Ionic White: Albirea dinților acasă ca la dentist

0

Cum să îți albești dinții în siguranță, rapid și ieftin, în același timp? Dezvoltatorii dispozitivului Ionic White s-au oferit să facă acest lucru prin combinarea acțiunii ionilor de argint și a diodelor de lumină ultravioletă.

Potrivit producătorului, dispozitivul îndeplinește toate standardele europene de siguranță a sănătății. Ionic White este deja utilizat în mod activ de către locuitorii diferitelor țări din lume precum Germania, Turcia, Rusia, România și altele.

Potrivit celor care până în acest moment au comandat deja dispozitivul și au testat ei înșiși efectul său, dinții au devenit cu adevărat mai albi. La un preț egal cu aproximativ trei tuburi de pastă de dinți cu efect de albire sau cu două bilete la cinema, are un rezultat foarte bun!

Dacă îl comparăm, de exemplu, cu albirea laser de la cabinetul dentar, diferența este de zeci de ori. Iar efectul, după cum spun utilizatorii, este aproape același. De fapt, producătorul oferă posibilitatea de a achiziționa o alternativă la albirea dinților în cabinetul dentar.

Principiul acțiunii

Setul este format din instrumente care realizează ideea albirii prin lumină intens pulsantă, când smalțul este deschis la culoare cu o lumină. Creatorii complexului pentru albirea dinților au sugerat că, sub influența diodelor de lumină albastră, ionii de argint conținuți în gelul de albire a dinților vor curăța în mod activ dinții de tartru și de petele închise la culoare ale smalțului. Testele efectuate au arătat eficiența ridicată a acestei metode de a readuce zâmbetul sclipitor.

La amestecarea celor două tipuri de gel se produce o reacție chimică, pe care lumina o consolidează. Acest lucru crește volumul de oxigen cu 42%, acesta fiind eliberat prin sinergia ingredientelor. Prin urmare, albirea este mai eficientă, iar efectul persistă mai mult timp. Acest lucru este confirmat de către recenziile celor care au achiziționat deja un asemenea set. Poți verifica eficacitatea acestuia prin comandarea setului pentru tine însuți. Producătorul susține că Ionic White albește cu certitudine dinții cu câteva nuanțe!

Compoziția specială a gelului de albire și a gelului activator face posibilă albirea foarte ușoară și sigură a smalțului dintelui. Gingiile și mucoasa cavității bucale nu sunt afectate pe durata procesului acestei albiri.

Un avantaj important al Ionic White este că acesta poate fi folosit acasă. Nu sunt necesare cunoștințe sau aptitudini speciale pentru a face acest lucru. Producătorul a anticipat toate aceste lucruri, astfel încât oricine să poată utiliza în mod independent acest complex, fără a se teme că va experimenta consecințe negative. Este destul să urmezi instrucțiunile care vin împreună cu acest dispozitiv.

Efectul utilizării

Potrivit producătorului, dinții devin vizibil mai albi chiar după prima utilizare a complexului. Iar după o săptămână, culoarea smalțului devine mai albă cu cinci-șase nuanțe.

Totodată, diodele emițătoare de lumină din set permit îndepărtarea bacteriilor de pe smalțul dinților, prin distrugerea acestora. Acest lucru servește ca o metodă bună de prevenire a cariilor dentare.

Conținutul setului

Un dispozitiv de albire a dinților vine însoțit de trei tuburi de gel de albire și trei tuburi de gel fixator (adică activatorul), de asemenea, ambalajul conține și un tub de spray de albire și un spray activator. Fixatorii sunt aplicați pe falca superioară și inferioară. Setul include o baterie.

Mod de utilizare

Albirea dinților cu ajutorul acestui dispozitiv este foarte ușoară. Procesul constă în pașii următori:

  • În primul rând, trebuie să deschizi tubul care conține gelul de albire, precum și gelul activator. Aplică puțin din fiecare gel pe suprafața interioară a fixatorului.
  • Fixatorii trebuie inserați în gură și fixați pe fălci, evitând contactul cu gingiile.
  • Deschizând gura, pornește sursa de lumină, direcționează fasciculul către fixatoare și ține-l timp de douăzeci și unu de minute.
  • Oprește lumina, îndepărtează fixatoarele.
  • Spală sursa de lumină și fixatoarele cu apă.
  • Clătește gura cu apă curată.

La început este recomandat să utilizezi această metodă o dată pe zi timp de trei zile. După aceea, trebuie utilizată o dată pe săptămână pe o durată de două luni.

Apoi, trebuie să aplici spray-ul de albire și un spray activator pe dinți de 2-3 ori pe săptămână. Acest lucru va ajuta rezultatul obținut să se mențină timp de un an. Nu trebuie să îți schimbi dieta, nu trebuie să excluzi cafeaua, ceaiul sau vinul roșu din meniul tău. Procedura poate fi repetată după un an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen + 7 =