XG-55: asistentul perfect pentru menținerea unei forme ideale a corpului

0

Orice bărbat care merge la sala de fitness nu este interesat doar să aibă o sănătate bună, ci și un corp frumos, cu mușchi reliefați, deoarece mulți își doresc să arate precum actorii celebri din filmele de la Hollywood. Cei mai mulți credem că toți cei care au un corp frumos petrec mult timp în sala de sport, dar, de fapt, alimentația care contribuie la creșterea rezistenței fizice joacă un rol important. De obicei, alimentația obișnuită nu este suficientă pentru a obține rezultate bune, de aceea sportivii folosesc suplimente speciale.

Ce este XG-55?

Alimentele destinate sportivilor sunt un grup special de produse concentrate pentru atleți. Sunt folosite pentru a crește rezistența, puterea și realizările sportive, precum și pentru normalizarea metabolismului și a greutății corporale. Sunt produse pe baza unui număr mare de studii de nutriție și fiziologie. Puteți să le cumpărați nu doar de la un antrenor personal sau dintr-un magazin specializat, ci și din farmacii sau de pe site-ul web.

XG-55 este un produs nou dintr-o linie de produse concepute pentru sportivi de toate categoriile. Antrenorii îl numesc pe bună dreptate o „alternativă naturală la steroizi“: datorită acestui produs, în organism au loc două procese simultan: arderea grăsimilor și creșterea masei musculare. În plus, nu este nevoie de un control excesiv al dietei și de antrenamente istovitoare.74554566777

Proprietățile XG-55

Produsul echilibrat XG-55 are un efect benefic asupra organismului și îmbunătățește starea generală, fapt demonstrat de opiniile pozitive ale consumatorilor. Datorită acestuia:

  • Kilogramele în plus dispar;
  • Crește rezistența, atât în timpul cât și după antrenament;
  • Activitatea sexuală se intensifică;
  • Crește masa musculară;
  • Dispare oboseala.

Compoziția XG-55

Formula specială XG-55 nu doar îmbunătățește performanțele atletice și reliefează corpul, ci îmbunătățește starea organismului în ansamblu. Aceasta conține:

  • Vitamina B3;
  • Arginină HCL;
  • Arginină AKG;
  • Creatină;
  • Fosfat bifazic (fosfat acid de potasiu).

Vitamina B3 are impact asupra mai multor funcții ale organismului, iar una dintre ele este producerea de testosteron. De asemenea, reglează cantitatea de androgeni, cunoscuți și sub numele de hormoni steroizi (aceștia sunt precursori ai testosteronului), prin stimularea receptorilor responsabili pentru producerea lor. Fosfat acidul de potasiu crește nivelul de hormon luteinizant, care este, de asemenea, responsabil pentru cantitatea de testosteron produsă în organism. Studii recente au arătat că doze mici de fosfat acid de potasiu, precum și alți stimulenți duc la triplarea cantității de testosteron produsă.

Arginina HCL este cunoscută ca stimulent al dorinței sexuale nu numai pentru bărbați, ci și pentru femei. Adepții medicinei alternative folosesc arginina pentru a-și îmbunătăți nivelul de energie, pentru a scăpa de impotență și de starea depresivă.74645756677

Arginina Alfa Ketoglutarat (AKG) conține Furostanol Saponins în cantități mari. Acestea sunt substanțe chimice de origine vegetală și sunt responsabile pentru nivelurile de testosteron și performanța generală. Un studiu a constatat ca bărbații cărora li s-a administrat arginină AKG extrasă din schinduf timp de opt săptămâni au avut următoarele rezultate: pectoralii și mușchii picioarelor au crescut treptat, mărindu-și volumul de două ori, spre deosebire de cei care au luat produse placebo în tot acest timp.

Creatina este o altă componentă a XG-55, responsabilă cu modul în care organismul se adaptează la un mediu în schimbare. Aceasta are un efect pozitiv asupra metabolismului energetic, îmbunătățește rezistența fizică, reduce oboseala și stimulează funcționarea creierului. De asemenea, ajustează nivelul testosteronului și crește dorința sexuală.

Cum se folosește XG-55?

Suplimentul XG-55 din România poate fi administrat pe termen lung, fără teamă de reacții adverse asupra organismului. Acesta poate fi comandat on-line. Pentru a obține rezultatele dorite, trebuie respectate cu strictețe doza și ora administrării. Nu depășiți doza recomandată.

Instrucțiunile și dozele sunt indicate pe ambalaj, dar ar trebui să consultați un medic înainte de a folosi XG-55. Dacă există vreo îndoială în legătură cu acest produs, vă puteți consulta cu antrenorul personal sau cu un consultant în nutriție, care vă poate oferi sfaturi cu privire la modul de administrare a suplimentului XG-55.

Eficiența produsului XG-55

Puteți comanda-XG 55 pe site-ul oficial, care garantează protecția împotriva falsificării produsului. Acest produs și-a demonstrat deja calitatea și eficiența, așa cum arată feedbackul pozitiv ce poate fi găsit pe Internet. XG-55 face ca antrenamentele din sala de fitness să fie mai productive decât erau înainte de a începe să consumați acest supliment.SHUTTER_13265572_Super

Sportivii raportează o explozie de energie în timpul antrenamentului și susțin că, la finalul antrenamentului, nu se simt deloc obosiți. Mai mult decât atât, ei spun că nu există efecte secundare în urma utilizării îndelungate a suplimentului, ceea ce este un alt plus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 + 17 =