Pulse of Life: magia unei vieți împlinite

0

Pulse of Life este o brățară făcută din silicon cu un cristal de turmalină unic. Este recomandată bărbaților de toate vârstele, care vor să-și îmbunătățească sănătatea și să-și sporească performanțele sexuale, fără a recurge la medicamente. Dimensiunea încheieturii mâinii nu contează dacă dorești să comanzi acest produs, din moment ce siliconul este flexibil și se adaptează ușor oricărei mâini. Există un Certificat de Calitate.

Toate obiectele radiază energie. Combinate, aceste unde creează o aură. Dacă aura din jurul tău este slabă, simți o lipsă de energie și, în cele din urmă, te vei îmbolnăvi. Oameni de știință din întreaga lume știu de multă vreme despre interacțiunea subtilă dintre aura umană și corpul fizic, de aceea, aceștia au decis să creeze o nouă direcție în sistemul de îngrijire a sănătății, pentru a îmbunătăți starea de bine fără medicamente, pastile, unguente sau alte asemenea lucruri. Pulse of Life România a apărut din această direcție inovatoare.

Proprietățile lui Pulse of Life

 1. Protejează organismul de factori externi negativi;
 2. Reface energia umană, puterea și productivitatea;
 3. Crește potența și producția de testosteron;
 4. Normalizează funcționarea tuturor organelor;
 5. Acționează asupra cauzelor excesului de greutate;
 6. Întinerește organismul la nivel celular;
 7. Îmbunătățește sistemul imunitar;
 8. Sprijină activitatea normală a întregului organism.

75432423

Numeroase studii au fost efectuate pe voluntari cu ajutorul celor mai noi tehnologii. Planurile cercetătorilor au inclus stabilirea cu certitudine dacă turmalina are un efect benefic asupra oamenilor. Voluntarii au purtat brățara 5-6 ore în fiecare zi, timp de aproximativ o lună. În acest timp, experții au remarcat o dinamică pozitivă a nivelurilor de energie ale pacienților, aspectul și starea de spirit ale voluntarilor s-au îmbunătățit. Multe boli s-au vindecat, de asemenea, tensiunea arterială s-a normalizat, iar durerile de cap au dispărut. S-a aflat totodată că, în ciuda muncii fizice grele, potența s-a îmbunătățit considerabil în cazul pacienților care au purtat brățara Pulse of Life. Ei nu au simțit oboseala obișnuită și au putut întreține relații sexuale timp de o oră și jumătate în loc de cele trei de minute de dinainte.

Acest lucru a generat mare interes în rândul oamenilor de pretutindeni, inclusiv în România.

Eficacitatea Pulse of Lifepulse of life romania

Turmalina este eficientă datorită vibrațiilor sale energetice, similare cu vibrația energiei umane. Datorită acestui lucru, fluxul de energie este stimulat și funcționarea tuturor organelor este reglată.

Atunci când intri în contact cu vibrațiile turmalinei, următoarele îmbunătățiri apar:

 • Crește activitatea bioenergiei;
 • Metabolismul este normalizat;
 • Toxinele și reziduurile sunt eliminate;
 • Microorganismele patogene sunt distruse;
 • Funcțiile biologice ale celulelor din întregul organism sunt normalizate;
 • Echilibrul apei este normalizat;
 • Temperatura normală a corpului se menține;
 • Digestia este normalizată;
 • Funcția sexuală este refăcută și îmbunătățită.

Problema scăderii libidoului și a stării de sănătate la bărbați este adesea cauzată de mediul înconjurător. Orașele mari sunt caracterizate printr-un mediu poluat. Energia fiecărui oraș suferă din cauza vibrațiilor de joasă frecvență predominante create de telefonia mobilă, turnurile de televiziune și comunicațiile celulare. Toate orașele sunt literalmente învăluite de linii de alimentare electrică. Toate acestea creează condiții nefavorabile energiei umane, slăbește aura și o reduce ca dimensiune. Este un fapt dovedit științific. Cristalele de turmalină măresc aura și stimulează energia, ceea ce duce la recuperarea și îmbunătățirea sănătății umane.

Cum se folosește Pulse of Life

675333

Poartă brățara pe încheietura mâinii cel puțin 5-6 ore, în fiecare zi.

După doar câteva zile, vei simți o creștere a nivelului energiei; starea de sănătate și viața sexuală ți se vor îmbunătăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

six − one =