TOE PRO

0

Hallux Valgus (monturi) este o afecțiune neconfortabilă și deranjantă și dacă nu este tratată la timp poate duce la o operație costisitoare. În ziua de astăzi totuși nu mai este necesar să suferiți și să recurgeți la așa metode drastice – întrucât se poate ușor trata și preveni evoluția monturilor.

TOE PRO este un tratament minunat pentru eliminarea deformației piciorului și a disconfortului cauzat de Hallux Valgus. Indiferent dacă este utilizat pentru tratarea afecțiunii Hallux Valgus avansate sau ca o măsură preventivă, TOE PRO este un nou tratament ieftin și ușor de utilizat pentru vindecarea monturilor.

Cum funcționează dispozitivul TOE PRO?

854841685

TOE PRO este un dispozitiv mic conceput dintr-un material medical cu gel și se poartă pe degetul mare pe timpul zilei. Pernița din gel umple spațiul dintre degetul mare deformat și următorul deget de la picior și protejează montul împotriva încălțărilor. TOE PRO elimină astfel disconfortul și durerea din timpul mersului pe jos. Deși acest dispozitiv este extrem de eficient pentru utilizarea zilnică, o ajustare pe termen lung a poziției degetului mare va fi realizată cu un dispozitiv medical mult mai sofisticat, împreună cu tratamente topice sau orale.

Cum să purtați TOE PRO

Manualul de utilizare a TOE PRO descrie detaliat cum trebuie purtat și întreținut dispozitivul, precum și tratamente suplimentare care pot fi utilizate împreună cu dispozitivul.toe pro romania

  1. Luați dispozitivul și cu degetele de la mână fixați-l pe degetul mare de la picior.
  2. Asigurați-vă că pernița dispozitivului este poziționată între degetul mare și următorul deget de la picior și că suprafața de gel acoperă complet montul.
  3. Trebuie să purtați colanți sau șosete peste dispozitiv pentru a menține suprafața fixă pe degetul mare și a preveni alunecarea acestuia de pe mont.
  4. Puneți piciorul pe podea și mișcați-l până când dispozitivul se fixează într-o poziție confortabilă.

Trebuie să purtați acest dispozitiv zilnic, de când vă treziți și până mergeți la culcare. Dispozitivul oferă o senzație de confort la purtarea oricărui tip de încălțăminte și după scurt timp nici măcar nu veți mai simți că purtați ceva pe picior. Puteți să spălați dispozitivul în mod regulat cu apă caldă și săpun și să aplicați pudră de talc pentru a-i da un miros proaspăt. Va trebui să nu țineți TOE PRO direct în soare.

85648574654După cum puteți observa, TOE PRO este un produs simplu și eficient pentru eliminarea disconfortului creat de monturi. Utilizați acest produs minunat și veți scăpa de durerea și disconfortul cauzate de monturi!

LĂSAȚI UN MESAJ