Fii mereu în formă cu cocktailul sănătos Vita Energy – Vanilie

0

Pentru a te menține tânăr, frumos și plin de energie, este necesar să adopți un stil de viață sănătos, să faci mișcare și să mănânci bine. Este recomandat să completezi dieta cu alimente destinate sportivilor, în cazul în care există nevoia de a crește vitalitatea şi de a normaliza metabolismul. Cea mai mare eficiență a fost demonstrată de un cocktail nutritiv pentru persoanele active – Vita Energy – Vanilie.

Ce este cocktailul Vita Energy – Vanilie?

Chiar și cei mai exigenți gurmanzi se vor bucura de cocktailul delicios și aromat Vita Energy – Vanilie – aroma sa de vanilie și gustul de înghețată nu doar că îți asigură o plăcere gastronomică, ci,  de asemenea, prin consumul lui nu vei câștiga în greutate!

Cocktailul conține 75% proteine naturale, necesare unei diete echilibrate și sănătoase. Energia pe care ți-o dă acest cocktail îți ajută organismul să dezvolte țesut muscular și să topească depozitele de grăsime.

Proprietățile și funcțiile cocktailului

Întrucât cocktailul este destinat sportivilor și persoanelor care adoptă un stil de viață sănătos, Vita Energy a fost creat cu multă grijă, pentru a satisface nevoile unei nutriții adecvate. După consumarea cocktailului bogat în proteine, vei obține cele mai bune rezultate la sală și la locul de muncă. Un pahar de cocktail conține 24 grame de proteină naturală. Această băutură proteică merită achiziționată pentru sportivi și culturiști, de vreme ce a fost concepută pentru dezvoltarea și întărirea activă a masei musculare.5360899900

Mai mult decât atât, cocktailul Vita Energy – Vanilie este o sursă excelentă de aminoacizi, esențiali pentru o activitate normală a organismului, în special pentru persoanele active fizic. De asemenea, băutura delicioasă și aromată conține 2.5 grame de fibră de cea mai bună calitate, care ajută la arderea activă a depozitelor de grăsime. Fibrele alimentare sunt o parte esențială a unei diete echilibrate. Adevărul este că acest cocktail normalizează rapid digestia. Îți reglează funcțiile organismului și facilitează procesul de slăbire. Carbohidrații furnizează energie organismului și ajută la menținerea funcției cerebrale. Datorită tuturor acestor componente, cocktailul îți îmbunătățește sănătatea și te umple de energie. Vei arăta mereu minunat și vei fi perfect sănătos!

Acest produs este ideal pentru programul tău de dietă și este eficient în dezvoltarea masei musculare și recuperarea rapidă în urma antrenamentelor intense.

Principalele calități ale Vita Energy – Vanilie

Merită să comanzi cocktailul Vita Energy – Vanilie, deoarece are o mulțime de calități:

  • componență nutrițională echilibrată;
  • o masă pe zi poate fi înlocuită total cu un pahar de cocktail;
  • produsul este considerat un remediu dietetic eficient – ajută la arderea depozitelor de grăsime;
  • ajută la normalizarea metabolismului;
  • are un gust excelent (această băutură îți oferă aceeași plăcere, precum consumul unei înghețate sau al oricărui alt desert, pentru că este delicios și sănătos, în timp ce dulciurile clasice nu au niciun beneficiu pentru sănătate).

După ce bei cocktailul în locul unui mic-dejun obișnuit, prânz sau cină, senzația de foame dispare timp de 4 ore. O porție de băutură poate înlocui o cină completă cu 3 feluri de mâncare. Mai mult decât atât, Vita Energy – Vanilie include fibre alimentare, care curăță organismul și facilitează procesul de slăbire.

Popularitate și distribuție 289

Cocktailul „inteligent” Vita Energy – Vanilie a fost special conceput pentru oameni inteligenți, care au grijă de sănătatea lor, se alimentează corespunzător, au un stil de viață activ, dar care nu sunt dispuși să renunțe la tentații precum o înghețată aromată și plină de grăsimi.

Cu toate acestea, acest cocktail pentru oameni sănătoși nu este precum o înghețată obișnuită – este chiar mai gustos și mai nutritiv. Asigură organismului tău nutriția de care are nevoie, împreună cu gustul minunat pe care îl meriți!

Băutura nu conține organisme modificate genetic, colesterol sau gluten. Cocktailul Vita Energy – Vanilie este plin de vitamine, microelemente sănătoase și aminoacizi. Pe internet vei găsi numai recenzii pozitive la acest produs. De aceea există atât de mulți cumpărători ai acestei băuturi peste tot în lume. De curând, Vita Energy a devenit foarte popular și în România. Grăbește-te să devii sănătos și inteligent cu ajutorul cocktailului cu proteine de cea mai bună calitate!

Ingrediente

Cocktailul conține: concentrat de proteine (89% concentrat de proteine din zer, 5% izolat proteic din zer, 6% peptide hidrolizate din zer), lapte praf, uleiuri vegetale, celuloză carboximetilică de sodiu, arome, vitamine și minerale, sucraloză.

Cantitatea unei porții: 1 lingură (32 grame).

Număr de porții într-un recipient: 10 bucăți.

Recomandări de consum

Se recomandă consumul cocktailului la micul-dejun și cu 3 ore înainte de culcare. Amestecă o linguriță gradată (32 grame) de pudră Vita Energy – Vanilie în 250 ml (un pahar) de apă rece, suc sau lapte. Se recomandă utilizarea unui blender pentru a obține o consistență cremoasă a cocktailului (amestecă compoziția timp de 30-40 secunde). Bărbații și femeile pot consuma două porții din acest remediu pe zi, în locul meselor. Este important să ții cont de faptul că nu este recomandat copiilor.8545346745

De asemenea, dacă ai intoleranță la lactoză, nu este recomandat consumul acestui cocktail.

Acest produs nu afectează stilul de viață sănătos. Se recomandă respectarea dozei zilnice. Nu lăsa amestecul la îndemâna copiilor.

Păstrează pudra într-un recipient închis ermetic, la temperatura camerei. Este imperios necesar să protejezi cocktailul de supraîncălzire, expunere la umiditate și lumina directă a soarelui. Nu păstra pudra mai mult de 6 luni de la deschiderea ambalajului.