Pest Reject Romania ce este, pret, comandă: fiecare a doua locuință din România este atacată de gândaci și șobolani

0

Ce este Pest Reject – aparat impotriva daunatorilor – instructiuni, mod de utilizare, pareri

pest reject pret

Șobolanii, șoarecii, gândacii și insectele în casă sunt coșmarul oricui. Un studiu realizat în 2017 a arătat că în fiecare casă sau apartament din România există urme de șoareci și gandaci. Puțini oameni își dau seama câ alături de ei se află grupuri întregi de insecte și șobolani.

E bine de citit acest articol, chiar dacă crezi că locuința ta nu face parte din această listă. Statisticile arată că șansele de a fi atacați de paraziții domestici se măresc de 2 ori dacă locuința e mai veche de 5 ani, în apropiere se află magazine, vecinii nu se oftică să facă curat la timp. Deci, fiecare familie locuiește în vecinătate de șoareci și gândaci.

pest reject pareri

  1. Sub covoare
  2. După mobilă
  3. Sub saltele
  4. În paturi și canapele, în cusăturile saltelelor
  5. În orificiile de ventilație
  6. Sub mobilă, în crăpăturile ei
  7. După plinte

8-15. Deseori, ploșnițele se ascund în prize

  1. Uneori- în aparate
  2. În spatele tablourilor

11-14. În mobilă, pe haine și în crăpături

12-13. În ramele geamurilor, sub pervazuri

De ce sunt atât de periculoși șobolanii și gândacii din casa ta?

Șoarecii sunt purtătorii unui număr mare de infecții. Pot aduce în casa ta purici, tifos, ciumă, tularemie ș.a. Dacă nu-i vezi, nu înseamnă că nu-ți deteriorează proprietatea. De exemplu, ar putea să roadă cablurile, crescând riscul incendiilor.

Cu gândacii este la fel. Infestează produsele alimentare, sunt purtătorii bacilului Coch, bacteriilor patogene și ouălor de helminți. Substanțele eliminate de glandele mirositoare ale gândacilor pot provoca reacții alergice. E dezgustător să scoți o cratiță din dulap, știind că s-a plimbat vreo insectă acolo.

pest reject comandă

Cum putem lupta? Magazinele oferă capcane și arme chimice- otrăvuri. Primele sunt din evul mediu, iar a doua sunt periculoase pentru viață. În cazul otrăvurilor, gândacii și rozătoarele vor pieri chiar în casa ta. Deci, nu e tocmai cea mai bună soluție pentru apartamentele moderne. Imaginează-ți că vor începe să pierească sub pardoseală sau în canalul de ventilare, ar fi greu să te izbăvești de mirosul insuportabil de descompunere.

Există o altă soluție care nu ucide paraziții, dar îi alungă departe de apartament: Pest Reject . Un aparat mic ce funcționează de la rețea electrică, speriind rozătoarele și gândacii cu ajutorul undelor ultrasonore. Acestea afectează sistemul nervos și instinctele paraziților, ceea ce îi determină să părăsească apartamentul sau casa. Astfel, vă izbăviți de ”vecini” pentru totdeauna.

pest reject instructiuni

Este ideal pentru case, apartamente și vile. Important e să-l incluzi în priză. N-ai de ce să-ți faci griji pentru copii sau animalele de companie: spre deosebire de otravă, aparatul nu-i poate afecta în niciun mod. Aparatul începe să funcționeze imediat ce-l pui în priză, nu trebuie să aștepți câteva săptămâni.

Fii atent de unde cumperi aparatul. Comandă aparatul pentru alungat insectele și rozătoarele doar pe site-ul oficial al companiei producătoare. Doar în acest caz aparatul va conține dispozitivul de ultrasunete, iar ”locuitorii” casei vor pleca pentru totdeauna.

Pagina oficială Pest Reject Romania – comandă, pret

Despre Pest Reject – forum, comentarii

Baraboi Lia Cătălina

Sunt șocată, credeam că șoarecii nu pot trăi în apartamente, doar la țară!

Juncu Gabriela

Din nefericire, gândacii și rozătoarele se răspândesc tot mai mult în orașe. Împreună cu dăunătorii vin duhoarea și bolile, trebuie să acționezi activ și la timp. Nu aștepta să-ți aducă infecțiile. Eu țin întotdeauna Pest Reject în priză.

pagina oficială pest reject

Voicilă Otilia

Ajută? Am auzit multe despre aparatele de speriat dăunătorii cu ultrasunete, dar n-am apelat niciodată la ele. N-am încredere)

Florea Mădălina

Până nu-l încerci, nu poți ști. Cunosc din experiență proprie.

Petreanu Alexa

Gândacii sunt durerea mea de cap, am încercat o mulțime de chestii, dar niciun folos. Vara mai apar și furnicile! Dezgustător! Nu poți invita oaspeți în casă! Am rezolvat problema atunci când soțul a cumpărat aparatul de alungat insecte Pest Reject .

pest reject aparat impotriva daunatorilor

Vascan Raluca

Este un subiect actual. Prietenii mei s-au îmbolnăvit din cauza unei infecții adusă de gândaci. Au fost nevoiți să trateze tot apartamentul cu chimicale… De atunci țin în priză Pest Reject pentru profilaxie.

Parfene Traian

L-ai luat de pe net? N-am mai comandat nimic online, aș vrea să-l găsesc în magazinele obișnuite.

Ursea Andreea

În magazine ai putea să cumperi un produs falsificat, ți-aș recomanda totuși să achiziționezi de pe site-ul oficial , știi sigur că iei produsul original.

Parfene Traian

Mersi! Nu știam. Am privit site-ul, la prima vedere e simplu totul.