Vita Energy – Strawberry — alegerea perfectă pentru menținerea sănătății și pierdere în greutate

0

Cocktailul echilibrat Vita Energy – Strawberry – alegerea corectă pentru o societate modernă! Băutura poate fi consumată de oricine, fără nicio excepție, iar aroma sa unică de căpșune vă va furniza energie pentru întreaga zi. Pentru cei care doresc să dea jos kilogramele în plus, dar nu vor să urmeze o dietă strictă, cocktailul Vita Energy – Strawberry este cea mai bună soluție.

Prepararea băuturii durează doar câteva minute și nu necesită dispozitive speciale. Poate fi consumată încă de dimineață. Băutura este suficient de bogată și sățioasă, ajutându-vă să rezistați senzației de foame.

Produsele marca DiaVita respectă cele mai stricte standarde de calitate și nu afectează mediul. Formula brevetată a cocktailului este creată pentru a îmbunătăți calitatea vieții, frumusețea naturală și starea de bine a persoanei moderne active. Vita Energy este populară în multe țări, din România până în Thailanda – este vorba despre modă, stil, sănătate și frumusețe într-un singur cocktail!

Proprietățile băuturii cu vitamine425568866

La baza cocktailului Vita Energy – Strawberry se află o proteină naturală, care garantează consumatorului o dietă corectă, echilibrată și normalizează funcția digestivă. Folosirea regulată a băuturii are un efect benefic asupra organismului uman, acesta putând câștiga masa musculară necesară.

Cocktailul este un adaos uimitor la orice dietă și va ajuta la obținerea mai multor efecte benefice.

 • Masă musculară crescută, deoarece, atunci când ținem diete, pierdem adesea până la 70% din masa musculară, în loc de grăsime.
 • Urmarea unei diete în care se folosește cocktailul vă permite să controlați senzația de foame și suprimă pofta de dulciuri.
 • Recuperarea rapidă a corpului după antrenamente.

Producătorul selectează cu atenție toate componentele cocktailului. Se acordă o atenție specială procesului de producție, standardelor de calitate și experienței profesionale unice a creatorilor băuturii Vita Energy. Este foarte simplu să comandați și, cel mai important, rezultatul folosirii acestuia este că veți arăta din nou bine.

Folosirea cocktailului

Este ușor să comandați cocktailul Vita Energy – Strawberry, dar cum trebuie folosit acesta pentru a avea efecte maxime asupra sănătății dvs.? Corpul dvs. vă va mulțumi dacă preparați acest cocktail dimineața devreme și îl consumați cu o felie de pâine de secară sau cu fructe. Îl puteți prepara folosind fie apă, fie lapte. Consumarea acestuia va avea un efect vita energy strawberry romaniapozitiv în menținerea masei musculare după antrenamente.

Dacă ați preparat o cantitate mai mare de cocktail decât aveți nevoie în momentul respectiv, îl puteți păstra la frigider, în recipiente închise ermetic. De asemenea, puteți consuma Vita Energy – Strawberry la cină, fiind bogat în proteine. Chiar și femeile însărcinate îl pot folosi, deoarece cocktailul poate compensa lipsa vitaminelor și a mineralelor din organismul acestora.

Compoziția produsului Vita Energy – Strawberry

Această băutură este specială datorită unei cantități mari de proteine, care sunt esențiale pentru recuperarea masei musculare. Un pahar de cocktail conține aproximativ 40 de grame de proteine.

Acest cocktail vine sub formă de pudră într-o pungă, care este foarte ușor și comod de folosit. Compoziția include un complex de trei proteine:

 • izolat proteic din zer;
 • peptide;
 • concentrat de proteină din soia.

În plus, cocktailul conține vitaminele B1, B2, B6, B9, B12, precum și vitamina A, C și PP.

Beneficiile produsului Vita Energy – Strawberry

Oameni de știință renumiți la nivel mondial au confirmat efectul pozitiv al consumului de cocktailuri din proteine. Este cunoscut faptul că acestea conțin ingrediente speciale, bogate în calciu, care fac posibilă o creștere normală a țesutului osos. Băutura conține exclusiv ingrediente naturale, precum și o cantitate mare de fibre.

Cocktailul din proteine Vita Energy – Strawberry are următoarele avantaje:

 • Gust plăcut cremos de căpșune.
 • Întărește sistemul imunitar.
 • Menține greutatea sub control.
 • Senzație îndelungată de sațietate.
 • Normalizarea metabolismului.
 • Ajută la creșterea și recuperarea masei musculare.

42534565677După ce am studiat toate opiniile clienților cu privire la băutură, putem spune că, prin consumarea acesteia, toată lumea își poate menține o stare bună de sănătate și poate avea un corp tonifiat!

Pentru a obține rezultatele dorite, ar trebui să consumați acest cocktail timp de câteva săptămâni. Cocktailul cu căpșune Vita Energy – Strawberry nu are doar un gust excelent, dar, garantat, vă va îmbunătăți starea de bine, starea de sănătate și vă va ajuta să slăbiți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen + six =