Pasta de dinti românesc Denta Seal ingrediente, comanda: nu mai este nevoie să mergi la stomatolog!

0

Vom vorbi despre pasta de dinți cu efect de plombare

Salut tuturor! Pe acest site mulți împărtășesc descoperirile sale în diferite domenii, așa că am decis să scriu și eu. Ați auzit despre pasta de dinți cu efect de plombare? Este ceva pur și simplu de neînlocuit în timpul nostru. Imediat vă voi vorbi detaliat despre ea.

Am avut probleme cu dinții încă din copilărie. Prima excursie la stomatolog a fost fatală: am fost atât de “norocos” că am nimerit la un doctor, care tocmai a absolvit facultatea. Ținând freza în mâinile tremurânde, el a mi-a sfredelit un dinte sănătos în locul celui bolnav, a mai nimerit și peste gingie – a fost o mare de sânge. De atunci am jurat că nu voi mai merge la stomatolog.

Ei au început să se înnegrească, au apărut fisuri și pete întunecate.

Până la vreo 17 ani am avut noroc și dinții nu m-au deranjat. Apoi am devenit dependent de țigări, și viața întreagă am mâncat dulce, toate acestea, bineînțeles, au afectat dinții. Caria lovea un dinte după altul, dar păstram în minte experiența de groază trăită în copilărie și nu mă grăbeam la stomatolog. E mai ușor și sigur să iei analgezice.

S-a ajuns la aceea că îmi era jenă să deschid gura în fața oamenilor ca nimeni să nu vadă dinții mei galben-gri. Nu puteam mânca fierbinte sau rece, dinții reacționau așa de parcă eram lovit de curent electric.

Și, desigur, mirosul, care de fapt era problema nr. 1. Resturi de mâncare care nimereau în fisuri și spații, știți ce miros poate fi în astfel de cazuri. Eram nevoit să acopăr permanent gura cu mâna.

Pasta de dinti Denta Seal ingrediente. În această situație, mie ca niciodată, mi s-a făcut rușine pentru dinții mei.

O dată m-am întâlnit la o cafea cu o cunoștință mai veche. El arăta fenomenal: costum la modă, ceas scump, dar cel mai mult mi-au atras atenția dinții lui albi. Zâmbet de Hollywood, nu altceva.

Imediat a funcționat legea lui Murphy. Când mâncam salata, pur și simplu s-a rupt o parte a dintelui din față. Interlocutorul meu a observat aceasta imediat, dar, surprinzător, a reacționat extrem de adecvat.

El mi-a spus că și el a avut toată viața probleme cu dinții și, practic, nu ieșea din cabinetul stomatologic. Dar recent stomatologul său i-a recomandat o pastă de dinți nouă Denta Seal.

Denta Seal comanda Romania

Secretul este că această pastă are un component unic – nanoparticule de hidroxiapatită care:

  • pătrund în smalțul dinților repară fisurile și zonele deteriorate;
  • umplu smalțul cu minerale, prevenind astfel dezvoltarea cariei;
  • albesc dinții și se încorporează în smalț, protejându-l de îngălbenire.

Au dispărut toate petele negre, fisurile mari și alte deteriorări.

Aceste argumente m-au convins că merită să încerc. Am comandat Denta Seal de pe site-ul oficial căci în altă parte nu se vinde. Mă spălam pe dinți ca de obicei, de două ori pe zi. Consistența m-a surprins imediat, este mai densă, nu ca la o pastă obișnuită, face multă spumă și este plăcută la gust.

După o săptămână am observat că dinții au devenit mult mai deschiși la culoare, fisurile mici au dispărut, de parcă s-ar fi vindecat singure. Puteam mânca liniștit o înghețată sau un măr, fără a simți niciun disconfort. Respirația nu mai mirosea oribil. Am început în sfârșit să comunic cu oamenii într-un mod normal, fără a-mi astupa gura. În general, mă simțeam alt om.

Timp de o lună dinții mei au devenit albi, fără niciun cusur. Au dispărut toate petele negre, fisurile mari. Ce să vă spun, priviți.

Acum nici nu mai pot folosi o pastă obișnuită.

Desigur, Denta Seal este un pic mai scumpă, dar rezultatul este incomparabil. Ea sigur își merită banii.

Ați încercat Denta Seal pasta de dinti?

Denta Seal Comentarii

Am încercat și acum folosesc doar această pastă. Dinții sunt ca după albire. Nicio fisură, nicio pată. Recomand tuturor.

Cristina

Și mie îmi este frică de stomatologi încă din copilărie, durerea de dinți este cea mai neplăcută. Rabd până în ultimul moment, când deja mă apucă durerea de dinți, apoi merg la medic. Ar trebui să încerc această pastă.

Roxana

Și ce chiar toate găurile din dinți le umple? Normal subiect, ar trebui să încerc.

Andrei

În curând această pastă va fi cunoscută pretutindeni și, probabil, prețul va crește, așa că trebuie comandată acum.

Maria

L-am întrebat pe stomatologul meu, el nu știe despre această pastă de dinți.

Victoria

Am citit undeva că această pastă a fost creată pe parcursul a câțiva ani de oamenii de știință. La început, ceva nu mergea, pentru că formula este grea. Și iată că anul trecut, în cele din urmă au făcut-o. Sam Folosesc Denta Seal deja de o jumătate de an, niciodată nu am avut dinții atât de sănătoși.

Victor

Păi stomatologii nu spun nimic despre această pastă, pentru că vor începe să-și piardă clienții. Dacă toți vor începe să o folosească, vor merge la stomatolog doar în cazurile excepționale.

Iulia

Bine că am o ereditate bună și nu am avut niciodată probleme cu dinții. Mama mea timp de 60 de ani a fost numai 1 dată în viață la stomatolog.

Petru

Unde o pot cumpăra? În farmacii nu se vinde?

Nelly

Se vinde numai pe site-ul oficial. Dacă mai vedeți undeva să știți că este un fals.

Stas

Acum întreaga noastră familie folosește Denta Seal . Soțul și copii s-au obișnuit cu ea. Nimeni acum nu are probleme cu dinții.

Elena

Copiii, de asemenea, pot folosi această pastă? Băiatul meu are 12 ani, și noi practic nu ieșim de la stomatolog. El deja se teme să meargă la spital. A moștenit niște dinți foarte răi, nici nu știu de la cine.

Luminița

La 12 ani sigur că este voie. Desigur picilor nu este recomandată. Fiica mea are 10 ani și folosește doar această pastă. Dacă cumpăr una obișnuită, ea spune, mamă, aceasta nu este folositoare.

Corina

Am comandat ieri Denta Seal . Vom vedea dacă este atât de eficientă după cum ați descris-o. Mai târziu o să vă comunic rezultatele.

Constantin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 − 4 =