RealQUIT: Spune adio fumatului, fără efort

0

Lasă fumatul să devină un lucru de domeniul trecutului

Oamenii au găsit numeroase modalități de a combate fumatul. Cu toate acestea, nu toate metodele sunt capabile să te scape de acest obicei prost pentru totdeauna, în special fără a provoca efecte secundare. De exemplu, plasturii cu nicotină sunt doar un înlocuitor al ţigărilor, în timp ce hipnoza poate activa mecanisme ale subconştientului ascunse şi foarte periculoase.

Este oare posibil să rupi legăturile dependenţei de nicotină odată pentru totdeauna, fără grija luării în greutate sau subminării sănătăţii tale mentale? Aparent, această posibilitate există – trebuie să utilizezi RealQUIT.

RealQUIT: Particularităţi

755666

RealQUIT este un set de magneţi activi biologic. Care sunt principalele caracteristici ale acestui produs?

 • Biomagneţii sunt ataşaţi pe puncte specifice pe urechi, ceea ce face posibil controlul şi suprimarea poftelor de nicotină. După un timp, învingi dependenţa de nicotină, odată pentru totdeauna.
 • Biomagneţii sunt placaţi cu aur de 24 karate. Acest lucru le permite să acţioneze ca un conductor natural, protejând persoana care îi poartă de reacţii alergice.

Cum se utilizează RealQUIT

RealQUIT este o metodă destul de simplă pentru combaterea fumatului. Astfel, primii trei paşi simpli pentru independenţa completă față de tutun sunt următorii:

 • Pasul 1: ia magneţii cu vârful degetelor.
 • Pasul 2: ataşează magnetul mai mic în interiorul auriculei.
 • Pasul 3: ataşează magnetul mai mare în exteriorul auriculei.

Urmând aceşti paşi simpli, trebuie să porţi biomagneţii timp de 3-4 ore pe zi (nu mai mult de atât!) Cel mai bine este să ataşezi magneţii atunci când eşti într-o dispoziție calmă. De exemplu, seara, în confortul casei tale. Această procedură trebuie repetată timp de o săptămână. Poţi chiar continua să fumezi! Trebuie să renunţi la fumat în cea de-a şaptea zi. Vei fi surprins de cât de uşor vei renunţa la ţigări, deoarecerealquit romania magneţii facilitează producţia de endorfine, eliminând dorinţa de a fuma. Continuă să ataşezi biomagneţii în următoarele 20-25 zile.

Câteva informaţii despre medicament

Metoda de utilizare a biomagneţilor se numeşte auriculoterapie. Aceasta a fost dezvoltată în anii 1950. În prezent, a fost brevetată, certificată şi aprobată de mulţi medici. Metoda îşi datorează eficienţa faptului că urechea umană este conectată la mai multe părţi ale organismului la nivel neurologic. Astfel, îţi poţi gestiona  durerea, calma nervii şi, desigur, reduce pofta de nicotină.

Este interesant de ştiut că aceşti biomagneţi au fost folosiţi în China de ani şi chiar zeci de ani. În sfârșit, această metodă şi-a extins orizonturile. În prezent, oricine poate achiziţiona magneţii RealQUIT – şi să spună adio fumatului.

Avantajele RealQUIT

Devine clar că auriculoterapia, adică purtarea biomagneţilor pe urechi, este o metodă mult mai puternică, în comparaţie cu plasturii cu nicotină sau guma de mestecat, hipnoza etc. În cele din urmă, să subliniem principalele avantaje ale RealQUIT, bazate pe principalele caracteristici ale produsului, opiniile medicilor şi recenziile cumpărătorilor.

 • Nu e nevoie să iei medicamente;
 • Nu trebuie să te abţii de la fumat;
 • Nu este nevoie să mergi la medic;
 • Pot fi purtaţi în orice moment convenabil;
 • Metoda este complet nedureroasă;
 • Absenţa nicotinei;
 • Metodă de aplicare noninvazivă;
 • Preţ scăzut;
 • Eficienţă ridicată (peste 90%).

764545666

Dacă eşti un fumător înrăit şi eşti interesat de această metodă de combatere a dependenţei de nicotină, atunci poţi comanda RealQUIT online în orice moment. Astfel, vei face primul pas către eliberarea totală de aceste ţigări mortale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 − eighteen =