Inobex — Cremă pentru reîntinerire vaginală

0

Inobex este o metodă de reîntinerire non-chirurgicală care are drept scop îmbunătățirea membranei mucoase a vaginului.  Crema îmbunătățește de asemenea tonusului muscular și circulația sanguină din zona genitală.

Indicații de utilizare

Crema este recomandată femeilor care au un stil de viață sedentar. Este esențială în timpul menopauzei, atunci când țesuturile pelviene sunt spuse degenerării. Dezechilibrul structural din aparatul musculo-ligamentar cauzat de transformările datorate vârstei determină schimbări în ceea ce privește dimensiunea organelor genitale feminine, cauzând dureri de spate sau durere abdominală, însoțite de o dorință sexuală scăzută. Crema ar trebui comandată și utilizată de asemenea în perioada post-naștere, întrucât stimulează producția de colagen, restaurează organele și țesuturile genitale feminine și promovează restabilirea acestora la dimensiunea obișnuită. Crema ajută la îmbunătățirea tonusului uterului în perioada post-naștere.

Compoziția cremei Inobex 654643444

Crema conține elemente naturale din plante, precum și componente active de vindecare sintetizate în laboratoare chimice.

  1. Extract de brusture și căpșuni. Proprietățile de vindecare ale acestor plante erau foarte cunoscute de bunicile noastre. Extractele ajută la restaurarea și menținerea tonusului aparatului musculo-ligamentar care menține uterul în poziția sa inițială. Consolidează de asemenea pereții vaginali, sporește producția de fluide și facilitează micșorarea vaginului și uterului în perioada post-naștere.
  2. Acid hialuronic. Hidratează și tonifiază țesuturile și facilitează producția de colagen, care îmbunătățește la rândul său țesutul muscular. De asemenea stimulează procesul de regenerare a pielii.
  3. Vitamina C. Această vitamină este esențială pentru menținerea sănătoasă a țesuturilor organelor genitale. Ajută la menținerea și restaurarea elasticității țesuturilor și pielii, menținându-le sănătoase.5465443888
  4. Vitamina E. Se consideră a fi vitamina tinereții. Regenerează țesuturile și îmbunătățește fluxul sanguin către organele genitale. Absorbită prin membranele mucoase vaginale, vitamina E îmbunătățește condiția organelor interne și a sistemului cardiovascular, ameliorează tonusul țesuturilor vaginale și restabilește dimensiunea vulvei, modificată datorită vârstei.

Efectele în urma utilizării

Comandă crema și aplic-o în mod regulat!

Aplicarea regulată a cremei Inobex promovează regenerarea membranelor mucoase  vaginale, restabilind sănătatea acestora. Crema stimulează hidratarea naturală a vaginului și ajută în lupta împotriva uscăciunii vaginale datorate vârstei. Crema ajută la sporirea sensibilității vaginale. Accelerează regenerarea membranelor mucoase vaginale, ajută la restaurarea elasticității atât a țesuturilor cât și a aparatului muscular al organelor genitale feminine. Ajută de asemenea la îmbunătățirea fluxului sanguin către organele genitale.

Aplicarea regulată a cremei permite menținerea și restaurarea tonusului muscular după naștere.

Cum ajută Inobex la ameliorarea sănătății femeii

Organele interne la femeile sănătoase prezintă un nivel ridicat de colagen. Cu ajutorul cremei Inobex se sporește concentrația de colagen din organele genitale ale femeii cu două treimi. Fibrele și țesuturile responsabile de menținerea tonusului uterului și vaginului devin mai groase sub influența cremei, prevenind extinderea și subțierea datorate îmbătrânirii și de asemenea slăbirea aparatului musculo-ligamentar care provoacă deteriorarea organelor interne.

Ce aspecte din viața femeii sunt afectat de crema Inobex? 546574333

  1. Crema sporește dorința sexuală.
  2. Face posibilă ameliorarea sănătății femeii de acasă.
  3. Formula sa certificată garantează un tratament de succes.

Comandă crema ta Inobex și bucură-te de sănătate și frumusețe!

Cum se aplică crema

Crema se aplică pe zona genitală.

Cumpără crema Inobex, pune-o în baie și aplic-o după duș. Recapătă-ți tinerețea și bucură-te de ea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 1 =