Crema Hydroface – formula eficientă împotriva îmbătrânirii

0

Timpul trece neîndurător, lăsând urme pe întreaga suprafață a pielii. Aceasta devine mai subțire, mai uscată, se formează primele riduri și detaliile feței noastre se schimbă. Nenumăratele măști, serurile pentru exfoliere și crema hidratantă nu ne oferă efectul dorit.  Uitându-te cu invidie la persoanele mai tinere, începi să observi că arați mai în vârstă.

Oamenii au fost întotdeauna foarte interesați de noțiunea de tinerețe veșnică. Conform legendei, împărăteasa Cleopatra folosea substanțe otrăvitoare, mortale, în efortul de a-și menține tinerețea. O armată întreagă de masori și cosmetologi ai curții luptau împotriva efectelor îmbătrânirii.

Există o soluție – Crema anti-îmbătrânire Hydroface

O formulă specială, proporția precisă a ingredientelor din compoziția sa, utilizarea inovațiilor, metodele tradiționale transmise din generație în generație – toate acestea au fost luate în calcul la crearea formulei cremei Hydroface. Progresele realizate le-au permis oamenilor de știință să obțină un rezultat inimaginabil! Chiar și o utilizare a cremei pe termen scurt ajută la refacerea pielii și te scapă de riduri. Poți cumpăra crema la 60 de ani și să arați ca la 25-30 de ani.

Foarte încântată de rezultate, cunoscutul manechin Christie Brinkley, în vârstă de 60 de ani, a devenit imaginea reprezentativă a companiei. A fost atât de încântată de rezultate, încât a hotărât să-și investească banii în lupta împotriva efectelor îmbătrânirii.

Secretul cremei Hydroface

Acidul hialuronic este unul dintre ingredientele sale. Acesta este o componentă importantă a epiteliului și este responsabil de menținerea echilibrului de hidratare. Treptat, corpul reduce cantitatea de acid hialuronic pe care o produce în timp, echilibrul de hidratare este distrus, pielea se usucă, apoi apar ridurile. Este nevoie de timp și de proceduri speciale la saloanele de cosmetică, precum și de injecții, pentru a reface cantitatea de acid hialuronic din corp.

Formula cremei Hydroface este creată în așa fel, încât acidul hialuronic pătrunde ușor în celulele epiteliului, fără a mai fi nevoie de proceduri suplimentare. Pielea feței își recapătă echilibrul de hidratare, încep să se regenereze celulele, iar circulația sângelui în straturile din profunzime ale pielii este îmbunătățită. Aprecierile clienților sunt copleșitoare. Deja după prima utilizare, ridurile se întind și micile imperfecțiuni dispar cu desăvârșire.

Unul dintre componente este retinolul. Rolul lui este de a intensifica procesele naturale de schimb. Pătrunde în toate straturile pielii și stimulează creșterea cantității de colagen și de elastină.

Avantajele cremei Hydroface

Să aruncăm o privire asupra unora dintre caracteristicile formulei:

  • Formula conține substanțe naturale selectate atent pentru a stimula și a fortifica sănătatea epiteliului;
  • Formula nu permite corpului să se obișnuiască cu aceasta. Dacă nu poți cumpăra o cutie nouă imediat, efectul obținut va fi menținut pentru mult timp;
  • Consistența sa ușoară, apoasă permite aplicarea cu ușurință pe piele, fără a lăsa un aspect uleios;
  • Crema se absoarbe rapid și nu murdărește lenjeria atunci când este folosită peste noapte;
  • Folosirea regulată a cremei hidratante sporește și accelerează eficiența acesteia;

Indicații de utilizare

Crema are efect de întinerire atât asupra bărbaților, cât și asupra femeilor. Crema Hydroface este recomandată persoanelor cu vârsta peste 30 de ani. Chiar dacă este folosită pentru prima dată la vârsta de 80 de ani, în oglindă vei vedea chipul pe care l-ai avut la 35 sau 42 de ani.

Înainte de utilizare:

  • Curăță-ți fața, gâtul și decolteul;
  • Aplică loțiune hidratantă;
  • Întinde crema cu mișcări ușoare, fără a freca;
  • Las-o să se absoarbă;
  • Se recomandă folosirea cu o oră-două înainte de aplicarea machiajului.

Nu te strădui să obții rezultate rapide aplicând crema de câteva ori pe zi. Corpul tău are nevoie de timp pentru a reacționa și pentru a începe procesul de regenerare. În ciuda acestui fapt, efectul poate fi observat imediat. Regenerarea completă a pielii, totuși, va dura ceva vreme.

Se recomandă utilizarea zilnică a cremei Hydroface. Acest lucru permite asigurarea protecției împotriva uscării pielii, refacerea compoziției naturale a epiteliului și a culorii naturale a feței, întinderea ridurilor și dispariția vaselor capilare vizibile.

De unde poți cumpăra crema Hydroface

Poți comanda crema Hydroface doar pe site-ul web oficial al producătorului. Crema este produsă în cantități limitate. În momentul în care cumperi produsul, poți fi întotdeauna sigur(ă) că acesta este proaspăt preparat și nu a depășit termenul de valabilitate.

Este foarte adevărat – crema îți poate reface înfățișarea, îndepărtând efectele vizibile ale îmbătrânirii, netezindu-ți pielea și ridicând contururile feței. Chiar după prima utilizare vei vedea rezultatul. Cumpără crema și folosește-o regulat. Fața ta va arăta ca la 30 de ani, chiar dacă, de fapt, ai mult peste 60.

Folosește crema, iar copiii și nepoții tăi vor fi fericiți să vadă ce tineri arată bunicii lor. Nu sta pe gânduri, comandă acum crema, pentru a arăta mai tânăr(ă), pentru a fi încântat(ă) de înfățișarea pe care o ai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 − 7 =