Pierre d’Argent Romania pareri, pret, comandă: de ce Bianca Odagiu a părăsit show-ul ”Vine expertul”?

0

Ce este Pierre d’Argent – instructiuni, avantaje, cat costa

pierre d'argent avantaje

Fosta prezentatoare a show-ului ”Vine Expertul”, Bianca Odagiu, a dezvăluit motivul plecării sale și a povestit despre șantajul la care a fost expusă de către producători.

Bianca afirmă că a părăsit show-ul din cauza neînțelegerilor apărute între ea și producători, scrie StarHit. În același timp, a fost afectată de zborurile frecvente, stresul și scandalurile cu proprietarii locațiilor în care echipa de filmare venea cu inspecția. ”Pur și simplu mi-a căzut jumătate de păr din cap, într-o zi. Am avut mari probleme de sănătate, m-am tras la față. În același timp, eram pur și simplu presată de conducerea postului TV: ”Vei continua filmările!”, – afirmă Binaca.

Pentru ultimul sezon al ”Vine Expertul” era nevoită să-și culeagă ultimele forțe, iar producătorii considerau că decizia de a părăsi proiectul este un capriciu. La început i-au oferit o mărire de salariu, mai târziu au amenințat-o că aceasta îi va ruina cariera.

pierre d'argent forum

Blondina a povestit că și-a distrus sănătatea în timpul filmărilor ”Vine Expertul”, conducătorii proiectului au forțat-o să facă publicitate produselor de curățat care nu treceau testul.

pierre d'argent pareri forum

Șefii locațiilor aveau deplină încredere și îi urmau sfaturile.

Bianca era nemulțumită, doarece produsele oferite de conducătorii proiectului pentru publicitate erau necalitative și era nevoită să mintă… în fața camerelor.

pierre d'argent comentarii

Bianca Odagiu: La început îmi ofereau niște produse bune și eficiente. Nu mă deranja, ba dimpotrivă, eram bucuroasă să-i ajut pe șefii locațiilor să-și soluționeze problema murdăriei, pentru că era vorba de sănătatea clienților.

Cu timpul, situația a început să scape de sub control. Proiectul devenise un show comercial. Oricnine ar fi dorit îmi putea plăti sfaturile, deci, această situația trebuia oprită.

pret pierre d'argent

Am decis să iau totul sub control! Pierre d’Argent agent de curatare

Am apelat la unul din cei mai buni prieteni ai mei, Andrei Morega, proprietarul unei companii de cleaning care testează personal toate produsele de curățat folosite de angajații săi. L-am rugat să-mi recomande produsul ideal pentru curățenie. Am aflat că la începutul anului 2018 a apărut un produs universal și eficient pentru aproape toate suprafețele. Andrei m-a asigurat că angajații săi folosesc practic doar acest produs.

Bineînțeles că eram curioasă să aflu detalii despre produsul pe care-l lăuda. Mi-a trimis link-ul site-ului oficial al producătorului și fără să mai stau pe gânduri am comandat câteva bucăți. Produsul este Pierre d’Argent.

pierre d'argent cat costa

Acest produs inovator s-a dovedit a fi într-adevăr o soluție cu spectru larg. Cu ajutorul său cureți orice, de la suprafețele din baie, până la automobil. În plus, are efect antifungic, un lucru important pentru orice curățenie.

Am decis să-l testez chiar în apartamentul meu, tocmai finisasem renovarea. În loc să apelez la o echipă de specialiști din cadrul companiei amicului meu, am zis să-l încerc chiar eu. Deci, care a fost rezultatul? Mi-a plăcut atât de tare să curăț cu el, încât peste 20 minute după ce am finisat de curățat toată bucătăria nu mă puteam opri.

pierre d'argent comandă

Am decis să curăț camera de baie. Pierre d’Argent este o baghetă magică pentru toate gospodinele.

pierre d'argent agent de curatare

L-am îndemnat și pe soțul meu să testeze aces burete magic, citisem pe site că este ideal pentru curățat interiorul automobilului. Iată ce-a obținut.

ce este pierre d'argent

Am rămas plăcut surprinși, a curățat interiorul în 14 min., iar mie mi-a luat mai puțin de o oră să strălucească apartamentul lună după reparație.

De ce am părăsit ”Vine Expertul?

pierre d'argent avantaje

Banal! După ce m-am convins de eficacitatea acestui produs, l-am adus la filmări pentru a coordona detaiile. Am vrut să-l recomand tuturor șefilor de locații pentru că este într-adevăr bun.

Am primit răspuns că acest lucru este imposibil. Producătorii Pierre d’Argent n-au plătit cheltuielile pentru reclamă. Pentru mine însă era important să-i ajut pe oameni, așa că eram decisă să nu dau înapoi.

Încetăm să facem publicitate produselor necalitative, sau să o facă alții.

Am părăsit show-ul și Adelina Iurcu mi-a luat locul. Au continuat să recomande restaurantelor și hotelurilor fel de fel de mârșăvii fără efect.

pierre d'argent forum

Acordând acest interviu pentru StarHit sper că istoria va fi publicată. Cel puțin pot ajuta oamenii de rând într-o chestiune atât de importantă precum curățenia casei. Pierre d’Argent este cu adevărat foarte eficient contra murdăriei, prafului și a petelor. Sfatul meu vă va ajuta să mențineți locuința Dvs. strălucitor de curată!

pierre d'argent pareri forum

Important! Andrei mi-a atras atenția că datorită popularității, au apărut o mulțime de produse necalitative. Comandați Pierre d’Argent doar pe site-ul oficial. Puteți găsi un produs similar în magazine, însă va fi doar o copie a originalului și nu va aduce efectul dorit.

Succes tuturor! Aveți grijă să mențineți curățenia în casă!

Pierre d’Argent comandă, pret. Pierre d’Argent Amazon – inselatorie

Link-ul site-ului oficial al producătorului Pierre d’Argent

Pierre d’Argent forum – pareri, comentarii, recenzii

Jasmine

Bianca, ești bravo! Îți mulțumesc, acum curățenia îmi ia mult mai puțin timp! Datorită Pierre d’Argent

Dorina Isoiu

L-am încercat și eu. nu reușeam să curăț hota de la bucătărie, dar cu Pierre d’Argent am curățat-o într-o clipă! Priviți)

pierre d'argent comentarii

Susana

Îl poți comanda numai de pe site? Nu cumpăr nimic de pe Net.

Corina Păunescu

Dacă vrei să fie produsul original Pierre d’Argent, trebuie să-l iei de pe site. Odată îl cumpărasem în magazin și n-a curățat nimic. Acum aștept reducerile pe site și comand câteva bucăți. Nu te teme de comenzile online, plasezi telefonul și te sună un consultant ca să confirme comanda, dictezi adresa de livrare și atât! Achiți la primire. N-ai motive să-ți faci griji)

Marin

Produsul e bun! Nu reușeam cu nimic să curăța tapițeria automobilului, acum a devenit ca nouă!

pierre d'argent romania

Niculescu Gianina

Wow! Din foto zici că ai mașină nouă! Aș avea nevoie și eu. Ți-a luat mult timp să cureți?

Marin

Heh 10-12 minute. N-am insistat deloc, dar murdăria a dispărut pe loc. Eram șocat)

Laura D.

Salut gospodinele! Aș vrea să cumpăr Pierre d’Argent, dar mă tem că-l voi primi prea târziu. În cât timp vine comanda?

Marin

Eu l-am primit peste 4 zile, iar amicul meu în 3.

Laura D.

Achiți cu cardul?

Marin

Ba nu! Îl vei primi la poștă, eu am achitat cash după ce l-am luat. Plasezi pe site telefonul tău, în 5-10 minute te sună un operator și vei afla toate detaliile de la el)

Laura D.

M-a sunat o dră cu voce plăcută și mi-a explicat toate detaliile. Dacă aveți întrebări, lăsați telefonul, o să vă răspundă politicos la toate întrebările.