MagnuFuel: un mod modern de a economisi combustibil

0

Calitatea carburantului în lumea modernă are un rol important și semnificativ. Indiferent de producător, mașinile trebuie să primească un produs de calitate care să permită tuturor sistemelor să funcționeze fără rateuri. Dezvoltarea modernă – MagnuFuel nu doar că va îmbunătăți semnificativ calitatea combustibilului utilizat, ci va și economisi 15-20%.

MagnuFuel: ce este acesta?

MagnuFuel este o dezvoltare care îți permite să economisești combustibil (benzină sau motorină) pe durata operării vehiculului. Dispozitivul ajută la menținerea condiției perfecte a acestuia, protejând împotriva efectelor negative ale schimbării temperaturii și umidității. Este cunoscut faptul că hidrocarburile care formează benzina reacționează chimic sub influența acestor factori, descompunându-se în elemente constituente – acest lucru reduce în mod semnificativ calitatea combustibilului. De aceea trebuie instalat MagnuFuel; este un mod perfect de a proteja motorul autovehiculului și sistemul de distribuție a combustibilului de deteriorare.

Aplicarea dispozitivului permite:

 • creșterea semnificativă a puterii motorului;
 • reducerea suprasarcinii pe durata operării;
 • îmbunătățirea performanței de mediu;
 • accelerarea pornirii mașinii.

Așadar, toți cei cărora le pasă de mașina lor trebuie să cumpere MagnuFuel.

Cum îți permite dispozitivul MagnuFuel să economisești?

Celulele de combustibil (moleculele) încep să se deplaseze treptat, de îndată ce mașina pornește arderea. Odată trecute prin sistemul MagnuFuel, moleculele primesc oxigen adițional; și, datorită unui magnet care conține două elemente, sunt create molecule suplimentare (prin descompunerea „cheagurilor de combustibil” formate sub influența temperaturii). Recenziile celor care au instalat recent sistemul în mașinile lor arată că aceștia chiar economisesc – cel puțin 10-15% din rezervor.

Caracteristici și proprietăți ale MagnuFuel

Ca urmare a interacțiunii combustibilului cu temperaturile ridicate sau scăzute, acesta nu arde complet, ceea ce duce la creșterea consumului și alte efecte negative. MagnuFuel influențează direct „cheagurile” formate, lucru care contribuie la un consum complet și de o calitate mai ridicată. Vă rugăm să rețineți că dispozitivul nu influențează negativ alte elemente ale sistemului de distribuție al autoturismului. Fiecare dintre acestea contribuie la îndeplinirea normală a funcțiilor necesare.

Ca urmare a utilizării MagnuFuel, un număr mare de studii a arătat că este posibil să obții următoarele efecte fără îndoială pozitive (pe lângă economia directă de carburant):

 • creșterea puterii motorului cu o medie de 5-7 cai putere, indiferent de tipul mașinii;
 • scăderea cantității totale de elemente de emisie (ex. dioxid de carbon și benzen) în atmosferă, cu o medie de un sfert.

Toate aceste schimbări îți permit să obții o combinație mai bună de combustibil, care arde complet. Perioada fără a repara catalizatorii și a alte părți ale sistemului de distribuție crește, de asemenea, lucru care duce la economisirea banilor cheltuiți pe întreținerea mașinii.

Avantajele principale ale MagnuFuel

Instalarea sistemului MagnuFuel în mașină îți permite să obții un număr de avantaje, în special:

 • lipsa poluării suplimentare a mediului înconjurător;
 • conectarea dispozitivului la sistemul de combustie nu durează mai mult de 5-10 minute (nu sunt necesare aptitudini și abilități speciale);
 • motorul începe să funcționeze mai stabil.

De asemenea, costurile cu combustibilul sunt diminuate – toate costurile pentru achiziționarea sistemului de economisire MagnuFuel sunt amortizate în 1-2 luni. Potrivit calculelor disponibile, cifrele economisirii combustibilului sunt următoarele: acolo unde în mod normal se consumau 10 litri, cu sistemul MagnuFuel, sunt consumați doar 7 litri.

Pentru ce vehicule poate fi utilizat MagnuFuel

Dispozitivul poate fi utilizat pe orice vehicul care necesită combustibil pe bază de hidrocarburi. În special, MagnuFuel s-a dovedit de succes asupra vehiculelor precum:

 • scutere și mopede;
 • motociclete;
 • mașini;
 • autocamioane;
 • autobuze.

Indicatori buni au fost obținuți la transportul acvatic (vapoare și hidrobiciclete); recenziile provenite din orașele de pe litoralul României confirmă acest lucru.

MagnuFuel, sistem pentru economisirea carburantului, poate fi comandat de pe internet, de pe site-ul oficial al producătorului. Într-adevăr, este popular în multe țări, deoarece controlul ecologiei și economiei este pronunțat în întreaga lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × three =