Varikosette este o cremă pentru varice

0

Varicele – nu se referă doar la venele mărite sau picioarele umflate. Acestea sunt doar manifestarea vizibilă a acestei afecțiuni. De fapt, varicele înseamnă: îngroșarea sângelui, îngustarea pereților vaselor de sânge, creșterea presiunii venoase. Venele își pierd elasticitatea, se măresc și formează unități, tuberculi, vene reticulare albastre și steluțe vasculare.

Cauzele varicelor

Primele simptome apar de la vârsta de 30-40 de ani. Varicele sunt mai des întâlnite în cazul femeilor: statisticile arată că această boală lovește una din trei femei. Principalele cauze sunt stilul de viață sedentar sau invers, efortul fizic intens. Alte cauze sunt senzațiile de preaplin excesive, precum și predispozițiile genetice. În majoritatea cazurilor, varicele apar în perioada sarcinii și în cazul excesului de greutate.

Tratamentul varicelor

535465

Din păcate, dacă boala este lăsată netratată, consecințele pot fi grave. Nu doar incapacitatea de a purta fuste scurte și pantaloni scurți, ci boala poate pune în mod direct viața în pericol. Circulația venoasă a sângelui poate duce la formarea de cheaguri de sânge și poate îngreuna sistemul circulator.

Există o serie de metode de tratare a varicelor. Iată câteva dintre cele mai obișnuite:

  • tratament chirurgical – operația de înlăturare a venelor afectate. Desigur, aceasta este cea mai radicală metodă și este folosită în stadiile cele mai grave ale bolii.
  • remedii populare – o mulțime de rețete populare sunt uimitoare. Compresele cu frunză de varză sau fiertura de nucșoară rasă, precum și unguente de casă din castane sălbatice aplicate la suprafața venelor… Se crede că aceste remedii stimulează procesul de circulație a sângelui. Cu toate acestea, medicii nu recomandă tratamente proprii, ci consultarea unui specialist încă de la apariția primelor semne ale bolii.
  • Medicamentația – cremele, unguentele, medicamentele sunt cele mai cunoscute și blânde tratamente împotriva varicelor. Pot fi folosite pentru prevenție și când apar primele semne ale varicelor. Acestea sunt: picioare obosite, edeme, apariția venelor reticulare vasculare. Aceste medicamente ajută la îmbunătățirea circulației, ameliorează durerea și oboseala, elimină umflăturile.

Varikosette pentru varice

Unul dintre remediile recunoscute. Crema Varikosette este un remediu certificat împotriva varicelor. Această cremă este compusă din ingrediente pe bază de plante, potrivite pentru prevenția varicelor și oferă un efect de durată.varikosette romania

Crema conține șapte componente majore pe bază de plante:

  • troxerutina – principalul ingredient activ, găsit în multe unguente și creme pentru varice. Troxerutina întărește vasele capilare, reduce umflăturile și inflamațiile, întărește și întinde pielea.
  • semințele de castan sălbatic tonifică și reduc umflăturile și oboseala
  • extractul de ginkgo biloba, datorită conținutului ridicat de alcaloizi și flavonoide, are un efect antiedematos și antiinflamator.
  • nucul vrăjitoarelor conține tanin, care comprimă vasele de sânge și face venele mai elastice.
  • uleiul de floarea-soarelui și uleiul de porumb catifelează și hidratează pielea obosită a picioarelor.
  • mentolul oferă senzație de răcoare binevenită pentru picioare
  • ureea ghidează celelalte componente.

Efectul cremei Varikosette

Varikosette este un remediu vegetal. Are un efect pronunțat și poate fi folosit în combinație cu alte medicamente prescrise de medic.

După câteva zile, circulația sângelui începe să se normalizeze, iar cheagurile de sânge încep să dispară. Apropo, studiile au arătat că folosirea constantă a cremei ajută chiar și la normalizarea tensiunii arteriale.

Are și un efect estetic: pielea picioarelor devine mai densă și mai îngrijită, iar greutatea și umflarea nu vor mai fi o problemă. Datorită compoziției naturale a cremei, multe femei au scăpat de iritații la nivelul pielii, coșuri sau chiar și celulită!

523647457

Cum se utilizează Varikosette?

Este potrivită pentru folosirea acasă și nu necesită abilități speciale. Varikosette trebuie aplicată pe pielea curată și uscată a picioarelor prin mișcări de masaj ușoare în direcție ascendentă. Crema se aplică zilnic, de trei ori pe zi. Nu te teme că-ți va murdări hainele – crema este absorbită instantaneu și nu lasă pete lipicioase.

În cel mai scurt timp, vei observa că durerea și steluțele vasculare au dispărut!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × two =