Valgus fixator 2 in 1: Valgustep și Valgustop pentru un tratament permanent și eficient al bursitei de la picior!

0

Ca urmare a unei leziuni sau infecții a articulației, oamenii pot să dezvolte o boală cunoscută sub numele de bursită. Cel mai adesea afectează articulațiile cotului și umărului. Dar cazul cel mai dureros și incomod de bursită afectează prima articulație a degetului mare de la picior. De obicei are loc ca urmare a tratamentului întârziat al unei leziuni și astfel provoacă durere constantă ascuțită în momentul purtării oricărui tip de pantofi.

Terapii

Înainte de apariția pe piață a primelor modele de prevenire a bursitelor piciorului, oamenii aveau 3 opțiuni:

  • Să nu facă nimic și să sufere de durere decenii întregi;
  • Să încerce remedii populare sau tratament farmaceutic, care nu au efect sau, în cazuri rare, elimină simptomele (durere și disconfort) pentru o perioadă scurtă de timp; 754734634
  • Să apeleze la operații costisitoare în speranța unei recuperări post-operatorii de succes și rapide;

Niciuna dintre aceste metode nu poate fi numită o soluție blândă sau permanentă la această problemă. Azi, suntem bucuroși să-ți oferim a patra și după părerea profesioniștilor ortopezi, cea mai bună soluție la problema bursitei – fixatori portabili pentru oasele metatars! Aceste dispozitive compacte sunt foarte eficiente, nu necesită un tratament antibiotic sau orice tip de operații și costuri mari legate de acestea. Acest set profesional ortopedic te poate scăpa de bursită nu în câțiva ani sau luni, ci în câteva săptămâni! Acest lucru a fost confirmat de către unul dintre cele mai populare modele de fixatori ortopedici din Europa și Australia – Valgus, o linie de produse inovativă.

De ce Valgus 2 in 1?

Vom analiza sinceritatea opiniilor referitoare la cea mai înaltă calitate germană (kitul ortopedic a trecut testul la scară largă și a primit 2 certificate: pentru calitate și conformitate) și nu ne vom referi la multe recenzii. Suntem mai îngrijorați de eficiența produsului, și nu de cantitatea imensă de informații care este imposibil de verificat. În consecință, să vedem ce are acest produs de oferit mai exact, având în vedere rezultatele testelor specifice:

  • Eliminarea tuturor simptomelor într-o săptămână: producătorul susține că durerea și disconfortul articulațiilor inflamate dispar în 7 zile;

7567556565

  • Vindecare în doar o lună: deformația oaselor și problemele similare dispar complet în 30 de zile de folosire: partea din mijloc a piciorului e aliniată, degetul mare poartă o încărcătură mai mică și nici măcar pantofii strâmți nu mai provoacă disconfort.

Aceasta e într-adevăr o perioadă foarte scurtă de timp, în special pentru acele persoane care suferă de bursită de decenii întregi.

Este de înțeles că poate părea ciudat că un asemenea dispozitiv simplu rezolvă problema de durată lungă atât de repede și eficient. Și aceste întrebări sunt justificate. Dar în acest caz răspunsul e foarte logic și simplu: secretul eficacității fixatorului constă în impactul său permanent și continuu asupra articulațiilor. Spre deosebire de alte modele, setul ortopedic Valgus include nu una, ci două fixatoare pentru folosire pe timp de zi și de noapte. Prin urmare, nu îți vei restricționa  mobilitatea pe durata zilei și vei continua tratamentul bursitei chiar și în timpul somnului.

Să vedem ce fac acestea de fapt.

Fixatorul de zi Valgustep

Acest model al Valgus este făcut dintr-un material moale care are un grad suficient de rigiditate pentru a menține poziția corectă a degetului de la picior. În plus, poate fi purtat cu aproape orice pantofi: pantofii obișnuiți purtați pe durata zilei la muncă, pantofii de alergare, orice creează acoperire și presiune suficientă pe suprafața articulației inflamate se potrivește!

O caracteristică importantă a modelului este că menține doar degetul mare de la picior. Oferă libertate de mișcare, chiar și în timpul alergării și la sfârșitul zilei nu vei avea bătături sau răni.

P.S. Produsele care fixează cele două degete pot nu doar să ajute, ci și să dăuneze, cauzând deplasarea și inflamația celei de-a doua articulații. Și această problemă este chiar mai dificilă, iar vindecarea durează mai mult.

Tratament pentru acasă cu ValguStop Night  9999678565

„Valgus Stop” este un model special creat pentru tratamentul pe timp de noapte. Are o închizătoare cu bandă care creează presiune cu clapa dispozitivului pe punctul dureros. Datorită acestui lucru, chiar și în timpul odihnei, se menține efectul de „purtare de pantofi” / bandaj strâmt. În același timp, sistemul fixează degetul de la picior în poziția corectă, fără a cauza durere sau disconfort. Astfel dispare complet boala Huckel și bursita este vindecată în totalitate.

Un alt detaliu important – toate produsele Valgus sunt făcute din materiale hipoalergenice și sunt complet sigure pentru sănătate. Deci, nu îți mai irosi timpul: comandă-le, folosește-le conform instrucțiunilor și după cam 3-4 săptămâni, bucură-te de picioare noi sănătoase!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × three =