Moduri naturale de prevenire a ridurilor

0

Modurile evidente de a îmbătrâni în mod grațios sunt evidente dintr-un motiv – sunt acelea pe care majoritatea persoanelor și le amintesc atunci când se gândesc la îngrijirea pielii.

În mod surprinzător, sunt, de asemenea, cele pe care multe persoane le uită. Așa că verifică aceste sfaturi și asigură-te că nu ai uitat bazele îmbătrânirii grațioase –

Demachierea. E ușor de crezut că demachierea nu e importantă odată ce ai trecut de anii de adolescență cu coșuri, dar acest lucru ar fi o greșeală. În primul rând, porii înfundați sunt mereu mai expuși la acnee, indiferent de vârstă. Dar poate mai important, lăsarea machiajului pe față peste noapte înseamnă de asemenea radicali liberi pe față peste noapte. Aceeași radicali liberi care provoacă deteriorarea tenului și duc la îmbătrânirea prematură. Există chiar și șervețele demachiante care fac acest lucru mai ușor ca niciodată. 7567457

Spală-te pe față. Nu crede că demachierea e același lucru cu spălatul pe față. Ambele sunt pași esențiali – și diferiți –spre îmbătrânirea grațioasă. Caută un produs de curățare fără săpun pentru a te curăța fără a usca.

Hidratează așa cum trebuie. Sperăm că până acum știi că hidratarea dimineața este unul dintre cele mai eficiente sfaturi de îngrijire a pielii. Ceea ce înseamnă probabil că te-ai hidratat și noaptea. Dar dacă într-adevăr vrei să îmbătrânești grațios, investește într-o cremă concepută special pentru noapte. Pielea ta poate folosi o soluție mai grea, mai cremoasă noaptea, așa că cedează luxului și răsfață-și pielea – și pe tine.

Îmbătrânirea bate alternativa și cu toții suntem de acord cu asta. Dar nu trebuie să accepți felul în care arăți când îmbătrânești. Îmbătrânește grațios – și mai puțin vizibil – începând cu această seară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − eight =