Învingerea mâncatului emoțional

0

Mâncatul pe bază emoțională poate să preia controlul asupra vieții și sănătății tale. Cu toții am avut momente când am recurs la mâncare pentru că eram agitați, stresați, plictisiți sau singuri. Și cu toții am auzit de mâncatul pe bază emoțională. Din perspectiva mea, mâncatul pe bază emoțională e unul dintre cei mai mari vinovați ai „dietei yo-yo” din multe motive.

Mâncatul din cauza emoțiilor e o bătălie pe care multe femei nu o câștigă. Și asta nu e din cauză că ele nu vor acest lucru, ci pentru că nu știu cum să facă asta. Ele nu înțeleg cum să-și atace declanșatorii și nu sunt conștiente că obiceiurile lor de mâncat sunt controlate la nivel subconștient.

Schimbările de mentalitate sunt periculoase, deoarece duc la mâncatul emoțional. Dar nu e vorba doar despre o schimbare de mentalitate, e vorba și despre recunoașterea obiceiurilor nesănătoase și înlocuirea acestora cu obiceiuri corecte. Mâncatul pe bază emoțională nu e ceva ce nu poate fi învins. Poate fi învins și poate fi învins de tine. Primul lucru pe care trebuie să-l faci e să decizi că vrei să duci o viață mai fericită și mai sănătoasă. Al doilea lucru: fă-ți un plan. Și al treilea: nu te abate de la plan. Desigur, nu e așa de ușor, dar cu credință, sprijinul adecvat și ghidarea inspirată, poți face asta.

98797464489

Nu e timpul să experimentezi o revoluție în obiceiurile tale de mâncat? Nu e timpul să-ți dezlănțui încrederea de neoprit? Și nu e timpul să-ți trăiești viața mai fericit? Refuză să lași mâncatul emoțional să te învingă, preia controlul și să fii învingător asupra mâncatului emoțional. Doar imaginează-ți cum se poate schimba viața ta dacă ai putea în sfârșit să învingi mâncatul pe bază emoțională odată pentru totdeauna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen − four =