Psorifix: Vindecarea pielii tale este posibilă!

0

Psoriazisul afectează aproximativ 4% din populația lumii. Atât tinerii, cât și persoanele în vârstă suferă de această afecțiune. Din punct de vedere statistic, 70% dintre persoanele care au raportat simptomele psoriazisului au mai puțin de 20 de ani. Acestea sunt persoane tinere care evită ieșirile zgomotoase, deoarece boala îi face lipsiți de atracție pentru alte persoane inclusiv tovarășii lor.

Psorifix care îmbunătățește aspectul și facilitează recuperarea pielii poate să ajute la rezolvarea acestei probleme.

Crema Psorifix:

 • E eficientă chiar și în stadiile avansate ale bolii;
 • Oprește creșterea celulelor afectate ale pielii;
 • Face recidiva imposibilă;
 • Asigură un nivel mare de control.

Ce este Psorifix?

Este un produs cremo,s cu o textură foarte ușoară cu un miros specific. Componentele active ale cremei influențează zonele afectate ale pielii atenuând mâncărimea și făcând exfolierea mai puțin intensă. De asemenea, elimină uscăciunea excesivă și înroșirea.

Psorifix conține componente active biologic. 5487878871

 1. Extract de salcie. Reduce riscul infestării bacteriene a zonelor de piele afectată și facilitează absorbția rapidă a Psorifix;
 2. Extract de mesteacăn. Face funcționarea glandelor sebacee mai intensă, asigurând un efect liniștitor și calmant;
 3. Rostopască. Hidratează epiderma și o face mai elastică, eliminând treptat uscăciunea excesivă. Uleiul are proprietăți antioxidante și îmbogățește pielea cu vitamine și minerale;
 4. Ulei de arbore de ceai. Are un efect bactericid și antiinflamator și facilitează regenerarea pielii. Mai mult de atât, ajută la grăbirea eliminării efectului dăunător al psoriazisului;
 5. Ulei de ienupăr și acid salicilic – omoară în mod eficient microflora care cauzează boala, facilitând astfel vindecarea pielii.

Psorifix conține, de asemenea, miere și uleiuri esențiale extrase din citrice. Pe lângă asta, crema conține ioni de argint activi care facilitează dezinfectarea pielii și omorârea tuturor microbilor. Crema Psorifix hrănește pielea cu vitamine și minerale și normalizează circulația sângelui. Acțiunea cremei e vizibilă după o săptămână de aplicare regulată.

Mecanismul de acțiune al Psorifix54878787

Componentele conținute în Psorifix ajută la obținerea calmării, dezinfectării și curățării epidermei prin distrugerea masivă a microbilor care pot să declanșeze procesele inflamatoare în zonele afectate ale pielii. Crema Psorifix e absorbită ușor, fără a lăsa vreo senzație grasă, așa că hainele tale și tapițeriile rămân curate. Crema nu poate fi dizolvată prin transpirație sau apă.

Nivelul mare de hidratare e asigurat de Psorifix într-un mod rapid și eficient, prevenind uscăciunea dureroasă a pielii. Rezultatele acțiunii cremei sunt observabile chiar din momentul aplicării acesteia pe piele. Zonele de piele afectate scad în dimensiune, uscăciunea dispare și mâncărimea și exfolierea devin mai puțin intense. Crema poate fi aplicată pe orice zonă a pielii.

Trebuie să folosești crema evitând membranele mucoase și ochii.

Crema poate fi administrată în combinație cu orice tratament farmaceutic. E compatibilă cu toate medicamentele terapeutice.

Administrare

Folosirea cremei Psorifix nu necesită niciun dispozitiv suplimentar. Administrare:

 • Zona afectată a pielii trebuie să fie curățată de murdărie cu apă;
 • O cantitate mică de cremă trebuie aplicată pe locurile roșii;
 • Acoperă zona pielii cu un șervețel curat pentru o perioadă scurtă de timp pentru a permite absorbția cremei.

Înmuierea zonelor de piele extrem de uscate: 54877875488

 • Spală zona pielii sau curăț-o într-un mod diferit;
 • Întinde uniform crema de-a lungul suprafeței;
 • Așteaptă 15 minute pentru a permite absorbția cremei.

În stadiul inițial, până se obține o îmbunătățire stabilă, crema trebuie folosită de două ori pe zi (de preferință după duș). Când zona afectată e redusă în mod semnificativ, crema Psorifix poate să fie folosită o dată pe zi.

Contraindicații

Psorifix nu este un medicament. E bine să îți consulți medicul înainte de a folosi acest produs.

Nu sunt cunoscute contraindicații sau efecte secundare. Contraindicația principală poate să fie intoleranța individuală la componentele cremei.

În comparație cu majoritatea produselor anti-psoriazis, doar Psorifix are componente complet organice. Produsul este certificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 + 2 =