea verde fără să luați alte măsuri suplimentare pentru slăbit, puteți slăbi aproximativ 2 sau 3 kilograme într-o lună.

Oamenii de știință americani arată că această băutură împiedică intestinul să absoarbă cantitățile în exces de zahăr, contribuind la pierderea în greutate. De asemenea, aceștia susțin că acidul clorogenic conținut de băutură este cel care ajută la arderea grăsimii.

La fel ca ceaiul verde, care conține mai multe substanțe benefice decât ceaiul negru, cafeaua verde conține mult mai multe substanțe benefice decât cafeaua neagră, făcând posibilă accelerarea metabolismului.

Acidul clorogenic este un antioxidant puternic, care nu doar ajută la pierderea în greutate, ci are și un efect pozitiv asupra stării generale de sănătate.

Acidul clorogenic se găsește și în alte alimente, precum:

  • coacăze;
  • ceai;
  • prune;
  • piersici;
  • semințe de floarea soarelui;
  • bambus.

De asemenea, este interesant de știut că acidul clorogenic și cafeina, folosite separat, nu influențează metabolismul sau pierderea în greutate, însă, combinate, au un efect foarte puternic.

Abia în anul 2011 a fost dezvăluit impactul pozitiv al cafelei verzi asupra sănătății umane și formei fizice.569567356326

Au fost efectuate peste o mie de teste și studii clinice și toate au avut următoarele rezultate:

Acidul clorogenic a avut un efect pozitiv asupra reducerii grăsimilor la persoanele sănătoase care au participat la cercetările clinice.

Un alt test a fost efectuat în India, în anul 2012. Acesta s-a concentrat asupra bărbaților și femeilor care aveau mai mult de 16 kg peste greutatea normală. În urma studiului, participanții la studiu au slăbi aproximativ  2-3 kg într-un interval de 6 săptămâni. Doza de butură a fost de aproximativ 350 ml, de trei ori pe zi. Kilogramele au fost date jos ca urmare a arderii țesutului adipos, fără să se constate pierderea masei musculare. Nu au fost detectate niciun fel de probleme de sănătate în rândul participanților la studiu.

Cu toate acestea, este important de subliniat că rezultatul a fost obținut în rândul persoanelor sănătoase, care nu sufereau de alte probleme. Pe durata studiului, o singură persoană a constat scăderea tensiunii.

Atunci când cumpărați cafea verde de la orice producător, trebuie să citiți cu atenție informațiile despre ingrediente, fiind atenți la cantitatea de cafeină sau alte substanțe stimulante de orice fel. Acest lucru este important deoarece, dacă faceți alegerea corectă, veți putea reduce nivelul de zahăr din sânge, aceasta fiind o soluție excelentă pentru multe persoane care suferă de diabet.

Un alt test clinic efectuat a demonstrat faptul că 2 g de acid clorogenic ajută la creșterea nivelului de homocisteină atât la bărbați, cât și la femei, conducând la îmbunătățirea funcției cardiovasculare. Însă efectul pe care îl are cafeaua verde asupra inimii nu a fost încă studiat, prin urmare, persoanele care suferă de probleme cardiace trebuie să consulte un terapeut înainte de a decide să consume această băutură.

Consumul de cafea verde pentru pierderea în greutate este metoda folosită de persoanele supraponderale care refuză să ia medicamente sintetice scumpe și preferă produsele naturale în schimb. În plus, este un început bun pentru cei care nu reușesc să țină o dietă sau care doresc să înceapă să mănânce mai sănătos.

De ce este cafea verde un produs atât de bun?

43635737357

Această băutură este preparată din boabe de cafea proaspătă care nu sunt prăjite, fiind folosite în formă naturală. Cafeaua conține substanța numită acid clorogenic, care este foarte eficient în arderea grăsimilor. În plus, această băutură este 100% naturală, fără aditivi chimici. Produsul detoxifică complet organismul, sparge celulele adipoase și ajută la eliminarea din sistem a produselor rezultate, fără alte intervenții suplimentare.

Unii producători de cafea verde combină boabele de cafea naturală cu diverse ierburi, care accelerează procesul de ardere a grăsimilor. Ceaiul verde este una dintre aceste ierburi. Se consideră că este cel mai puternic antioxidant. Sunt adăugate și alte ierburi în amestec, fiind absolut posibil să scăpați de până la 5 kg pe săptămână.

În ceea ce privește sursa cafelei verzi, aceasta este originară din provincia Kafa. Această provincie este situată în Etiopia, deși mulți cred că acest teritoriu aparține de Brazilia.

Numele produsul vine de la faptul că boabele de cafea nu au fost supuse procesului de prăjire, prin urmare, acestea rămân proaspete și verzi. Boabele cresc în arbori, iar cafeaua proaspăt preparată are aproape același gust cu cea obișnuită. Datorită conținutului de acid clorogenic, cafeaua verde curăță perfect organismul de toxine.

Consumând cafea verde, puteți reduce rapid și cu ușurință depozitele de grăsime din organism, eliminând astfel kilogramele în exces. Oamenii de știință care au descoperit că, în combinație cu acidul clorigenic, cafeina ajută în procesul de slăbire, susțin că ar trebui  consumată cafea verde, în locul oricărui alt tip de cafea. Consumul de cafea verde face posibilă eliminarea mai rapidă a kilogramelor în exces. În plus, cafeaua verde conține taninuri cu alcaloizi bogați în purină, care ajută orice persoană să se simtă mai bine, îmbunătățindu-i starea generală de sănătate.

8457346347

Cafeaua verde stimulează activitatea mintală, ajută la vindecarea durerilor de cap și a migrenelor, îmbunătățește memoria.

În plus, uleiul din boabe de cafea este foarte folosit în cosmetologie, ca mijloc foarte eficient de combatere și prevenire a ridurilor. Uleiul din boabe de cafea verde ajută, de asemenea, la îmbunătățirea sănătății părului. În plus, uleiul din boabe de cafea verde este indispensabil în îndepărtarea vergeturilor și combaterea celulitei. În sectorul medical, uleiul din boabe de cafea verde este adăugat adesea în unguentele pentru arsuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × four =