Moduri în care mobila rea poate să-ți influențeze sănătatea

0

Probabil ai auzit de ergonomice în momentul când se vorbește despre mobilier de birou. Oricine are grijă să-și mențină spațiul de lucru în așa fel încât să-și mențină postura, să reducă leziunile repetitive de mișcare și să crească concentrarea mentală.

Timp de ani întregi, companiile au înlocuit mobila veche cu una special creată, mobilă potrivită din punct de vedere ergonomic, tocmai din aceste motive.

Dat totuși, dintr-un anume motiv, majoritatea persoanelor nu se gândesc la ergonomie când vine vorba de mobila de sufragerie. Sau de scaunele pe care stau când mănâncă. Sau chiar de saltelele lor.

Aceleași probleme care pot apărea din deținerea mobilei rele la un birou pot să apară când ai mobilă rea acasă.  75634634

Statul pe o mobilă rea pentru orice perioadă de timp poate să ducă la:

  • Digestie proastă
  • Dispoziție rea
  • Lipsă de concentrare
  • Circulație slabă
  • Și niveluri crescute de stres

Toate acestea pentru că mobila ta a fost creată prost. Și, din nefericire, nici nu trebuie să fie mobilă ieftină. Poți cheltui mulți bani și să ai parte de o mobilă creată prost.

Doar întreabă persoanele care au cumpărat piese scumpe, făcute la comandă și vândute de magazine importante, și care s-au ales cu dureri și bolnave.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 4 =