Princess Mask — Mască neagră exfoliantă purificatoare

0

Petele de la nivelul tenului nu apar doar în rândul adolescenților. Poluarea, stresul și îngrijirea inadecvată pot duce la înfundarea porilor, ceea ce duce la acnee și puncte negre.

În timp ce în trecut, doar saloanele de înfrumusețare puteau aborda astfel de probleme, astăzi orice fată are acces la îngrijirea profesională a pielii. De exemplu, Princess Mask – o mască exfoliantă care ajută la curățarea pielii.

Ce este Princess Mask?

Princess Mask este un produs foarte puternic, compus dintr-un amestec de ingrediente naturale. Acesta se adresează problemelor de bază ale pielii precum:

  • Puncte negre
  • Coșuri
  • Acnee
  • Pete

Masca este ideală pentru cei care țintesc liniile fine, cu rezultate instantanee. Un amestec avansat de ingrediente oferă o abordare holistică asupra îngrijirii pielii.

Ingrediente naturale 65465444

Cosmeticele naturale și de îngrijire facială reprezintă o nouă tendință în rândul fetelor inteligente din întreaga lume. Chiar și cele mai pretențioase cliente vor fi mulțumite de cele patru ingrediente naturale active din Princess Mask:

  • Cărbune din lemn de bambus
  • Ulei de Grapefruit
  • Germeni de grâu
  • Vitamine

Să aflăm mai multe despre fiecare dintre acestea.

Cărbunele a fost mult timp prețuit pentru proprietățile sale purificatoare. Acesta este utilizat pentru filtrarea apei sau pentru detoxifierea organismului. În cosmetologie, cărbunele din lemn de bambus este folosit pentru o curățare profundă a porilor și reglarea cantității de sebum.

Uleiul de grapefruit calmează și alină iritațiile pielii și normalizează procesele metabolice. Pe parcursul folosirii, se poate menționa și un alt mare avantaj al măștii Princess Mask – albirea pielii.

Germenii de grâu regenerează pielea, estompează decolorările și vindecă leziunile minore. Grâul încolțit conține complex de vitamine și perechi de Pro-Vitamina B5 (cunoscute de asemenea sub numele de D-Panthenol). Acest ingredient hrănește pielea și acționează ca un anti-iritant, ajutând la prevenirea uscării pielii și exfolierea acesteia. Este foarte ușor și sigur de utilizat.

Cum se folosește Princess Mask?565465

Masca exfoliantă este foarte ușor de folosit. Pregătiți pielea cu abur facial. Asta va ajuta la deschiderea porilor și la intensificarea efectului de purificare.

Aplicați masca în mod uniform pe față, evitând zonele din jurul ochilor, al buzelor, al sprâncenelor și zonele afectate. Aplicați un strat generos pentru a fi mai ușor de dat jos. În același timp, asigurați-vă că folosiți produsul cu moderație.

Acum vă puteți relaxa! Uitați-vă la emisiunea preferată sau ascultați muzică pentru meditație. Așteptați până când se usucă în totalitate, de obicei durează 25 de minute. În această perioadă, toate componentele vor acționa asupra pielii, hrănind-o.

Apoi, dezlipiți masca, începând de la margini. Nu încercați să faceți mișcări bruște, pentru că acestea vor provoca durere. Spălați fața cu apă călduță, pentru a elimina orice urmă de mască rămasă. După procedură, se recomandă închiderea porilor. Frecați ușor un cub de gheață pe față pentru a obține acest lucru.

Pentru maximalizarea performanțelor Princess Mask, trebuie să faceți un tratament complet. Durata este de aproximativ o lună, timp în care trebuie să aplicați masca de cel puțin 3 ori pe săptămână. După terminarea tratamentului, puteți comanda o altă mască, dar cu o folosire mai puțin frecventă, pentru menținerea sănătății pielii.

Rezultatele Princess Mask

Numeroase recenzii entuziaste confirmă că Princess Mask funcționează cu adevărat. De la prima aplicare, pielea va fi mai matifiată, catifelată și netedă, fermitatea fiind semnificativ îmbunătățită după 2 săptămâni.

Grație Pro-Vitaminei B5, pielea este mai hidratată și apariția cutelor și a petelor este diminuată. De asemenea, este important să menționăm curățarea profundă a pielii. După o lună de utilizare a măștii, punctele negre și coșurile dispar, prevenind apariția acestora pe viitor.

Are contraindicații? 6544543446

Datorită complexului unic de ingrediente active, această mască exfoliantă nu are contraindicații. Singura restricție implică intoleranța sau alergia la unul dintre componente.

Experții recomandă alegerea atentă a tipului de îngrijire a pielii în timpul sarcinii și alăptării. Pentru a găsi o soluție perfectă, consultați un medic pentru indicații particulare.

În cele din urmă, trebuie menționat faptul că, în procesul general de dezvoltare a formulei, Princess Mask a fost supusă tuturor cercetărilor dermatologice necesare care îi dovedesc siguranța. Testarea a arătat că marea majoritatea femeilor care au folosit masca au observat schimbări vizibile în modul în care arată și se simte pielea, încă din prima săptămână de utilizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 3 =