Ce este Varyforte?

0

Venele varicoase reprezintă o boală care implică venele și care se manifestă prin subțierea pereților acestora și formarea de noduli, sub forma dilatațiilor de tip anevrism subcutanat („vene cu aspect de pânză de păianjen”). Tratamentul varicelor se realizează prin metode conservatoare și chirurgicale. Operațiile au fost considerate ca fiind singura modalitate eficientă pentru a scăpa de această boală, până de curând. Asta se întâmpla înainte de fabricarea cremei Varyforte.

Crema anti-varice Varyforte nu este un tratament hormonal, dar permite minimalizarea simptomelor venelor varicoase și întărește pereții venelor semnificativ, în doar o săptămână, fără intervenție chirurgicală.

Care este compoziția Varyforte?

Crema Varyforte reprezintă un set unic de compuși organici, al căror efect are ca scop eliminarea cauzelor varicelor. Uleiurile naturale și substanțele biologic active, care sunt în compoziția lui Varyforte, stimulează fluxul sanguin din „venele cu aspect de pânză de păianjen”, pentru a facilita astfel activitatea venelor și pentru a reduce în mod semnificativ duritatea pielii.

Datorită formulei sale inovatoare, Varyforte elimină rapid inflamația locală, umflăturile și, de asemenea, reduce durerea și senzația de greutate în picioare, care sunt tipice varicelor.

Compoziția Varyforte

Ulei de măsline

Acest component este cunoscut pentru beneficiile asupra elasticității vaselor de sânge. Mai mult decât atât, uleiul de măsline este pur și simplu de neînlocuit în îmbunătățirea elasticității pielii predispuse la formarea venelor cu aspect de pânză de păianjen.

Propolis

Propolisul îmbunătățește structura vasculară, astfel încât intensitatea simptomelor varicelor este redusă.

Ulei de nuci de cedru

Uleiul de nuci de cedru are un efect tonic asupra venelor: crește turgescența și eficiența acestora. Acest lucru permite evitarea congestiei sângelui în „venele păianjen” și eliminarea consecințelor neplăcute ale venelor varicoase.

Extract de castan sălbatic

Acest extract din fructe și flori de castan sălbatic subțiază sângele și îmbunătățește permeabilitatea vaselor capilare, prin urmare riscul de tromboză, care este tipic insuficienței venoase cronice, este redus.

Crema Varyforte împotriva venelor varicoase este fabricat din ingrediente 100% naturale, astfel că o pot folosi și femeile gravide și mamele care alăptează. Datorită efectului blând asupra zonelor afectate, Varyforte nu provoacă de arsuri sau iritații ale pielii.

Care este efectul Varyforte?

Studiile clinice, efectuate de către chirurgi vasculari și flebologi din Uniunea Europeană, confirmă eficiența ridicată a cremei Varyforte în problema tratamentului varicelor în diferite stadii. Remediul demonstrează rezultate excelente, indiferent de vârsta pacienților sau de gravitatea condiției „venelor tip păianjen”. Numeroase povești ale femeilor care au folosit crema anti-varice Varyforte, timp de doar o săptămână, dovedesc asta.

Utilizarea regulată a Varyforte asigură:

  • Vindecarea rănilor
  • Întărirea pereților venelor
  • Normalizarea fluxului sanguin
  • Eliminarea durerii
  • Reducerea inflamațiilor
  • Reducerea riscului de formare a cheagurilor de sânge

De ce să încerci Varyforte?

Spre deosebire de alte tipuri de creme anti-varice, Varyforte nu are ca scop reducerea simptomelor bolii, ci eliminarea cauzei care stă la baza acesteia, și anume pereții vasculari slăbiți. Această moliciune a vaselor de sânge duce la un colaps al valvelor venoase și la congestia de sânge. Varyforte ajută la creșterea tonusului venos și la accelerarea circulației sângelui în extremități, astfel realizându-se un progres semnificativ în tratamentul venelor varicoase.

Avantajele Varyforte

Naturalețe

Toate componentele din Varyforte sunt de origine naturală, prin urmare, este complet sigur.

Universalitate

Varyforte este utilizat în tratarea venelor varicoase ale femeilor de diferite vârste și statute sociale, putând fi folosit inclusiv de femeile însărcinate.

Eficiență

Pacienții observă o netezire vizibilă a pielii și reducerea frecvenței furnicăturilor dureroase de la nivelul picioarelor, într-o săptămână de utilizare a cremei Varyforte. Varyforte ajută la îmbunătățirea condiției și a acelor femei care au fost diagnosticate cu varice în al treilea și al patrulea stadiu.

Practicalitate

Nu este nevoie să ai echipamente sau dispozitive speciale pentru a aplica crema, astfel, tratamentele pot fi efectuate acasă.

Atractivitate din punct de vedere economic

Efectul curativ al cremei Varyforte este comparabil cu chirurgia, dar este mult mai ieftin decât orice procedură chirurgicală. În plus, pacientul nu va trebui să-și petreacă timp și să cheltuie bani cu reabilitarea postoperatorie și, prin urmare, nu va trebui să-și modifice ritmului vieții.

Potrivit recenziilor, crema Varyforte este, de asemenea, o măsură preventivă foarte eficientă împotriva dezvoltării varicelor. Acesta este motivul pentru care flebologii recomandă ca toată lumea să aibă un tub de Varyforte în dulăpiorul cu medicamente și să-l folosească în mod activ în cazul apariției de umflături sau furnicături la nivelul picioarelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + sixteen =