Maral Gel Romania utilizare, pret, pareri: pen mare – orgasme intense. Nu este un mit!

0

Erecție mai puternică – sex mai bun. Maral Gel marirea penisului, mod de utilizare, reactii adverse, comentarii, pret

Bună, dragi cititori! Acum o jumătate de an, mă plângeam că sunt nevoită să mă satisfac singură, mai țineți minte? Ei bine, am găsit soluția! M-a ajutat pe mine și cu siguranță vă va ajuta și pe voi.

Deci, iată problema: soțul meu nu avea erecție, nici măcar atunci când îi făceam sex oral adânc! Viața noastră intimă nu dădea semne de îmbunătățire. Dimensiunea lui era mică: doar 15 cm în erecție, era și foarte slabă – se termina în 5 minute și adormea. Nu e o modalitate prin care să-i oferi orgasm unei femei, așa că mă mângâia și încerca să se revanșeze, dar degetul și limba nu sunt la fel ca pen*sul.

Am încercat foarte multe lucruri: exerciții Kegel, am studiat tehnici vaginale de ridicare a greutăților, chiar mă gândeam să mă operez pentru a-mi strâmta vaginul. Soțul meu se străduia și el – a luat diferite vitamine, a cumpărat poțiuni de la un vraci. Mă gândeam că va trebui să mă resemnez și să mă satisfac noaptea în baie. Acesta nu este un motiv să-ți înșeli soțul, nu-i așa?

Soluția a venit în mod neașteptat. Maral Gel pentru barbati, mod de folosire, contraindicatii, pareri

La televizor. Butonând telecomanda, am dat peste o emisiune în care un medic spunea că fiecare bărbat, indiferent de vârstă, poate avea rezistență bună și să-și mărească pen*sul. Mi-a atras atenția. Informațiile nu puteau sosi într-un moment mai bun.

Medicii au spus că poți obține acest rezultat nu prin intermediul operațiilor, ci cu ajutorul unui gel special Maral Gel. Din câte am înțeles din informațiile prezentate în emisiune, acesta este produs de urologi americani și a făcut deja senzație în întreaga lume, iar acum a ajuns și la noi. Ca de obicei, în România toate ajung mai târziu.

Ce s-a întâmplat după aceea? Despre Maral Gel, utilizare, farmacia

După ce am văzut emisiunea, am comandat remediul pentru noi, de pe site-ul menționat în emisiune. Am început să-l testăm după două zile.

Am masat Maral Gel (are o culoare albastră plăcută și, potrivit soțului meu, are și un efect răcoritor plăcut) pe pen*sul lui și efectiv am văzut rezultatul în câteva minute!

A avut erecție. Era atât de tare, de caldă, de seducătoare, cum nu am mai văzut-o niciodată. Sexul a fost neobișnuit de pasional și murdar. Andrei mi-a tras-o în ambele găuri timp de aproximativ o oră. Mi-a plăcut și m-am terminat iar și iar.

Pe scurt, a fost atât de fierbinte și de murdar, încât a fost prima dată în viața mea de femeie măritată când am avut orgasme atât de explozive. Simțeam ca și cum ar fi fost trei bărbați în locul lui Andrei.

De atunci, viața noastră sexuală s-a îmbunătățit, ne-o tragem de două sau chiar de trei ori pe zi, dimineața și seara, iar uneori, Andrei vine la mine la birou și facem sex în timpul pauzei de prânz.

Și dimensiunea?

Am folosit constant Maral Gel. Apropo, facem sex mai des. După aproximativ o lună, amândoi am observat că eu parcă devenisem mai strâmtă. Am măsurat pen*sul și am fost șocați: a crescut în lungime și în grosime. Până la 19 cm!

Fetelor! Fetelor, se simte COMPLET diferit! E total altfel! Mă simt ca și cum m-aș fi mutat în Galaxia Orgasmelor! E uimitor! Aceste senzații mă duc pe culmile plăcerii! Am simțit în trecut că sunt dorită, dar acum, când îi văd privirea plină de dorință… O… Pen*sul lui se întărește imediat. Sunt în al nouălea cer când mă pătrunde cu erecția asta…

Maral Gel comanda, preturi, farmacie

Deci, dacă aveți probleme similare sau aveți chef de aventuri, nu vă înșelați partenerul. Vă doresc tuturor dragoste și nopți nedormite. Am comandat Maral Gel direct de pe site-ul producătorului, și voi îl puteți comanda de acolo. Astfel, veți ști sigur că este gelul original, nu un produs contrafăcut.

P.S. Consultanții te vor suna înapoi. Sunt foarte politicoși, au o abordare subtilă și știu totul despre sănătatea bărbaților. Desigur, totul este anonim, iar pachetul nu are inscripții. Îndrăzniți!

Pareri despre Maral Gel, recenzii, forum

Ana

Am avut o relație de 5 ani și ne-am mutat împreună. Sexul nu era impresionant. Îl iubeam, așa că m-am resemnat. Dar soarta a luat o decizie în locul meu. Am întâlnit un bărbat și s-a întâmplat. Am ajuns la sex și, wow, a fost uimitor! Efectiv nu ne-am săturat unul de celălalt de la prima întâlnire și a fost cel mai bun sex de care am avut parte vreodată. Pen*sul lui este mare și este foarte priceput. Recent, am văzut un tub gol de Maral Gel sub patul lui. Totul a devenit clar 🙂

Laurențiu

Probabil vei fi surprinsă, dar nu numai femeile îți citesc blogul 🙂 Am comandat și eu.

Horia

O curvă! Vreți o sculă de un metru și tot nu vă ajunge.

Irina

De ce ești atât de furios? O femeie își împărtășește sentimentele și – cel mai important – o soluție pentru o problemă cu care se confruntă multe cupluri. Nu fi așa. Nici măcar nu-i cunosc pe oamenii ăștia.

Izabela

L-am comandat! Și noi avem aceeași problemă…

Ionuț

Sunt de acord. I se poate întâmpla oricui.

George

Nu cred că e nimic rușinos. Nu îți alegi corpul. Să spunem că nici pen*sul meu nu este foarte mare. Voiam să mă operez, dar am descoperit Maral Gel. Acum este cu 5 cm mai mare. E suficient pentru mine și pentru soția mea. Nu-i pot înțelege pe bărbații care nu recunosc că au o problemă. Mie mi-e ușor să discut astfel de lucruri cu soția mea.

Emilia

Și pen*sul soțului meu era destul de mic. Ei bine, femeile care au avut parte de pen*suri mici știu cum e. Condusă de tristețe, mi-am găsit un amant. Și apoi am comandat acest gel. Pen*sul a crescut cu 4 cm într-o lună! La început, nu-mi venea să cred. Acum, e perfect pentru mine.

Ana

Of, doamne… Nu mă așteptam să fii atât de ușuratică. Mă dezabonez. Să povestești despre o astfel de problemă a soțului tău este foarte urât.

Nicu

Am aflat despre Maral Gel acum un an. Eram într-o călătorie de afaceri în SUA și l-am cumpărat. Îl poți cumpăra cu ușurință peste tot acolo. Să știți, acum se poate vedea clar că am ceva surprinzător în pantaloni 🙂

Ema

L-am cumpărat pentru prietenul meu, a fost livrat foarte repede și anonim. I l-am prezentat ca pe un lubrifiant și apoi m-a întrebat ce i-am făcut – a spus că nu-și poate ține pen*sul în pantaloni 🙂 A trebuit să-i spun adevărul și acum folosește Maral Gel voluntar.

Iosif

Folosesc Maral Gel înainte de sex și le spun fetelor că este un lubrifiant. Mai demult, abia rezistam 20 de minute, acum, o oră și jumătate nu mai reprezintă o problemă.

картинка

Tudor

L-am cumpărat doar din curiozitate, nu mă așteptam să aibă vreun efect, dar cu siguranță are. Am senzații mai intense când o fac, erecția este mai puternică. Îmi place. Voi scrie despre noua dimensiune peste o lună.