Smoke Off: modalitatea ușoară de a renunța la fumat

0

Produsul Smoke Off România este special dezvoltat de specialiști pentru cei care doresc să renunțe pentru totdeauna la fumat și este distribuit sub formă de spray. Formula inovatoare de spray este compusă din ingrediente naturale care te ajută să scapi de dependența de nicotină în doar câteva săptămâni.

Remediul a trecut testele clinice efectuate pe voluntari care au fumat de mai bine de zece ani și care au avut o puternică dependență de nicotină. După două săptămâni, 97% dintre voluntari au renunțat la fumat, și cel mai important, a fost ușor pentru ei. Spray-ul a devenit foarte popular în multe țări din lumea întreagă, iar Thailanda nu este o excepție. Oricine dorește să renunțe la fumat are posibilitatea de a comanda spray-ul și poate să-l achiziționeze. Prețul Smoke Off este accesibil și chiar mic, în comparație cu prețul țigărilor (prețul unui singur spray este echivalentul prețului a opt pachete de țigări).

Proprietățile Smoke Off

 1. Ajută la depășirea dorinței de a fuma;
 2. Organismul scapă de nicotine în doar câteva săptămâni;
 3. Curățarea organismului și a sângelui de toxine;
 4. Eliminarea cauzelor care duc la dependența de nicotină.

8565444

Milioane de oameni din întreaga lume au devenit dependenți de nicotină. Acest lucru se datorează mai multor factori. În adolescență, este precum un joc de adulți, dorința de a ieși în evidență în rândul adolescenților, iar mai târziu devine dependență. Mulți adulți, care au încercat să fumeze o dată, s-au convins că țigările îi ajută să se relaxeze după un stres sau o zi grea la muncă, ceea ce s-a transformat într-un obicei. Alții au fumat de multe ori în compania colegilor sau a prietenilor fumători, și, de asemenea, s-au obișnuit cu acest viciu îngrozitor. Nicotina distruge sănătatea unui om chiar și la nivel celular. Fumători înrăiți dau naștere unor copii bolnavi cu o multitudine de tulburări de ordin fizic și psihic. Fumatul distruge nu doar organismul din interior, ci, de asemenea, face o persoană urâtă și respingătoare.

Consecințele dependenței de nicotină:

 1. Deteriorarea organelor interne;
 2. Modificări în sânge;
 3. Efecte negative asupra creierului: vasoconstricția, dezvoltarea hipertensiunii arteriale, scăderea capacității de memorare și a concentrării;
 4. Defecte cosmetice: ten palid, îngălbenirea dinților și respirație urât mirositoare, pierderea strălucirii naturale a părului;
 5. Dezvoltarea unor boli grave, oncologice.

După ce realizează că fumatul are un impact negativ asupra sănătății lor, mulți oameni încearcă să scape de acest obicei, însă nu toată lumea reușește acest lucru. Mai mult decât atât, unii au început să mănânce mai mult și s-au îngrășat, în timp ce alții au devenit nervoși și, ca urmare, au început să fumeze din nou.

Principala trăsătură distinctivă a acestui spray este faptul că, după folosirea lui, nevoia de a fuma dispare cu ușurință. Oamenii nu experimentează depresia sau anxietatea, nu există nici dorința excesivă de a mânca. După câteva săptămâni, dependența de a fuma dispare complet.

Componența Smoke Off:

 • Substitutul natural al nicotinei – citisina.
 • Hypericum – proprietăți antidepresive, antibacteriene, regeneratoare, calmant al durerii; efect benefic asupra sistemului nervos și cardiovascular, reduce inflamația în organism, scapă de otrăvuri și toxine.
 • Ulei de mentă, mentol și eucalipt – au un efect revigorant și plăcut asupra gurii; au un efect calmant asupra sistemului nervos, au o acțiune antimicrobiană puternică, îmbunătățesc circulația sângelui și a sistemului cardiovascular, calitatea somnului, ameliorează anxietatea.65464354554

Medicii susțin că în prezent Smoke Off este singurul remediu care te ajută cu adevărat să scapi de dependența de nicotină. Spray-ul nu prezintă efecte adverse și este certificat.

Comentariile referitoare la Smoke Off sunt dintre cele mai pozitive.

Mai multe proprietăți pozitive ale Smoke Off:

 1. Ușor de folosit
 2. Nu prezintă efecte secundare
 3. Preț rezonabil
 4. Curățare completă a organismului
 5. Niciun simptom de sevraj cu acest medicament
 6. Previne creșterea în greutate
 7. Protejează împotriva stresului

Medicii specialiști susțin că Smoke Off are un efect benefic asupra sănătății oamenilor, deoarece spray-ul ajută la combaterea fumatului, iar compoziția perfectă a spray-ului curăță complet organele și sângele. Sângele curat, cel care livrează substanțe nutritive celulelor tuturor organelor, este un element esențial pentru buna funcționare a tuturor sistemelor și organelor. Sângele celor care fumează foarte mult conține un număr foarte mare de toxine și otrăvuri, astfel încât nici nu se poate vorbi despre sănătate… Medicii recomandă în mod insistent spray-ul Smoke Off tuturor celor care nu au reușit să scape de această dependență.

Aplicarea spray-ului Smoke Off

Poziționează spray-ul la gură și pulverizează cu atenție în cavitatea orală. Nu se recomandă a se înghiți saliva după pulverizare timp de 3 minute.

Folosește-l de 4 ori pe zi.

Toți cei care au achiziționat și au încercat Smoke Off confirmă faptul că în acest fel poți renunța cu ușurință la fumat.

LĂSAȚI UN MESAJ