Jeempo. Un site pentru întâlniri unic

0

Recent a fost lansat un nou site pentru întâlniri. Acesta este o platformă unică, ce facilitează comunicarea între persoane din lumea întreagă. Aici, puteți să petreceți cu ușurință un timp plăcut, discutând cu persoane interesante, legând relații noi de prietenie sau găsind iubirea adevărată.

Ce oferă Jeempo

Feedbackul clienților despre site-ul pentru întâlniri Jeempo descrie numeroase oportunități furnizate de acesta utilizatorilor săi. Aici, puteți întâlni persoane care locuiesc în orașul sau în localitatea dvs. sau puteți discuta cu cei care locuiesc la mii de kilometri depărtare.

Platforma vă permite:

 • Să încărcați fotografii noi, până la 30 de fotografii într-un singur album;
 • Să completați un chestionar în care descrieți interesele dvs., religia, atitudinea dvs. față de obiceiurile proaste și alte informații despre dvs. (chestionarul conține 48 de întrebări);
 • Să vizualizați profilurile altor utilizatori recomandați de serviciu (selecția este realizată pe baza intereselor dvs.);
 • Să purtați discuții noi cu utilizatorii care v-au plăcut (fereastra de chat poate fi accesată imediat în colțul din dreapta jos al ecranului, prin urmare este imposibil să ratați un mesaj);
 • Să inițiați contacte noi, să le respingeți sau să le acceptați;
 • Să marcați cu “Îmi place” și să primiți “confesiuni” confidențiale similare;
 • Să vedeți câți utilizatori se află în apropierea locației dvs.;
 • Să comunicați folosind un chat live;
 • Să căutați parteneri reali de conversație, folosind funcția “Persoane aflate în apropiere”;
 • Să vedeți cine v-a vizitat pagina;
 • Să vă modificați profilul în orice moment.

Cum funcționează?

Pentru a avea parte de multe emoții pozitive de pe urma întâlnirilor cu persoane noi, nu trebuie decât să vă înregistrați, să completați un chestionar și să adăugați câteva fotografii relevante. Pentru a găsi un prieten nou, un amic bun sau sufletul pereche, trebuie să vizualizați profilurile recomandate și să faceți cunoștințe noi. Dacă o persoană pe care doriți să o cunoașteți este de acord, puteți începe să comunicați. De asemenea, puteți indica faptul că sunteți interesat(ă) folosind tag-urile “Îmi place”.

Cu cât încărcați mai multe fotografii, cu atât sunt mai mari șansele ca profilul dvs. să fie remarcat de persoane cu interese similare. Dacă sunteți activ(ă), aveți șansa să găsiți rapid persoane cu care să discutați și să legați prietenii noi sau să începeți o relație.

Comunicând pe site-ul Jeempo, utilizatorii stabilesc întâlniri, își împărtășesc problemele (este mai ușor să vorbești despre problemele tale cu o persoană pe care nu o cunoști foarte bine), își caută iubirea vieții sau o femeie/un bărbat pentru o întâlnire rapidă. Cei care doresc să aibă relații fără obligații pot găsi, de asemenea, un partener, site-ul oferind o secțiune specială destinată acestui scop.

Cum vă puteți înregistra?

Pentru a cunoaște persoane noi, nu trebuie decât să completați un formular de înregistrare simplu. Completați informațiile despre dvs. în chestionarul special.

 • Sexul și domiciliul;
 • Numele (puteți folosi un nume inventat). Lungimea minimă a numelui este de numai 2 litere. Puteți folosi simboluri suplimentare;
 • Numărul de telefon de contact. Acesta este folosit pentru înregistrarea profilului dvs. și ca element de identificare;
 • Parola pentru contul dvs.

Asta este tot! Puteți începe să comunicați. De obicei, între momentul înregistrării și primele mesaje nu trec decât 2-3 minute.

Puteți selecta opțiunea înregistrării rapide pe site folosind rețelele sociale. Nu trebuie decât să dați clic pe pictograma unei rețele la care sunteți conectat(ă), să introduceți numele de utilizator și parola și, dacă este necesar, să autorizați folosirea informațiilor din profilul dvs. Conform clienților, această opțiune este mult mai rapidă.

Cont de VIP. Ce scop are?

Site-ul Jeempo România oferă opțiunea de activare a contului Premium. Abonarea la acest serviciu se face contra cost. Taxa percepută depinde de durata abonamentului. Acest cont oferă numeroase privilegii. De exemplu, nu toți utilizatorii pot să vadă cine a dat “Îmi place” la profilul lor. Utilizatorii VIP știu cine le-a dat “Îmi place”. În plus, contul Premium vă permite să citiți și să trimiteți mesaje personale, să anulați opțiunea “Nu” în legătură cu persoanele cunoscute, să creați până la 20 de contacte noi pe zi și să primiți mai multă atenție, profilul dvs. fiind afișat în partea superioară a listei. Livrarea specială a mesajului dvs. este un alt bonus. Aceste mesaje vor fi citite primele.

Cine beneficiază de pe urma folosirii site-ului Jeempo?

Site-ul pentru întâlniri Jeempo vă ajută să:

 • Găsiți iubirea adevărată și sinceră;
 • Discutați cu utilizatori din alte localități, filtrându-i pe baza intereselor dvs.;
 • Cunoașteți o fată sau un băiat pentru o relație fără obligații sau pentru a vă cupla.

Site-ul pentru întâlniri Jeempo devine din ce în ce mai popular în România. Peste 1.000 de persoane se înregistrează zilnic. Încercați să vă faceți prieteni noi, să vă găsiți dragostea sau să găsiți un prieten/o prietenă pentru întâlniri fără obligații!

LĂSAȚI UN MESAJ