Multi Lift – Cremă antirid inovatoare

0

Tehnologiile avansate au făcut posibilă crearea unui nou produs, exclusiv conceput pentru acele doamne care sunt prea ocupate pentru a-și petrece o zi întreagă   într-un salon de înfrumusețare. Nu este necesar să cheltui o mulțime de bani la cosmetică pentru a arăta bine tot timpul, îngrijită și superbă. Poți obține rezultate excelente acasă dacă utilizezi crema Multi Lift.

După cum spun dermatologii, această cremă este indispensabilă femeilor mature, precum și celor care vor să arate mai tinere într-un timp foarte scurt. Testele de laborator și cercetările clinice efectuate de către esteticieni profesioniști au demonstrat că se observă o îmbunătățire considerabilă a stării pielii, chiar și după o perioadă scurtă de utilizare a acestei creme. Iar efectul persistă pentru o perioadă lungă de timp.

Această cremă este patentată și are un Certificat de Calitate.

Proprietățile unice ale cremei Multi Lift

 1. Redă pielii un aspect proaspăt, frumos, mai tânăr și mai sănătos;
 2. Elimină urmele de oboseală din jurul ochilor;
 3. Elimină cu succes cearcănele, precum și pungile de sub ochi și umflăturile;
 4. Elimină pistruii și petele pigmentate, uniformizând nuanța pielii;
 5. Împiedică îmbătrânirea prematură a pielii;
 6. Protejează pielea de factorii externi nocivi;
 7. Netezește ridurile;
 8. Oferă pielii fermitate și elasticitate. 2145488457

Datorită ingredientelor active ale cremei, Multi Lift elimină necesitatea intervenției chirurgicale sau a injecțiilor dureroase. Este o metodă complet sigură și foarte eficientă. Nu există nicio garanție că injecțiile costisitoare vor ajuta la obținerea rezultatului mult așteptat. Mai mult, acestea pot provoca reacții alergice, umflături, roșeață, care nu vor dispărea mult timp. Există chiar posibilitatea de a te desfigura pentru totdeauna. Cu crema inovatoare Multi Lift, vei avea un produs de înaltă calitate, care va face pielea ta să arate mai tânără într-un mod foarte eficient.

Crema pătrunde în toate straturile epidermei și redă aspectul tânăr al pielii, netezind ridurile de expresie și ridurile adânci apărute odată cu înaintarea în vârstă. Formula eficientă a cremei acționează la nivel celular, refăcând conturul facial. Datorită acestui fapt, pielea devine tonifiată, suplă și elastică.

Metoda de aplicare

Multi Lift trebuie aplicată de două ori pe zi, dimineața și seara. Se curăță fața de impurități și machiaj și se aplică crema pe față, masând ușor pielea cu mișcări circulare, de jos în sus. Acest lucru trebuie repetat și în cazul pielii de pe gât – aplică crema pe gât și masează ușor pielea înspre partea de sus, până când crema este complet absorbită.

Crema poate fi folosită chiar și înainte de aplicarea fondului de ten sau a pudrei de uniformizare.54878787777

Multi Lift oferă un efect extraordinar de lifting facial. Produsul este bazat exclusiv pe tehnologii avansate în îngrijirea și anti-îmbătrânirea pielii.

Este posibilă obținerea unui efect de întinerire uimitor, în doar 2 săptămâni, după cum indică feedback-ul pozitiv obținut de la clienți. Clienții confirmă că este adevărat: rezultatul este excelent și este mult peste așteptări. Ei sunt dispuși să comande crema Multi Lift din nou, pentru că vor să arate mereu tineri și frumoși.

Cauzele îmbătrânirii pielii

Pielea feței este afectată de mulți factori externi nocivi, în fiecare zi, incluzând frigul sau căldura, vântul sau calitatea îndoielnică a apei.

Sunt și mulți factori interni:

 • Bolile cronice
 • Administrarea de medicamente
 • Lipsa frecventă a somnului, oboseala, stresul
 • Modificări legate de vârstă
 • Nutriția slabă și deficiența de vitamine sau microelemente

Doar unul dintre motivele enumerate mai sus este suficient pentru ca tenul tău  să-și piardă aspectul radiant și frumusețea. Hidratarea insuficientă a pielii uscate cauzează și mai multe riduri, chiar și la femeile tinere.

Beneficii suplimentare ale cremei Multi Lift 5485777

Crema ajută la rezolvarea mai multor probleme ale pielii, eliminându-le și prevenind reapariția acestora, pentru că formula cremei ajută la protejarea pielii împotriva diferiților factori nocivi. Momentul ideal pentru regenerarea pielii este somnul și odihna, atunci când se relaxează cel mai mult mușchii și pielea. Ingredientele active pătrund adânc în piele, regenerând-o eficient. În timpul somnului, circulația sanguină se intensifică, permițând ingredientelor cremei să ajungă la membranele celulare. Acesta este motivul pentru care Multi Lift este mai eficient pe timp de noapte, oferind un beneficiu maxim.

În plus, crema conține ingrediente care contribuie la producerea de proteine în celulele epidermei. Datorită acestui fapt, producția de colagen crește, lucru necesar elasticității și fermității pielii. Aceasta ajută chiar și la îmbunătățirea texturii pielii și la netezirea ridurilor. Tenul lipsit de strălucire și închis la culoare, din cauza înaintării în vârstă, se îmbunătățește semnificativ. Grație complexului de vitamine conținute în această cremă, pielea devine mai bine hidratată, mai moale, mai catifelată și netedă la atingere.

Crema este potrivită oricărui tip de piele. Recomandată femeilor cu vârsta peste 25 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five − three =