Rutina simplă de dimineață de 10- secunde

0

Diminețile pot fi destul de ocupate. Această rutină e rapidă și destul de ușoară pentru a intra în programul fiecărei dimineți fără să ia prea mult timp.

Poți adăuga mai mulți pași dacă vrei, dar aceste 3 trucuri de înfrumusețare sunt tot ce are nevoie fața ta.

  • Spală-te pe față, dar evită săpunul. Vei culege destulă mizerie și impurități de-a lungul zilei, așa că e important să începi ziua în mod curat. Dar primul sfat de frumusețe pentru fața ta e să încetezi să folosești săpun! Săpunul usucă prea mult, deoarece distruge toate uleiurile naturale de pe piele. În schimb, folosește un produs pentru curățare blând, care îți va curăța pielea la fel de bine, dar fără a o descoperi.
  • Folosește o Cremă pentru Ochi. Sunt mereu uimită câte femei sar peste acest sfat de frumusețe pentru fețele lor când nimic nu te îmbătrânește mai repede decât pielea ridată și moale din jurul ochilor. Există o duzină de produse pentru cearcăne, linii fine, pungi sau pleoape înfricoșătoare. Alege una care țintește zona specifică a problemei. 87567346
  • Hidratează – chiar dacă ai piele uleioasă. De fiecare dată când îți cureți fața, trebuie să o și hrănești. Dacă ai folosit un curățător hidratant, dacă ai piele uleioasă și dacă e umed afară, nimic nu mai contează. Dacă nu o hrănești, pielea ta va produce mai multe uleiuri pentru a compensa. O strălucire tânără e minunată – dar un ten uleios nu arată chiar la fel. Alege un hidratant ușor care se va absorbi complet, lăsându-te strălucitoare, nu cu tenul gras. Și asigură-te că îi dai cremei hrănitoare destul timp să fie absorbită înainte de a te machia, pentru a nu-ți absorbi și machiajul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen − twelve =