Mese delicioase ușor de digerat

0

Pentru anumite persoane, devine tot mai important să mănânce alimente și meniuri ușor de digerat decât era mai demult.

Dar asta nu înseamnă că mesele tale trebuie să fie fără gust, neinteresante sau fără savoare.

Poate să tractul tău are nevoie de îngrijire duioasă, dar papilele tale gustative sunt perfect active!

Deci am colectat patru rețete, și chiar și câteva sfaturi, care au un gust bun ȘI îți mențin stomacul fericit.

Nutriționiștii au știut de decenii ce mâncăruri sunt ușor de digerat și care sunt mai greu de digerat și totuși, informația nu a devenit cunoscută încă pe scară largă.  75673463

Cu toate acestea, dacă vei crea feluri de mâncare ușor de digerat în propria bucătărie, e important să știi ce alimente să preferi și ce mâncăruri să elimini sau să reduci.

Caută:

  • Mâncăruri cu un conținut mare de apă
  • Mâncăruri cu un conținut mare de fibre
  • Grăsimi bazate pe plante
  • Alimente integrale, neprocesate

Aceste patru categorii de mâncare vor lucra împreună cu corpul tău pentru a fi digerate mai ușor și mai plin. Ele se digeră mai repede, lăsând mai puțin timp pentru apariția problemelor.

  1. Urmărește porțiile. Chiar și mesele ușor de digerat trebuie să aibă o cantitate rezonabilă dacă vrei să fie bune pentru tractul tău digestiv. Urmărește-ți porțiile și va fi mai ușor pentru stomacul tău.
  2. Unele persoane consideră legumele crude ca fiind mult mai ușor de digerat decât cele gătite. Pentru alte persoane, e chiar contrariul. Amintește-ți, nu există reguli dure sau rapide. Mănâncă ceea ce funcționează pentru tine.
  3. Mâncărurile bogate în grăsimi sunt mai greu de digerat decât cele mai scăzute în grăsimi în mod natural. Dacă crezi că te chinui, aruncă o privire la cât de multe mâncăruri bogate în grăsimi mănânci. 756754634

Mâncărurile ușor de digerat pot – și trebuie – să fie delicioase, precum și sănătoase. Așa că înainte de a te resemna la cine fierte și mâncare gri, încearcă aceste feluri de mâncare ușor de digerat și sfaturi de gătit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − sixteen =