Snail Farm: serul cu mucus de melc negru și efect de botox

0

Știai că melcul își poate acoperi o gaură în propria cochilie? Mucusul său conține un set complet de componente pentru toate tipurile de țesuturi.

Combate eficient ridurile

Serul conține un ingredient secret numit „mașina timpului pentru femei”

Împrospătează și întinerește

Mucusul curativ activează procesele schimbului intercelular și reîntinerește pielea.

Snail Farm – un elixir cu efect de botox

Dezvoltat de către oamenii de știință coreeni, bazat pe mucusul melcului negru gigant Achatina, Serul Snail Farm a făcut adevărate furori pe piața românească. Produsul conține un amestec de tripeptide Syn®-Ake cu un puternic efect antiîmbătrânire, precum și mucus de melc bogat în acid hialuronic, glicoproteine, proteoglicani cu proprietăți antimicrobiene. Acest elixir este foarte popular printre frumusețile europene.

Însuși melcul își folosește mucusul pentru a sigila intrarea în cochilie și pentru a repara stricăciunile. Melcul este capabil să sigileze găuri mari în propria cochilie doar cu ajutorul mucusului.

Alternativă la botox


Serul de întinerire conține, de asemenea, și complexul SYN®-AKE. Acesta acționează similar injecțiilor cu botox – mușchii tăi se relaxează, textura pielii este refăcută, iar ridurile dispar.

Complexul de tripeptide SYN®-AKE se bazează pe peptide similare veninului de șarpe. Serul este destinat regenerării în profunzime a pielii și unei reîntineriri puternice. Nimeni nu își poate imagina un produs mai puternic cu o compoziție versatilă pentru vindecarea și întinerirea pielii la toate nivelurile.

Feedback-ul clienților


Maria, București

Nora mea mi-a cumpărat acest ser din Coreea. Atunci a fost pentru prima dată când l-am încercat. Am fost uimită de efect său! Nu mai experimentasem un astfel de efect în viața mea și nici măcar nu m-am gândit că este posibil. Pur și simplu am o nouă față!

În plus, am aplicat constant serul pe zona gâtului (care a fost mereu punctul meu slab)… Și ghici ce? Și pielea de pe gâtul meu a devenit mai fermă. Am început să arăt mult mai tânără după ce am folosit doar două borcănașe cu acest ser timp de două luni și jumătate.


Margareta, Cluj

Mulțumesc pentru acest ser extraordinar! Am scăpat de petele întunecate de pe fața mea de pe urma cărora am avut de suferit o perioadă. Mai mult, nu au apărut altele noi. Efectul este pur și simplu uimitor!


Poți comanda Snail Farm urmând 3 pași simpli!

Completează formularul Așteaptă telefonul managerului Plătește produsul la oficiul poștal

 

Livrare și plată

Livrare în toată țara prin poștă în decurs de 5-10 zile lucrătoare.
Nu e nevoie de plăți în avans! Plata se realizează la recepționarea comenzii.
Ai dreptul de a anula achiziția în decurs de 14 zile de la recepționarea comenzii, indiferent de motivul returnării.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten + 20 =