Magic Light Romania instructiuni, pret, comandă: cea mai bună jucărie pentru un copil!

0

Ce este Magic Light – set pentru desen – mod de utilizare, instructiuni

Fiecare părinte are grijă într-o măsură sau alta ca timpul liber petrecut de copilul său să fie nu doar distractiv, dar și util. În acest sens, adulții, în mod inevitabil, se confruntă cu problema: ce jucărie să alegem pentru copil? Articolul de astăzi este dedicat anume acestui subiect.

Alegându-i copilului o altă jucărie, nu putem prezice dacă îi va plăcea sau nu. Posibil, mâine el deja va uita de ea, sau, dimpotrivă, o va lua cu el chiar și în pat. Este important să înțelegem că jucăriile provoacă la copii un sentiment de atașament, care este imposibil de prezis. Prin urmare, atunci când este cumpărată o jucărie eu recomand să se acorde atenție la următoarele caracteristici:

  1. Jucăria trebuie să fie frumoasă
  2. Jucăria trebuie să stârnească interesul copilului și dorința de a petrece timpul cu ea
  3. Jucăria trebuie să fie sigură și practică

Și aici apare întrebarea: cum putem determina că jucăria îndeplinește aceste cerințe? Copilul și adultul au puncte de vedere diferite. Și asupra vieții, și asupra jucăriilor. Pentru a nu ghici, am să vă vorbesc despre o jucărie, care garantat va plăcea ORICĂRUI copil. Se numește MagicLight .

despre magic light

Ca și multe alte minunății, această jucărie a fost inventată în China câțiva ani în urmă. S-ar părea că este atât de unic în acest set pentru desen? Răspunsul este foarte simplu: el poate fascina!

Jucăria este confecționată din material PVC fotoluminiscent . Pentru desen sunt marcheri speciali. Pânza absoarbe ornamentul luminos model și permite desenului să lumineze timp de jumătate de oră! În caz de lumină atenuată absolut ORICE creație a copilului dumneavoastră se transformă într-o operă de artă. Este frumos și face copilul să se ocupe și să se dezvolte, este sigur. Toate cele trei criterii sunt îndeplinite, ceea ce înseamnă că această jucărie poate fi numită pe bună dreptate una dintre cele mai bune. Iar “talentul” pentru desen nu este obligatoriu – în set există șabloane care vor ajuta copilului să se acomodeze.

magic light mod de utilizare

Experiența pedagogilor chinezi a arătat că cea mai mare popularitate jucăria MagicLight o are la copii cu vârsta de la 3 la 7 ani. Menționez că jucăria este absolut sigură, spre deosebire de unele analogii, ea nu conține fosfor, metale grele și alte substanțe nocive.

Așa că, dragii mei, dacă copilul dumneavoastră a început să se plictisească, sau nu știți ce să-i mai cumpărați, atunci mergeți în orice magazin de jucării și întrebați despre “MagicLight”. Cei mai leneș pot să-l achiziționeze de pe site-ul oficial al companiei – reprezentant. Aici, de altfel, este chiar mai ieftin.

Pagina oficială Magic Light – comandă, pret

magic light romania

Despre Magic Light – forum, comentarii, pareri

pagina oficială magic light